Super pozele de la eveniment
eMC, Torae, Marco Polo, DJ FloFader, Phi Life Cypher, CTC
Moderators: .etalosed, greuceanu
io l-am salutat pe Mallone... sunt rep...
Asta cu salutu...spre exemplu coaie io cand am intrat am primit fluturas cu GURU ... si nici nu m-am uitat cine mi l-a dat... dup-aia mi-am dat seama cine imparte dupa o ora-n plm ...
)) Deci pur si simplu... unii privesc mult in jos... altii privesc fix intr-un punct ... altii-s prea beti ... si o parte nu prefera sa deranjeze lumea. Faptu ca stiu pe multi de pe forum... nu-mi pemrite sa ma duc la ei si la brigada lor sa-i deranjez doar pentru ca stiu ca a postat el undeva. Ce plm gandesti asa incet ba Malone nush frate. Pur si simplu unii stau in banca lor si atat.
Berea a fost buna... atat ca a fost la cutie. Da a intrat..ce plm..doar nu stateam in loc pentru aspectu asta.. ca nu suntem pizde. Daca se servea in palme...beam si-asa.
Sonorizarea : Distanta prea mare dintre boxe ... intervalu ala era bun daca noi ramaneam la bar si ei se duceau in capatu cortului. Dar inteleg si asta ... trecem peste... fie.
M-am intalnit cu o gramada de lume... am dat mana cu doua genii : Marco Polo si Masta Ace ... mi-am luat un suvenir ... am ras , m-am distrat ... plm...
Asta cu salutu...spre exemplu coaie io cand am intrat am primit fluturas cu GURU ... si nici nu m-am uitat cine mi l-a dat... dup-aia mi-am dat seama cine imparte dupa o ora-n plm ...
Berea a fost buna... atat ca a fost la cutie. Da a intrat..ce plm..doar nu stateam in loc pentru aspectu asta.. ca nu suntem pizde. Daca se servea in palme...beam si-asa.
Sonorizarea : Distanta prea mare dintre boxe ... intervalu ala era bun daca noi ramaneam la bar si ei se duceau in capatu cortului. Dar inteleg si asta ... trecem peste... fie.
M-am intalnit cu o gramada de lume... am dat mana cu doua genii : Marco Polo si Masta Ace ... mi-am luat un suvenir ... am ras , m-am distrat ... plm...
- Chill Will
- the funky man
i got the toweeeeeeeel
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- strabunicutza
- Bandit Queen
Adunate minutele din filmari nu depasesc 10, adica nici filmarile tale si sunt sigura ca ai avut treaba altfel ati fi avut parte de exclusivitate. (eu una nici nu le numesc filmari)DiNO wrote:felicitari inews pt pozele cu fetzele grafferilor si pt filmarile concertului atat de prompt postate sa vada tot neamu rep cum e la concert...
Despre poze, daca nu ar fi vrut sa li se vada fata de ce dracu nu au venit mascati, nu-mi spune ca tu le-ai facut poze la fund (funduri), bla bla bla.
Care iti este of-ul? Apreciem momentul de sinceritate.
Avem, doar ca lui Kev i se terminase card-ul, o sa fac eu o arhiva, dar mi-e frica ca-l supar pe dino si nu o sa mai o postez pe aici.dar niste poze din timpul prestatiei EMC "este"?