Guru la Bucuresti | Club Gossip | 25 mai

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

yoz
tanar

Post by yoz »

foarte tare intr-adevar trompetistul, si solar a fost cool

dar bai, nu vreau sa o ard hater dar experienta unui concert gen guru e compusa din mai multi factori, nu doar de artistul in sine.

trebuie sa mentionez ca eram nerabdator sa asist la acest show, mi-am cumparat bilet din timp, nu mai fusesem niciodata in gossip si nici nu voi mai merge pentru ca:
  • era o caldura insuportabila iar disconfortul fizic pricinuit de proasta aerisire nu ma lasa sa ma concentrez la guru :(
    berea era calda [nu o sa ma plang de pretul de 7 RON pe 0.33 ca sa nu perpetuez stereotipul cu ascultatorul de hiphop care e "sarantoc"]
    guru a intrat tarziu, concertu' s-a terminat duminica in noapte tarziu, examen dis-de-dimineata luni = nu e combinatie
eh, pana una alta, e bine ca se-ntampla astfel de chestii, ar fi fost mai cool sa fie la arenele romane parerea mea :)[/list]
http://www.oricum.ro - Cultura urbana, atitudini si idei
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

Trompetistu a facut showul si celalalt instrumentist a fost pe treaba desi nu se prea auzea. Marele producator Solar e un cocalar iar Dj Doo Wop freaca cd-djayuri.
Guru....pentru un om care concerteaza de 20 de ani ma asteptam sa cante mai bine.
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ma cac pe luminile alea de disco. alea erau de cumetrie nu de concert rep.
da..cum zicea si alexandru, instrumentistii au fost geniali..de la guru ma asteptam sa cante mai multe piese clasice..pe astea noi nu prea le gust. ah..si locatia a fost foarte naspa.
dar sa nu ma mai plang, conteaza ca a venit Guru frate :bow:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

Image

cam atat de aseara
Image
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

^ =))))))))

bLuEsHiFt wrote:nu m-am simtit rep aseara
ai dreptate, e cam pa. de la phi-life am simtit asta.
ultima oara cand vin la un concert indoor - vara, aerul conditionat era setat la 25°, normal ca ne ruina inabuseala ala. c.i.a. sau cum se numesc - nimic - dar am simtit nevoia sa ma ridic cand a urcat puya pe scena sa faca un backing insignifiant - sunt curioasa daca a fost platit pentru aparitia de 3 minute; rans sau cum se numesc - nimic - inafara de rimaru, care inca duce si duce bine. n-am simtit absolut nimic in timp de interpretau si ma uitam asa la oamenii din jur, urlai din compasiune; guru - dupa ce l-am scos din toaleta: MAAAN, THIS IS THE LADIES ROOM, GET OUT!! :lol: el replica: I WOOOOOOOOOONT! si tot asa, am mers sa vad ce cum se intampla, bineinteles ca timp de o jumatate de ora saracul brownman - trompetistul, facea semne la sunet sa-i amplifice calumea trompeta, si, TOT NIMIC, culmea e ca seara trecuta am avut un mare jazzist pe scena, care nu a facut nici el mai nimic, daca era sa se implice si sa faca show - chit ca doar el a prins la public cum ar trebui sa prinda un artist ce se afla pe scena, lăsa liniile alea primitive si ne canta ceva, nu o ardea cu partituri de pre-desene animate interpretate pentru niste mamuti; nici nu vreau sa ma gandesc de ce-i poate pielea :shock: din moment ce avea legaturi stranse cu gary bartz sau scofield / big daddy kane sau krs - nu vreau sa sun prea drastic, dar daca tot ai libertatea sa o arzi pe improvizatii, fa-o, vreau exclusivitate, de asta vin la un live. cand am vazut flaut la inceput, am cam incremenit :lol: dar degeaba, saracul flaut, nu numai ca e fad el de fel, are nevoie de o atmosfera aparte pentru a face fata, sunetul era praf, 1 minut daca am auzit flaut pe intreg parcursul concertului. multa muie solar? si aluia cu GURU de la sunet! intregii echipe I mean, asa m-am saturat. guru, a rezistat ok, mi-a placut, oricat de anost ar da, are vocea aia si n-ai ce sa-i spui. sincer, puteam sa ma lipsesc de concertul asta, dar asta voi face probabil de la urmatorul. /// suferiti cu solar, degeaba. :lol:

si-i dau cu pace lui tonik obiektiv, vreau poza!!
you just never know when you're living in a golden age.
nostradamus
fratele meu tu esti baiat

Post by nostradamus »

un concert foarte tare...si nu...puya n-a primit bani sa urce 3 minute pe scena
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

:roll: :roll: :roll:

