aici vb aiurea... ti-am explicat clar care a fost faza cu invitatiile... acum dk ai un site si faci niste poze (vb la general) ai pretentii sa primesti invitatie... oare s intrebat cineva cati bani au cerut , sau cat a costat toata smecheria asta?? oare 45 de ron pentru al vedea pe guru... guru ala din poze sau din videoclipuri pe care doar il visam sa-l vedem... pentru voi nu cred k ar fi contat f mult aia 40 sau 45 de ron... dar daca adunam toti partenerii sau "tovarasii" eu zic k ar fi contat ceva... si la urma urmei sincer eu unu as fi preferat sa organizeze cineva un concert cu idolul meu... sa merg frumos sa dau o suma de bani si sa nu m complic deloc... dar dk nimeni nu a vrut sa-mi indeplineasca acest vis .. uite k l-am facut eu cu oamenii mei... iar odata cu acest vis ... am facut si pe altii fericiti... asa k terminati cu problemele asta gen... locatie... caldura... bautura sau mai stiu eu care... daca vrei sa vezi rap te sacrifici asa cum o fac si altii pentru voi.... cat despre arene... nici gand dupa ce am vazut ce a fost pe 16... cat despre facem records tot respectu k oamenii au incercat... iar ei au cazut cel mai rau... si asta tot pentru rapp`eri k voi...DiNO wrote:ce dreptate si pe cine vrei sa pupi in cur referitor la forumisti?Blacksun wrote:![]()
![]()
![]()
Pe bune acum , nici evenimentul asta nu va placut ? Incep sa dau dreptate celor care se iau de forumisti.
de ce te caci tu pe tine acum doar ca sa te bagi in seama? si'au dat cu parerea cei care au fost la concert...
uite...de exemplu eu nu mi'am dat cu parerea despre organizatori, ca se caca pe ei pt o invitatie data unui partener media, si nici nu imi dau cu parerea ca s'a interzis fotografiatul chiar si de catre cei care au promovat evenimentul la greu.
p.s: dino ti-am zis la tel sa vii cu aparatu`... k ne descurcam cumva... dar tu....
in fine...