Dementu - Moka [EP]
Acceptati critici ?
Ma v-am vazut mai mereu pe la promovare , nu inteleg de ce nu asteptati mai mult sa scoateti ceva de calitate care sa ramana mai mult in playlistul ascultatorului , ca sincer sunteti buni dar parca faceti totul in graba.
Poate gresesc cand spun ca va , vad de prea multe ori pe la promovare si ca va grabiti. ( daca nu s-a inteles e vb despre dementu si dopeman
)
Am votat "Asa nu" pentru ca nu rezista nicio piesa mai mult de o zi in playlistul meu

Ma v-am vazut mai mereu pe la promovare , nu inteleg de ce nu asteptati mai mult sa scoateti ceva de calitate care sa ramana mai mult in playlistul ascultatorului , ca sincer sunteti buni dar parca faceti totul in graba.
Poate gresesc cand spun ca va , vad de prea multe ori pe la promovare si ca va grabiti. ( daca nu s-a inteles e vb despre dementu si dopeman

Am votat "Asa nu" pentru ca nu rezista nicio piesa mai mult de o zi in playlistul meu

Mă... să-ţi explic cel puţin partea mea... Piesele astea cu dementu sunt un fel de sesiuni de freestyle... Am fost la om acasă, am căutat un beat, am scris nişte verse şi am şi tras. În aceeaşi zi. În aceaaşi oră.Blacksun wrote:Acceptati critici ?![]()
![]()
Poate gresesc cand spun ca va , vad de prea multe ori pe la promovare si ca va grabiti. ( daca nu s-a inteles e vb despre dementu si dopeman)
Nu aveam intenţia să pun, eu, personal, pe vreun material piesele, dar a ieşit ce-a ieşit. Nu zic că nu-s mulţumit de ce a ieşit, explic doar de ce "graba".
Şi se lucrează la un material Dopeman... nu din piese "grăbite"

-
- dimineata verific forumu
Albumul e ok, sa zic, am renuntat de mult sa mai critic munca altora, nu e la latitudinea mea, insa am o mare nedumerire:
Ce e asa tare la fontul asta de-l foloseste toata lumea !? Sau.. ce e asa rep ? (ca l-am vazut mai mult pe afise/coveruri rep)
Gyom (autorul fontului) pentru grafica rep e cum e Al Green ptr beatmakeri.
Ce e asa tare la fontul asta de-l foloseste toata lumea !? Sau.. ce e asa rep ? (ca l-am vazut mai mult pe afise/coveruri rep)
Gyom (autorul fontului) pentru grafica rep e cum e Al Green ptr beatmakeri.