^
=))))))))
bLuEsHiFt wrote:nu m-am simtit rep aseara
ai dreptate, e cam pa. de la phi-life am simtit asta.
ultima oara cand vin la un concert indoor - vara, aerul conditionat era setat la 25°, normal ca ne ruina inabuseala ala. c.i.a. sau cum se numesc - nimic - dar am simtit nevoia sa ma ridic cand a urcat puya pe scena sa faca un backing insignifiant - sunt curioasa daca a fost platit pentru aparitia de 3 minute; rans sau cum se numesc - nimic - inafara de rimaru, care inca duce si duce bine. n-am simtit absolut nimic in timp de interpretau si ma uitam asa la oamenii din jur, urlai din compasiune; guru - dupa ce l-am scos din toaleta: MAAAN, THIS IS THE LADIES ROOM, GET OUT!!

el replica: I WOOOOOOOOOONT! si tot asa, am mers sa vad ce cum se intampla, bineinteles ca timp de o jumatate de ora saracul brownman - trompetistul, facea semne la sunet sa-i amplifice calumea trompeta, si, TOT NIMIC, culmea e ca seara trecuta am avut un mare jazzist pe scena, care nu a facut nici el mai nimic, daca era sa se implice si sa faca
show - chit ca doar el a prins la public cum ar trebui sa prinda un artist ce se afla pe scena, lăsa liniile alea primitive si ne canta ceva, nu o ardea cu partituri de pre-desene animate interpretate pentru niste mamuti; nici nu vreau sa ma gandesc de ce-i poate pielea

din moment ce avea legaturi stranse cu gary bartz sau scofield / big daddy kane sau krs - nu vreau sa sun prea drastic, dar daca tot ai libertatea sa o arzi pe improvizatii, fa-o, vreau exclusivitate, de asta vin la un live. cand am vazut flaut la inceput, am cam incremenit

dar degeaba, saracul flaut, nu numai ca e fad el de fel, are nevoie de o atmosfera aparte pentru a face fata, sunetul era praf, 1 minut daca am auzit flaut pe intreg parcursul concertului.
multa muie solar? si aluia cu GURU de la sunet! intregii echipe I mean, asa m-am saturat. guru, a rezistat ok, mi-a placut, oricat de anost ar da, are vocea aia si n-ai ce sa-i spui. sincer, puteam sa ma lipsesc de concertul asta, dar asta voi face probabil de la urmatorul. /// suferiti cu solar, degeaba.
si-i dau cu pace lui tonik obiektiv, vreau poza!!
you just never know when you're living in a golden age.