Liry-Pledoarie pentru suflet-LP Download
Asta voiam sa subliniez prin faptul ca titlul si coperta merg perfect cu albumul.Este un album personal, ceva inedit.Overall, iti doresc succes in continuare in tot ce faci si promit sa fiu printre cei ce vor comanda albumul.As mai avea intrebari si altele, dar tind spre o natura mai personala si as prefera sa o fac pe privat, mail, messenger, whatever, daca Liry ar dori.Ultimele 2 zile te-am avut alone pe repeat in winamp cu doar 2 piese( cele ce ar clasifica albumul ca fiind personal cred).
- paulio
- spre 5000 de posturi, e ok
cu tot respectul...singurul lucru care strica albumul este vocea :-s ...incerc sa cred ca e din cauza ca nu am mai auzit mcii de sex feminin si nu sunt obisnuit...sau pur simplu nu suna bine...mai ales pe piesele alea acide gen testament... pe cele mai lente e ok (Sine qua non) . in rest productiile sunt bune, textele sunt bune, etc...
vot bun...e loc de mai bine
vot bun...e loc de mai bine

Veto - o piesa ok, am ascultat`o de vreo 3, 4 ori... nu prea ma face sa dau repeatMariansky wrote:foarte bun. n`am chef acum sa scriu o parere despre fiecare piesa, poate alta data
Sine qua non - misto productia, misto liry, printre pcele mai bune de pe album
Capcana laica - nu ma prind deloc subiectele de genu

Elogiu - piesa reusita, negativ simplutz, suna placut, imi place mai mult decat anouk. subiect bun :>
Sevraj familial - doar cuvinte de lauda... cea mai reusita piesa, imi place cap coada. fata care mai canta cu tine rupe pe refren.
Ingeri de zi - din nou o piesa tare, dar refrenul cam scartzaie... asa mi se pare... zici la un moment dat "inger al carui sange ne curge si acum in cranii................................. a fost doar lacrima in care mi s`a prelins fericirea" n`am inteles versul respectiv, daca mi`l poti scrie raman recunoscator

Inima noastra e timpul - piesa buna, mesaj original, bv. parca sunt putin fortzate versurile cu "-are" dar nu deranjaza
Pamantul ploua oameni(feat. DexStaR) - cat de fain dati amandoi, dar nu suport vioara aia de pe instrumental, ma zgarie pe timpan parca.
productie de laudat, bravo dexstar.
concerte ceva?
-
- tanar
-un id: liry4hh;
-vocea strica?! esti urat, ma dezamagesti!
Priveste partea pozitiva, daca ai fi frumos sa o iei in considerare, ca poate si fetele au posibilitatea de-a aduce o doza de prospetime-n hip-hop, noi nuante... . Dar da, chiar e loc de mai bine, la asta sunt de-acord! 
-Mariansky, te iubesc pentru cum ti-ai comunicat impresiile.
Sa mai fac si eu cateva lamuriri... :
-Veto! e o rabufnire... am motive clare sa zic tot ce zic pe piesa asta, dar ca de obicei, cei care ar trebui sa se regaseasca in ea, n-o fac ori... o fac si de-aia albumul mi-e votat ca fiind "foarte naspa" ... ;
-Sevraj familial e o piesa pt oricine resimte, la un moment dat in viata, genul asta de sevraj. Cazurile de care am vorbit pe strofe sunt doar doua exemple (inspirate din viata a doua bune prietene de-ale mele), dar pot fi mult mai multe si imi veti da dreptate poate chiar prin exemple personale.
-Ingeri de zi...ooo da... mult mai multe asteptari aveam la piesa asta. A fost prima pe care-am compus-o,avea alt negativ candva, dar eu sunam groaznic, insa oricum tot n-am reusit sa o fac sa sune perfect, asa cum speram. Acolo dupa "cranii" urmeaza "Caci cea pe care acte-o atesta ca sora mea..." . Ultimele versuri ale strofei intai, traduc alegoria... . Apoi vine strofa 2 care intr-adevar, e adresarea directa catre ea, miezul piesei... , iar la cea de-a treia, acolo unde zici, e "gol adiind" , nu stiu daca am reusit sa fac prea sugestiva tentativa asta de metafora, dar voiam sa sugerez continuitatea, ca desi trece timpul, ceva ramane acolo,rozator in suflet, chiar daca in mod conventional "mortii cu mortii si vii cu vii".
-la Inima noastra e timpul, mie chiar imi scartaie ceva. N-a iesit nici ea intru totul dupa cum o planuisem. Dar asta-i alta poveste.
Pentru alte lamuriri, va stau la dispozitie.
-vocea strica?! esti urat, ma dezamagesti!

-Mariansky, te iubesc pentru cum ti-ai comunicat impresiile.

