eMC, Torae, Marco Polo, DJ FloFader, Phi Life Cypher, CTC

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

tuzzy
serios, sunt ok

Post by tuzzy »

ieee crek imi vad si io o mana..sper:)):d mai multe pozeeee
E cam asa, manca'
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

aoleo ricarda,ziceai de mine ca am o voce bolovanoasa sau nustu cum...dar daca as fi luat io interviul,lumea ar fi si auzit ce rostesc. ai vorbit mult prea incet. unele cuvinte si fraze nu se disting. data viitoare regleaza claxonul o unitate mai sus...
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

se aude foarte bine. se intelege totul, se mai balbaie dar de ... emotii. foarte tare interviul
RapX
sub.solist

Post by RapX »

ehh sa nu exageram, conditiile ca de obicei au fost mediocre, dar oamenii au fost f naturali si asta conteaza. cat despre riccarda, ideea de interviu a fost atunci pe loc, de asta probabil s-a mai balbait. sunt niste dezvaluiri interesante acolo, vizionare placuta.
tux
since '91

Post by tux »

bravo riccarda. interviul foarte misto!

:bow:
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

chestia asta chiar n-am zis-o cu rautate,asa mi s-a parut mie ... oricum,se vede ca nu-i un interviu elaborat si cu intrebari pre-stabilite. dar daca era,atunci era naspa. asa pentru un interviu "spontan" ca sa zic asa,e ok ... partea cea mai nasoala e ca nu exista nici o camaruta mai "noise-free" unde sa poti lua interviu asa cum se cuvine.

bafta !
tux
since '91

Post by tux »

Mallone2 wrote:aoleo ricarda,ziceai de mine ca am o voce bolovanoasa sau nustu cum...dar daca as fi luat io interviul,lumea ar fi si auzit ce rostesc. ai vorbit mult prea incet. unele cuvinte si fraze nu se disting. data viitoare regleaza claxonul o unitate mai sus...
Mallone2 wrote:chestia asta chiar n-am zis-o cu rautate,asa mi s-a parut mie ... oricum,se vede ca nu-i un interviu elaborat si cu intrebari pre-stabilite. dar daca era,atunci era naspa. asa pentru un interviu "spontan" ca sa zic asa,e ok ... partea cea mai nasoala e ca nu exista nici o camaruta mai "noise-free" unde sa poti lua interviu asa cum se cuvine.

bafta !
bai baiete, tu observi ca te contrazici?

q: s-au mai luat si alte interviuri? :wink:
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

joia viitoare @ yo o sa vedeti mai multe
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

tux wrote:
Mallone2 wrote:aoleo ricarda,ziceai de mine ca am o voce bolovanoasa sau nustu cum...dar daca as fi luat io interviul,lumea ar fi si auzit ce rostesc. ai vorbit mult prea incet. unele cuvinte si fraze nu se disting. data viitoare regleaza claxonul o unitate mai sus...
Mallone2 wrote:chestia asta chiar n-am zis-o cu rautate,asa mi s-a parut mie ... oricum,se vede ca nu-i un interviu elaborat si cu intrebari pre-stabilite. dar daca era,atunci era naspa. asa pentru un interviu "spontan" ca sa zic asa,e ok ... partea cea mai nasoala e ca nu exista nici o camaruta mai "noise-free" unde sa poti lua interviu asa cum se cuvine.

bafta !
bai baiete, tu observi ca te contrazici?
eu cred ca trebuie sa mai citesti o data ce am scris. ca nu stau sa dau explicatii pe un kkt de forum unui pustan ca tine. mai ales dupa 12 ore de munca.
NskY
#

Post by NskY »

=)))))))))))))))))))

cred ca e al 3lea post in care zici ca muncesti 12 ore pe zi.

spor la munca mallone!!!
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

mersi mariane. apreciez. nu numar posturile in care zic asta. daca banii ar veni fara munca,nu "m-as mai lauda" atata :))
sunrah
.

Post by sunrah »

da, cam praf. adica nu am scos ce vroiam de la el, abia dupa, in privat, mi s-au dezarmotit arterele.
ideea e ca daca nu dadeam nas in nas cu el, nu luam nimic. o sa-l privesc rostogolindu-ma pe jos peste ceva vreme, :lol:
you just never know when you're living in a golden age.
rady
un domn / doamna

Post by rady »

There's a long list of high-profile celebreties
rady'sphotoblog
RapX
sub.solist

Post by RapX »

eMC - Leak it out (2008)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P-22kD13rZE[/youtube]
Post Reply