Guru la Bucuresti | Club Gossip | 25 mai

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

Galerie Foto - Guru @ Club Gossip / 25 Mai

Image
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
dan
Pop

Post by dan »

tare galeria foto :D
Sun|Rah wrote:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iP-86de-oUA[/youtube]
si baietii folosesc ttx-uri 8)
sunrah
.

Post by sunrah »

clar e un exemplu utopic, cu c2c, la cati ani la rand au fost campioni, nici nu vreau sa ma gandesc cat costa.. dar ideea in sine, are blueshift dreptate, cele mai smechere astea raman, kid koala si revolution, ca party asa.. apropo, sa mergi blue la addictive tv, vj's in the house, eu m-am declarat fana de la avmotional incoace.
you just never know when you're living in a golden age.
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Nu cred ca o sa repet prea curand experienta unui eveniment hiphop indoor in Romania, cu precadere Bucuresti. Ce s-a intamplat aseara, cumulat cu experienta aflata la doar o saptamana distanta, a pus capac. M-am saturat de lipsa (de profesionalism a) oamenilor responsabili cu asigurarea unor conditii optime de desfasurare a unui concert. Ca provincial, factorii fizici / psihici si financiari amplifica esecul intregului trip. Cum sa cante Mass Appeal si abia pe la jumatatea piesei sa-mi dau seama ce e ?!

Ne vedem in Elvetia.

:arrow:
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

se vede lipsa concertelor hades
sunrah
.

Post by sunrah »

bboyspdy wrote:Ca provincial, factorii fizici / psihici si financiari amplifica esecul intregului trip.
chiar se dedica. si pentru a avea mai multa credibilitate, uitati-va la ochii dansului :lol:

Image
bboyspdy wrote:Ne vedem in Elvetia.

:arrow:
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

=)) praaaf :butch2:
rady
un domn / doamna

Post by rady »

photo gallery

Fara-ndoiala BEST SHOW EVER!!!
restul sunt aberatii
There's a long list of high-profile celebreties
rady'sphotoblog
Saori
fratele meu tu esti baiat

Post by Saori »

Blacksun wrote:
@Sun|Rah nu cred ca e primul tau concert de genu asta la care ei parte , de fapt sunt sigur , d-asta te intreb : "Nu te-ai obisnuit ?"
Tocmai asta e si ideea, daca nu se plange nimeni se va ramane la acelasi nivel. Iar un bun organizator va lua criticile drept constructive si poate intr-un viitor mai bun vor exista conditii ok de desfasurare ale evenimentelor.
Totusi mi-a placut ce a fost aseara dar a lipsit ceva.Cum spunea cineva.. a fost ca fuckin without cummin.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Saori wrote: dar a lipsit ceva.Cum spunea cineva.. a fost ca fuckin without cummin.
da, acel ceva cred ca era Preemo. sau macar full clip :evil:
Image
Florin Dumitru
rapperu vostru preferat

Post by Florin Dumitru »

hmm .... unii dintre voi o ardeti chiar "tare" ... sau acesta este secretul forumului... inteleg k e forum dar sa faci cat mai multe posturi din orice...
cat despre sunet sincer a fost f. ok fatza de sunetu de la alte concerte mari.. asa k nu mai mancati cacat... k nu sau inteles la inceput sunetistu cu guru & co se mai intampla ... la sound check suna chiar bine... si spre mirare am tinut cont si de faptu` ca sala era goala... ceea ce altii nu au facut`o in trecut... in fine... eu va zic doar atat... a fost... n-am iesit in gaura... mi-am indepinit un vis... am facut destui fericiti cu acest event` chiar dk unii nu vor sa arate...sincer nu ma intereseaza aceste detalii... eu cred k mi-am spalat pacatele cum zicea cineva in seara de 25 :wink:

ma uitam azi pe la pozele vecinilor de messenger ... sincer la un sfert dintre ei am vazut poze .. ori cu guru ... ori ei cu guru .. ori cu trompetistu ... ori din show si asa mai departe... in lista am 945 ... asa k mai terminati :butch2:

astept group home :mrgreen:
Florin Dumitru
rapperu vostru preferat

Post by Florin Dumitru »

poze muulte http://forum.footrecords.ro/viewtopic.p ... &start=170 :)

p.s: si eu imi doream sa ascult un full clip, un skillz ... dar asta e.. pentru asta il mai chemam odata... a zis k s simtit bine si k ar veni oricand... il chemam dar fara solar

:lol: :lol: :lol:

Azi la ora: 16:00 au decolat :))) :mrgreen:
sunrah
.

