EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

dan
Pop

Post by dan »

Image
bluemagicparty
tanar

Bluemagic HH Party @ Corner Club vineri 23.05

Post by bluemagicparty »

Image

Image

Blue Magic Hip Hop Party, vineri 23 mai 2008, incepand cu orele 22.00.

SINGURA PETRECERE DE GEN DIN BUCURESTI - BLUE MAGIC HIP HOP PARTY VA ASTEAPTA vineri LA CORNER CLUB !

Vom combina old school-ul cu new "shit" , hip-hopul romanesc cu cel de afara, intr-o petrecere gangsta in care sa demonstram ca noi stim sa ne distram cel mai bine!

Va asteptam cu mic cu mare !
Slang Royal
fratele meu tu esti baiat

Post by Slang Royal »

dan xan yan wrote:Image
al doilea afis jmecher, shorty incepe sa prezinte talent la treaba asta:D:) cu afisele, poate isi schimba si orientarea profesionala?:D:)
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
dan
Pop

Post by dan »

dan
Pop

Post by dan »

in bucuresti e ceva activitate:
Sambata in jurul orei 13:00 concert in Berceni(Parcul de langa statia de metrou "Piata Sudului") vor canta : VraK& S-WeeD,Marco,Bulgaru',Kitzi si multi altii! dupa Berceni mergem in liceul Decebal de la 16:00 acolo vor canta :MCN(Dudah & Neko) , Kaye Owe,xCs si multi altii!
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

23 mai,Club Opium,Bacau: concert PARAZITII

Intrare: 30 ron.
Show a la Krem @ Facebook:
Image
dan
Pop

Post by dan »

Image
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

au, inima :shock:
Image
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

concert RAPARTA - "De la copilul din mine pentru copilul din tine"

- 1 iunie,club Suburbia,Bucuresti

- invitati: O bere si un cui

- in deschidere: Epitaph (Bacau)

- ora de incepere: 20.00

- pret intrare: 10 RON

Be there !

Image
Show a la Krem @ Facebook:
Image
dan
Pop

Post by dan »

Koma wrote:au, inima :shock:
sa inteleg ca nu e afisul oficial :lol:

cluj napoca:

Image
Slang Royal
fratele meu tu esti baiat

Post by Slang Royal »

Koma wrote:au, inima :shock:
e panik frate, o ardem o ploaie de stele?:)
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

Koma, recunoaste, simt ca e stilul tau asa.. glow, de-astea
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

Tranda vs. Skizzo @ Club Malibu / 30 Mai

Image
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
Mallone2
un domn / doamna

Re: Blue Magic HH Party s-a mutat la Corner Club

Post by Mallone2 »

bluemagicparty wrote:Salut si nu in ultimul rand Hristos a Inviat ! :)

Tind sa va anunt ca am mutat petrecerea, bineinteles, vorbim despre Blue Magic HH Party, din Frame Club in Corner Club ( zona a ramas aceeasi - Piata Romana). :D
Motivele mutarii au fost multe.. printre care, cel mai important, care a si cauzat plecarea a fost cel al preturilor mult prea ridicate. Nu am ajuns la nici un consens cu managerii de la Frame, asa ca m-am hotarat sa caut in alta parte. Un club rezonabil si accesibil oricarui buzunar. Vreau sa va spun ca nu este deloc usor in ziua de astazi sa gasesti un club, cat de cat central, aerisit si cu sonorizare buna, si CU PRETURI DE BUN SIMT ! Si mai ales sa il obtii vinerea sau sambata .. :|

Bun. Dupa cum spuneam, dupa ultima petrecere, m-am hotarat sa caut altceva. Ceva petru voi. Pentru ca petrecerea asta nu o tin pentru mine. Ci pentru voi. Tin foarte mult sa fie promovat conceptul hip hop si sa existe in Bucurestiul asta o petrecere de gen, accesibila fiecareia dintre voi, o petrecere unde sa va simtiti bine alaturi de prieteni si unde sa veniti cu placere de fiecare data. Mai mult de 80% din timpul meu este dedicat acestei petreceri. Nu ma plang, o fac cu cea mai mare placere :)

Sa revin la subiect. 3 nopti am stat pe internet sa caut club... 3 zile am alergat prin Bucuresti la fel si fel de intalniri cu diversi manageri de cluburi, unii mai scarbosi ca altii.. pana am nimerit in Corner Club. Club care mi-a placut. Seamana cu Helios , numai ca este putin mai mare si mult mai aerisit. Preturile sunt mai mult decat ok. Bere la 0.5 ( si nu 0.33!!!! ) nu sare de 5.5 RON ! De la Tuborg pana la Corona care este 10 RON. Sticla de JB - 95 RON, sucurile nu sar de 5 RON.... cred ca este mai mult decat bine...parerea mea..

Acum o sa va intrebati de ce stau si deschid topicul asta si scriu k o psihopata :shock: E uite ca scriu. Scriu pentru voi. Pentru ca pentru voi fac chestia asta. Pentru voi este petrecerea asta, nu pentru mine. Satisfactia mea cea mai mare de pe urma petrecerii este sa va vad si a doua oara ca veniti, sa va vad ca va simtiti bine si ca petreceti, nu este o satisfactie financiara. Nici nu ma intereseaza prea mult din punct de vedere financiar.. poate ca de multe ori am scos bani de la mine, dar asta nu conteaza prea mult :P atat timp cat voi sunteti multumiti..

Cam asta am vrut sa va spun..

Petrecerea va avea loc pe 9 MAI - ora 22.00 - in CORNER CLUB (voi pune si harta imediat).
De DJ va voi anunta zilele acestea, la fel si de invitatii speciali. In fiecare saptamana va fi un alt DJ. Voi promova conceptul de DJ ! :!: Pentru ca sunt foarte multi DJ talentati (DJ de hip hop) care nu sunt promovati cum trebuie si merita acest lucru pe deplin.

Afisul il voi urca cel tarziu vineri.

Nu pot decat sa va spun MULTUMESC ca m-ati ascultat si sper sa ne vedem la petrecere pe 9 !

Promit in mod solemn ca nu veti fi dezamagiti !

Am mai spus si repet : satisfactia mea cea mai mare este sa va vad pe voi ca va simtiti bine...este petrecerea dedicata voua, asa ca nu o ratati !

Multumesc,

Danielle :)
Daca gresesc cu ceva, va rog sa ma contraziceti ;)

aceasta este locatia petrecerii

Image
Respect maxim pentru ce faceti pentru repul de la noi !

Totusi o intrebare am... in fiecare saptamana are loc petrecerea,sau decideti voi in functie de disponibilitatea clubului ?
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

e saptamanal
Post Reply