nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...am ratat...sunt un ratat
filmulete ceva...nimeni??
Moderator: dan
Ce sa vezi? Marea Balbaiala ?HipHopKulture wrote:shhhhhh... ciocu mic!![]()
filma pentru noi... joi sper ca vom avea filmarea si vom vedea...
au trecut 7 ani..c vroiahi?????sha cante perfect??? fa tu c a facut el ..shi atunci mai vb ..pana atunci shhhhh....in loc sha incurajezi omu sha revina ..tu vb ayoorea...a fost cel mai tare concert p anu asta...nu credeahm k o sha ihl vad p scena...cred k ai dat in dezinterie d la atat iaurtIolanda Prunache wrote:Piele...a fost o..etc
1. Nici nu avea de gand sa apara fara material nou, a aparut pentru mine, pentru ca suntem prieteni, pentru ca l-am rugat sa faca asta pt mine si nu putea sa refuze... deci, poti da vina pe mine!Iolanda Prunache wrote: HHK: vrea sa mearga mai departe. Foarte bine, sincer ma bucur pt. ca e tare. De ce atunci nu a venit cu ceva nou? A cantat "Atac/Contraatac GettoDac" . Fuji d-acia, ba !
Pascal (Bruckner)Acu' 7 ani a fost trasa "3 sugestii"? Sau nu canta Piele pe ea?
Eram 1000% sigur ca asta vei spune... Si-am replica pregatita de mult: De-acum incolo atunci cand personajul satirelor mele, ca da - despre el e vb, se va incurca pe scena, sa spuna: "Ce vreti ma, pana si Piele s-a-ncurcat..."Iolanda Prunache wrote:Leasa: Nu stiu daca vb de mine sau de personajul satireloor tale (cred ca stii la cine ma refer). Faza e ca la (re)numele lu' Piele, nu se cadea...