URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

sa`tzi dea Dzeu sanatate brugner .. si tzie si intregului atomic :D
Ma bucur ca o sa fie emisiune de hh dar ma bucur si mai mult ca e prezentata de un om bun .. asa da .. am incredere ca o sa fie tare ..
Inca odata .. multa bafta !
Image
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

a da ...bafta..si asteptam sa ne incante urekile okii...si sufletu'
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

In sfarshit ceva de vazut bun pe canalele de muzica...(inafara de YO!)
Image
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

cred ca emisiunea asta impreuna cu albumele zale si ctc sunt ceele mai bune lucruri care s`au intamplat hh`ului romanesc anuul acesta :D
Image
gr@n@t@
rapperu vostru preferat

Post by gr@n@t@ »

e o veste absolut fantastica, sunt extrem de fericit, caci asta e un semn al dezvoltarii continue a acestei culturi in Romania! Felicitari inca o data si sper ca peste 5 ani, fiecare televiziune nationala sa aibe dedicate cateva ore pe saptamana hiphop-ului...

ps:The_LyoneSSe, sper sa nu ai orgasm niciodata, cu nici unul din barbatii/baietii pe care ii vei cunoaste :wink:
ImageImage
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

multumim foarte mult

Post by BRUGNER_okocha »

Da!! Impresionante reactiile voastre. Ma asteptam sa gasesc mai mult pesimism. E bine ca apreciati, pt ca si noi dam 100% cand e vba de HH. Prima emisiune se va filma lunea viitoare, si ii va avea invitati pe CTC, cu care deja am parafat intelegerea. Vom avea ceva live inedit cu ei in studio, si binenteles clipuri. Daca doriti sa ajutati cu materiale video, ele nu trebuie sa contina nici o sigla. Numele artistului, melodia si atat. Ca altfel in loc sa facem hip hop, facem puscarie. Voi reveni cu detalii despre cand va fi difuzata emisiunea. Peace out!!!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

The_LyoneSSe wrote:in sfarsit se mai gandesti si cineva la noi...
apropo... in emisiunea asta nu vei promova imaginea stelei??? :D

aici chiar nu e vba de campioana Romaniei. E vba despre HH si atat. Ma feresc sa mai amestec doua subiecte atat de diferite :P
ImakeTHIS
tanar

Post by ImakeTHIS »

brugnere ai idee cam cat tzine emisiunea ? presupun ca o ora , da` nu m`ash supara sa tzina 2 ... nu m`ash supara daca ar tzine o noapte intreaga ... deja ma duc sa pun lumanari la biserica in sensu` asta - am dat cu aghiazma tv`ul si am pus si tamaie la mufa sa prind in conditzii bune emisiunea

ca locatzii tzi`as sugera sa faci un tur al crajmelor pe unde o ardeai cu cei din ac caraiman - si`o emisiune in marfar ar fi de bun augur , si una in lanu` de porumb cu jada facand cocktailuri ... inca o chestie : sa nu uitzi sa`l invitzi intr`o emisiune pe vexx sa datzi cu zaru` fara numar :)

din partea mea potzi sa nu dai nici un clip in emisiune ca oricum le scot de pe net ... m`ash multzumi sa vorbesti toata emisiunea cu invitatzii - cred ca ar fi mult mai educativ

hai pace out si multa bafta la noua munca de prezentator tv - sa`i dai la muie lu` andreea marin si lu` baba aia de 3xjegoasa de pe acasa :!:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

detalii noi

Post by BRUGNER_okocha »

Emisiunea va dura 55 de minute, trebuie insa sa dam si clipuri, vom avea jumate din emisiune cu clipuri. Orice pareri, sugestii, etc sunt asteptate la [email protected]. Si inca ceva: daca aveti ocazia sa ascultati muzica in masina, dati-o tare frate, ca m-am saturat sa aud numai cocalarisme la volum mare. Sa le mai dam si noi la muie nespalatilor!!!
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

chiar ca frate .. sa aduci invitatzi buni .. d`aia vechi .. nuu toate ciurucurile de acum.. de`abia astept emisiunea !
Cu asta spala atomicu toate pacatele cu difuzatul manelelor la 12 noaptea.. ca lumea nu se prinde :P
Image
Nasta
tanar

Post by Nasta »

sunt PENTRU!
traiasca adevarul meu!
kiar k pace shi un viitor ii doresc noii emisiuni
p.a.c.e.!
vikloth
tanar

Post by vikloth »

cred ca va fi amuzanta, simpla prezenta a lui Brugner e incantatore! si cred ca stie cel mai bine ce sa faca. abia astept
"arta este uleiul care unge roata vietii" Ad Litteram

Noi sa fim sanatosi !
adapter
moderator astea

Post by adapter »

dox vs brugner 8)
GANi
Hadesse

Post by GANi »

Acu sigur or sa apara thread-uri gen "YO! sau emisiunea lui Brugner?" :lol:
adapter
moderator astea