iti place sa iti faci publicitate pe seama altora?! date-n kkt2Lici wrote:ma bucur ca am putut s-o insipir pe domnishoara liry![]()
am votat abumu:merge ;ii ok - imi place.piesa mea favorita ramane "veto" in care sunt atacat eu si implicit materialu meu "mizerii mizerabile".
n-am sa raspund cu mizerii atacurilor!!! ii pareara ei ! as vrea ca domnishoara sa recunosca ca m-a atacat
Liry-Pledoarie pentru suflet-LP Download
- mithrill
- fratele meu tu esti baiat
mithrill wrote:iti place sa iti faci publicitate pe seama altora?! date-n kkt2Lici wrote:ma bucur ca am putut s-o insipir pe domnishoara liry![]()
am votat abumu:merge ;ii ok - imi place.piesa mea favorita ramane "veto" in care sunt atacat eu si implicit materialu meu "mizerii mizerabile".
n-am sa raspund cu mizerii atacurilor!!! ii pareara ei ! as vrea ca domnishoara sa recunosca ca m-a atacat
i-am dat raspunsul:m-am regasit... si mi-am exprimat parerea si vis-a-vis de album(care nu ii asa cum isi inchipuia)-Veto! e o rabufnire... am motive clare sa zic tot ce zic pe piesa asta, dar ca de obicei, cei care ar trebui sa se regaseasca in ea, n-o fac ori... o fac si de-aia albumul mi-e votat ca fiind "foarte naspa" ... ;
nu m-am gandit la publicitate !!! asa a iesit. a propos:is in kkt de foarte mult timpiti place sa iti faci publicitate pe seama altora?! date-n kkt

repare, usurel, ok?
stii cum suna postul tau presupun... nu mai e nevoie sa`ti zic eu...
aici asculti albumu fetei, dai cu parerea, zici ce`i bine si ce`i rau si atat. daca vrei sa acorde lumea atentie muzicii tale iti faci frumos topic si gata...
daca va mai certati intre voi aici primiti avert, dupa care ban.
cu drag, mariansky.
stii cum suna postul tau presupun... nu mai e nevoie sa`ti zic eu...
aici asculti albumu fetei, dai cu parerea, zici ce`i bine si ce`i rau si atat. daca vrei sa acorde lumea atentie muzicii tale iti faci frumos topic si gata...
daca va mai certati intre voi aici primiti avert, dupa care ban.
cu drag, mariansky.
- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat
-
- tanar
deobicei nu ma dau cu pareri despre materiale autohtone .. n am s`o fac nici de data asta..
aseara aflandu`ma in suburbia am vazut cd`ul tau .. m a atras coperta .. asta nu inseamna neaparat ca mi place ..
dar e ok
din cunostintele mele cred ca esti prima fata cu album dupa marijuana .. iti urez succes si spor.
si nu`l baga in seama pe biologie tiganu e doar hater.
aseara aflandu`ma in suburbia am vazut cd`ul tau .. m a atras coperta .. asta nu inseamna neaparat ca mi place ..

din cunostintele mele cred ca esti prima fata cu album dupa marijuana .. iti urez succes si spor.
si nu`l baga in seama pe biologie tiganu e doar hater.

-
- Professional Hater
-
- tanar
-
- The Drunken Master
George..ai votat najpa..respectam bineinteles decizia asta..dar ne-ar prinde bine sa stim si de ce
VooDoo....parerea ta pare a fi scrisa la mijto..dar daca nu e...nush ce fel de rap asculti tu daca asta ti se pare emo emo varza najpa..
apreciem totusi ca ati iesit in fata cu parerea.

VooDoo....parerea ta pare a fi scrisa la mijto..dar daca nu e...nush ce fel de rap asculti tu daca asta ti se pare emo emo varza najpa..
apreciem totusi ca ati iesit in fata cu parerea.

peepee in ya girl's eyebrow
ma...orice as zice..o sa zici 'arfe, basini' si alte dastea (gen fiecare cu orgoliile lui, si inteleg asta)..dar...am ascultat o data si nu simt nevoia sa mai ascult nimic de acolo a doua oara (a fost de curiozitate pt ca e fata si e mai inedit)...as fi ipocrit daca as zice F BUN sau mai stiu eu ce doar pt ca e fata si se tine pe beat...negativele nu imi plac..iar daca aici e problema...restu nu prea pot sa ascult cu placere...cam atatdexstar wrote:George..ai votat najpa..respectam bineinteles decizia asta..dar ne-ar prinde bine sa stim si de ce![]()