pe linia lui 32 pana la prima statie, faci stanga pe 11 iunie, dai de parc, traversezi parcu, pe la mausoleu faci intr-o parte, nu stiu care. te uiti dupa repari.
dexstar wrote:28 de grade
deci..foarte lejereanu!!!
si maine 30 de grade in p*** MEA!!!
Si ieri a fost lejereanu pana la 18:00 , si dupaia s-a inorat si a trecut in ofensiva vantul ...
Deci nu foarte lejereanu , in plus de asta concertu are loc seara intrun loc fara acoperis , deci clar nu prea lejereanu
ba da,... in caz de ploaie exista cortul de la the mission care acopera aproape tot.... iar scena este acoperita oricum... nu or sa fie probleme. probleme or sa fie daca nu or sa vanda si vata pe bat si mere caramelizate.
Nu stiu ce s-ar fi facut jum din public daca nu ar fi fost toaletele alea acolo, la cativa m de scena ), acum va inteleg interesul pentru obiceiuri pe "tron".
Despre eveniment, nebunie curata, asa da
Am si tricou... ma doare si-n pla... strabunicutza statu' si ea colo in fata veceurilor si cica face introspectie acum... aiurea. A fost si scandal ( gie ) si a venit fratele vostru din primu rand sa desparta treaba nasoala , mai repede ca BGS ... am vazut-o pe SunRah si in seara asta arata chiar foarte ok ... si sunt rupt de oboseala / bere . Ma culc in plm .. a..si am dat mana cu Marco Polo coaie .. si Masta.. ce plm.. nu mai vreau nimic. Escobar... esti omu meciului. Alin..sa repari aparatu ala ... Lecart...sa nu mai suferi ... Loyal , bafta coaieee! Bitza...salut frate! Noapte buna Bucuresti!
gieee marco polo, masta ace ...fratii mei ...cu raku nu mai vb ever ..ca eram f buni prieteni inteinte ....bitza ?! a fost pe acolo?! sincer...n-am bagat de seama ... plm f f f f f f f f f f f f f f tare ...dar n-a bagat ace good ol love ( ...hai noapte buna ...si la mai multe si mai smekere !