Sa mai fac si eu cateva lamuriri... :
-Veto! e o rabufnire... am motive clare sa zic tot ce zic pe piesa asta, dar ca de obicei, cei care ar trebui sa se regaseasca in ea, n-o fac ori... o fac si de-aia albumul mi-e votat ca fiind "foarte naspa" ... ;
-Sevraj familial e o piesa pt oricine resimte, la un moment dat in viata, genul asta de sevraj. Cazurile de care am vorbit pe strofe sunt doar doua exemple (inspirate din viata a doua bune prietene de-ale mele), dar pot fi mult mai multe si imi veti da dreptate poate chiar prin exemple personale.
-Ingeri de zi...ooo da... mult mai multe asteptari aveam la piesa asta. A fost prima pe care-am compus-o,avea alt negativ candva, dar eu sunam groaznic, insa oricum tot n-am reusit sa o fac sa sune perfect, asa cum speram. Acolo dupa "cranii" urmeaza "Caci cea pe care acte-o atesta ca sora mea..." . Ultimele versuri ale strofei intai, traduc alegoria... . Apoi vine strofa 2 care intr-adevar, e adresarea directa catre ea, miezul piesei... , iar la cea de-a treia, acolo unde zici, e "gol adiind" , nu stiu daca am reusit sa fac prea sugestiva tentativa asta de metafora, dar voiam sa sugerez continuitatea, ca desi trece timpul, ceva ramane acolo,rozator in suflet, chiar daca in mod conventional "mortii cu mortii si vii cu vii".
-la Inima noastra e timpul, mie chiar imi scartaie ceva. N-a iesit nici ea intru totul dupa cum o planuisem. Dar asta-i alta poveste.

Pentru alte lamuriri, va stau la dispozitie.
-
- fratele meu tu esti baiat
mi-a placut coperta .cam atat.
imi place ca tipa scrie posturi kilometrice scuzandu-se ca piesele nu au iesit cum vroia si ca avea alte asteptari.
a si refrenele cantate suna f aiurea ...foarte 94 ...
scuze
nu vreau sa fiu hater.
a si mai e o faza...asta presupun ca tine strict de gusturi ...dar...ca lirica...mi se pare putin ciuruit cu niste cuvinte mult prea ...grele ...scortoase...
imi place ca tipa scrie posturi kilometrice scuzandu-se ca piesele nu au iesit cum vroia si ca avea alte asteptari.

a si refrenele cantate suna f aiurea ...foarte 94 ...
scuze
nu vreau sa fiu hater.
a si mai e o faza...asta presupun ca tine strict de gusturi ...dar...ca lirica...mi se pare putin ciuruit cu niste cuvinte mult prea ...grele ...scortoase...
- Nippy_yeLL
- un domn / doamna
-
- tanar
Nu am scris "posturi kilometrice" din lipsa de ocupatie sau cu scopul de a da pretext de ironie... . Nici nu am de ce sa ma scuz atat timp cat exista si voturi de "foarte bine". Dar pe baza impresiilor,parerilor adunate aici, mi-am permis sa fac o disectie a albumului, ceea ce mi se pare foarte firesc pentru un forum, ca de-aia a si fost pus albumul in discutie. Vom vedea ce-i de facut si cu acele cuvinte "scortoase". Fiindca-ti apreciez sinceritatea, voi apela la ajutorul tau de "smirghel" pe viitor sa pot preveni astfel de-"accidente" . 

tin sa anunt ca de acum se primesc comenzi pt acest album la magazin sunetesubsol.net, pretul lui fiind de 13 ron + taxe postale (6 ron de comanda pt o comanda de 1 pana la cateva cd-uri)
comenzile pt tara se vor onora de saptamana viitoare.. iar pt cei din bucuresti, piatra neamt si targu neamt, de zilele acestea cd-ul se va gasi la mine, dexstar sau liry.. si foarte probabil va fi de cumparat si duminica la runda 2 din ultimatum pentru arta editia 5.
comenzile pt tara se vor onora de saptamana viitoare.. iar pt cei din bucuresti, piatra neamt si targu neamt, de zilele acestea cd-ul se va gasi la mine, dexstar sau liry.. si foarte probabil va fi de cumparat si duminica la runda 2 din ultimatum pentru arta editia 5.
-
- The Drunken Master
pt cei care il cumpara direct de la noi...din mana-n mana cum s-ar zice pretul e de 10 ronidan xan yan wrote:tin sa anunt ca de acum se primesc comenzi pt acest album la magazin sunetesubsol.net, pretul lui fiind de 13 ron + taxe postale (6 ron de comanda pt o comanda de 1 pana la cateva cd-uri)
peepee in ya girl's eyebrow
ma bucur ca am putut s-o insipir pe domnishoara liry
am votat abumu:merge ;ii ok - imi place.piesa mea favorita ramane "veto" in care sunt atacat eu si implicit materialu meu "mizerii mizerabile".
n-am sa raspund cu mizerii atacurilor!!! ii pareara ei ! as vrea ca domnishoara sa recunosca ca m-a atacat

am votat abumu:merge ;ii ok - imi place.piesa mea favorita ramane "veto" in care sunt atacat eu si implicit materialu meu "mizerii mizerabile".
n-am sa raspund cu mizerii atacurilor!!! ii pareara ei ! as vrea ca domnishoara sa recunosca ca m-a atacat