ba , coardo )) ce tren trece ma prin alba iulia?esti tralala sa mor eu.vi pana la timisoara , iti fac eu cinste cu biletu pana la timisoara sa nu zici ca nu-s gigel ....si de-aici te rezolvi la vre-o 450-500 de mii pana la bucuresti...sau daca ai sange-n outze , mergem cu nashu si-o ardem ca barosanii la cusheta ))
Coaiee o sa fie memorabila seara...sa-mi bag pla...am citit interviul si ma gandeam ce o sa fie... si e primu concert de genu la care am asa emotii in plm... adica zic : Marco Polo si Masta Ace... ce poa' sa fie mai misto decat sa-ti vina idolii la tine acasa. Daca vad vreun emo acolo il bat sa-mi bag pla... care e cu mine? ))
Sincer acum, vin doar pentru Masta Ace, m'as forta sa zic ca imi plac si restul, desi sunt sigur ca sunt tari.
Sper ca organizatorii sa se ridice la inaltimea evenimentului...
Chewbacca2 wrote:Sincer acum, vin doar pentru Masta Ace, m'as forta sa zic ca imi plac si restul, desi sunt sigur ca sunt tari.
Chewbacca2 wrote:Sincer acum, vin doar pentru Masta Ace, m'as forta sa zic ca imi plac si restul, desi sunt sigur ca sunt tari.