Pe bune acum , nici evenimentul asta nu va placut ? Incep sa dau dreptate celor care se iau de forumisti. :wink:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Blacksun wrote::roll: :roll: :roll:

Pe bune acum , nici evenimentul asta nu va placut ? Incep sa dau dreptate celor care se iau de forumisti. :wink:
ce dreptate si pe cine vrei sa pupi in cur referitor la forumisti?
de ce te caci tu pe tine acum doar ca sa te bagi in seama? si'au dat cu parerea cei care au fost la concert...

uite...de exemplu eu nu mi'am dat cu parerea despre organizatori, ca se caca pe ei pt o invitatie data unui partener media, si nici nu imi dau cu parerea ca s'a interzis fotografiatul chiar si de catre cei care au promovat evenimentul la greu.
Image
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

da .. ca unora le`a intrat hiphop`u in cur.
Nitzy_Yo
tanar

Post by Nitzy_Yo »

concertu a fost super tare.
deocamdata imi vin prea multe versuri inteligente in cap si sunt confuz , adiCA CHIAR nu stiu ce sa pun la semnatura.
Magnificent Daes
rapperu vostru preferat

Post by Magnificent Daes »

Fiind fan Delikt si Getto Daci nu mi-a placut RANS-ul in mod special dar parca au cantat cam putin. Mi-ar fi placut sa-l revad pe Brugner live. Guru ma asteptam sa bage mai multe piese Gang Starr. Doo Wop CDJ :roll: Sonorizarea a fost cam aiurea, negativu era prea incet. "Soundman, stop playin and turn this shit up" :lol: Pe baiatu ala care a cantat la 4 instrumente nu l-am auzit deloc. Trompestistu ala era nebun. Publicu mi s-a parut cam amortit de la caldura aia. Totusi a fost Guru live on stage si a facut sou in ciuda conditiilor. A fost un concert tare insa se putea si mai bine. Am plecat multumit din baru ala.
Multumesc Foot Records ca mi-au dat sansa sa vad in concert inca un MC preferat.

si sa-mi bag pula in toti maidanezii, a dooa oara cand sunt atacat in Bucuresti de o haita de caini.
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

ma , sa`mi fut una . cred ca a fost cel mai BUN concert din punct de vedere al publicului , cum s-au comportat oamenii si al organizarii pt mine ca ascultator . sunetul a fost BUN spre deosebire de concertul anterior si multe altele cand NU SE INTELEGEA NIMIC . concert !!! in adevaratul sens al cuvantului adica au venit oameni de MUZICA , nu doar un negru care zice ceva la un microfon . Au CANTAT !

n`am sa inteleg in viatza mea cum potzi sa te entuziasmezi la concerte organizate mizerabil din punct de vedere al profesionalismului MUZICAL si pe de alta parte sa zici ca ce a fost aici , a fost slab .
Magnificent Daes
rapperu vostru preferat

Post by Magnificent Daes »

nu am zis ca a fost slab. am zis ca se putea si mai bine.
sunrah
.

Post by sunrah »

Blacksun wrote:Pe bune acum , nici evenimentul asta nu va placut ? Incep sa dau dreptate celor care se iau de forumisti. :wink:
hai sa o ard eu black sheep si sa-ti spun ca in 2008 romania nu are un amarat de inginer de sunet pe care sa se poata baza, pentru ca iti spun din proprie experienta, nu e din cauza sculelor!! si ca e a enspe mia oara cand vin la concertele unor fosti/actuali preferati si nu AUD NEGATIVELE, adica nu-mi dau seama ce mama ma-sii de piesa e, plec spunand: "cum a cantat ma nostalgia live, eu n-am auzit!". in cazul asta ce sa-mi placa? ca-mi aduci FLAUTUL pe scena si nu aud nimic? (diss mai mare nici nu mi se putea da) e ca si cand mi-l aduci pe fake-ul mf doom si-mi face lipsyncing. ipocrizia asta cu "hai ba, a fost ok", e vie de atatia ani ca m-am saturat eu, care vin abia din 2005 la concerte. SUNTEM PRIMITIVI, ASA SUNT SI CONDITIILE. si ca sa conchid, nu vroiam sa rezum totul la "a fost slab/a fost misto", ci la faptul ca trec pe langa noi niste nume mari si ramanem cu o oarecare amaraciune, ceea ce nu e corect, mare pacat as zice. si pe viitor, o sa prefer a merge in elvetia sau cehia, nu de alta, dar sa raman cu o amintire ok si sa pot aprecia artistul la adevarata lui valoare. p.s.: din tot ce am scris se intelege probabil ca sonorizarea a fost execrabila, nu, n-am zis asta, generalizam, peste tot avem aceeasi problema, indiferent de scena in care ne aflam.
you just never know when you're living in a golden age.
Post Reply