Post by sunrah »

eh, la un reply de asa natura nu ma asteptam, care, pentru mine, semnifica dublarea pacatelor tale si nu numai (cat de grav suna asta :lol: ).. acum serios, le-ai aprins printr-o hiperbolizare a concertelor ce le faci de obicei sub auspiciile footrecords. nu am fost, poate o singura data, de doua ori, de aceea nu-mi permit sa ma leg de ce-ai facut in trecut, dar faptul ca ai o atitudine infatuata fata de cei "tari" sau fata de cei ce posteaza doar pentru "a face mai multe posturi", (care in acelasi timp au cumparat bilete care detineau doar o amarata de stampila pe spate), ma deranjeaza, tot ziceam ca vreau sa ajung la 6666, ca e pe carca ta, ditamai placerea. (si incearca sa depasesti stadiul ideii "ca ar intra haterii dupa concert pe forum sa discrediteze" pentru ca e mai mult de atat - sau cel putin din partea mea)
asa, nu ai iesit in gaura, ti-ai indeplinit un vis, ai facut destui oameni fericiti, iar detaliile nu te intereseaza, pai scuza-ma, dar unde ti-e etica profesionala, doar organizezi de atata timp concerte. cam critic daca nu reusesti sa observi direfentele de proportie, impersonal.
e vorba de guru, care spre deosebire de cheya, el nino sau care mai sunteti din toplita, vine cu negative masterizate, si mai mult de atat, foloseste si live instruments, re-mem-ber? sa fie vorba de un zeu? faptul in sine nu e atat de grav cat comportamentul tau, sigur ai organizat tu evenimentul?

si ca tot intreba cineva de ce nu am criticat per ansamblu emc/phi-life-ul.. poate pentru ca VD a avut o pozitie ok fata de tot ce s-a intamplat, si-a cerut scuze public, pe cand domnul Florin Dumitru e complet dezinteresat de detaliile concertului, pe care se presupune ca l-ar fi organizat. "m u i a" cred ca nu-i revine lui solar in cazul asta.
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Sun|Rah wrote: si ca tot intreba cineva de ce nu am criticat per ansamblu emc/phi-life-ul.. poate pentru ca VD a avut o pozitie ok fata de tot ce s-a intamplat, si-a cerut scuze public, pe cand domnul Florin Dumitru e complet dezinteresat de detaliile concertului, pe care se presupune ca l-ar fi organizat. "m u i a" cred ca nu-i revine lui solar in cazul asta.
VD avea si pentru ce : sonorizare PROASTA dar proasta rau , crew-ul facem records nu s-a ridicat la nivelul asteptat , Doc era prea fumat , cedry2k racit , carbon nervos.... dar totusi a fost un eveniment fenomenal phi life cypher si EMC au rupt. :D

"Domnul Florin Dumitru" pentru ce sa-si ceara scuze pentru sonorizare mai proasta de care toate evenimentele de HH au parte ? Doar pentru atat !?
Da e clar sonorizarea a fost mai slaba , toti tre sa faca ceva in privinta asta , dar sa spui ca M U I A ii revine celui care ti la adus pe Guru in Romania deja se da in penibil.
Dar sunt aproape sigur ca nu se ataca evenimentul din cauza ca sonorizarea a fost mai slaba , ca daca era asa se lua atitudine si dupa evenimentul EMC la care sonorizarea a fost la pamant.
dan
Pop

Post by dan »

ce ar fi sa vorbiti numai despre concertul de duminica!

Image
Post Reply