dE peste Prut...DablaDO (seria doi)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

NICE
rapperu vostru preferat

dE peste Prut...DablaDO (seria doi)

Post by NICE »

Citire placuta...seria doi

http://www.rappa.clan.su/forum/30-710-1
Last edited by NICE on Mon May 26, 2008 1:26 pm, edited 3 times in total.
epho
gisulapu

Post by epho »

dablado asta e ciumeg 8)
NICE
rapperu vostru preferat

Post by NICE »

e4t,
adica ?
B-ZAR
fratele meu tu esti baiat

Post by B-ZAR »

NICE, adica - ii pizdos ;)
Soon - "B-ZAR:Curriculum Vitae"
www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
Limits Were Made To Be Broken!
Colaps

Post by Colaps »

Pizdos, adica NICE! :lol:
doamnecemiplaceheroina
epho
gisulapu

Post by epho »

NICE wrote:e4t,
adica ?
adica...are ciuma? :roll:
nu coaie...adik..e bun, canta bine 8)
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

dablado parca a facut o melodie cu brugner...e si pe myspace-ul lui daca nu ma insel.

EDIT : Bai nene,ala e interviu sau discutie pe mirc ? cum sa scrii vreodata "vre-o-data" in pm ? Sunteti analfabeti sau va prefaceti ?
Meursault
confuz

Post by Meursault »

DablaDO: Hai ca-tzi dau o suta de microfoane fara TON ,
Itzi dau muie pe mini disc sau pe ma’Fon ,
Hai ca e moda sa va stringa pula-n pantaloon,
Tzigani va ard mintzile-n babilon…
Hai ca e saracie shi nu avetzi nici un ban,
In schimb mergetzi la voloan cu Dacia Logan
E coruptzie, moshule… Shi nu ashtepta din cer,
Totzi te urasc pentru ca ai fost dom’ Pulizzer
E prea profund pentru mine. :|
LAS-O IN PULA MEA CA DEJA E PREA DE TOT. Canta toti autistii.
NICE
rapperu vostru preferat

Post by NICE »

Mallone2,
Mallone2 wrote:dablado parca a facut o melodie cu brugner...e si pe myspace-ul lui daca nu ma insel.

EDIT : Bai nene,ala e interviu sau discutie pe mirc ? cum sa scrii vreodata "vre-o-data" in pm ? Sunteti analfabeti sau va prefaceti ?

bai nene nimeni nu a si zis ca suntem elevi pe nota 6 stim doar si avem in cap doar rappa si e bine ca stim ceea ce facem, dar voi ana(n)lizati scriiria si gramateca va rog sunt gris-e-li grammaticoli fratilor dar in plm treceti peste \, tre' sa vedeti padurea nu copacii din ea...hai sa o lasam...tzaranii de oras cu domiciliu in sat,
Meursault,
iti promit ca am sa pun piesa pe hades de unde e textul asta si ai sa vezi ca un asa text o sa te faca sa dai din cap...si de autist as zice ca gresesti nu stii despre ce vorbesti iti faci o parere prea proFUNDa de la trei cents aruncati in graba...
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

Un interviu facut intr-un asemenea stil imi provoaca rani pe cristalin. Nu stiu daca ma intelegi,dar cand redactezi un interviu la bataie de joc,nu te astepta sa primesti numai reactii pozitive. Intai te respecti pe tine si apoi si pe ceilalti.

Iar au venit pe forum prietenii si tovarasii "artistilor" sa faca tambalau ? Abia astept sa-mi spui dupa ce zic ca dablado canta naspa sa fac eu ceva mai bun,si sa nu mai comentez pentru ca nu sunt emsi. pe bune,iubesc atitudinea asta :X

+

ca

ai un stil de a scrie absolut infect si neinteligibil. si un ins din antigua si barbuda care poate n-a auzit ca exista romania,daca-l aduc in tara si-l invat romana,in 3 luni se exprima mai coerent decat tine.
Razvan
un domn / doamna

Post by Razvan »

"Eshti PREGATIT? Povesteshte-ne ce inseamna pentru tine 2Familishti Records, cine face parte din 2Familishti Records, care sunt functziile fiecaruia shi ce planuri de viitor avetzi, ca label?"

Eu atat am citit din interviul ala si m-am oprit cand am vazut "sh", "tz". Nu ai "ş" şi "ţ" la tastatura? :| "Ejti beton!"
Zâmbetul pervers de pe faţa mea şterge zâmbetul tâmpit de pe faţa ta... :|
B-ZAR

Post by B-ZAR »

Mallone2
Mallone2 wrote: EDIT : Bai nene,ala e interviu sau discutie pe mirc ? cum sa scrii vreodata "vre-o-data" in pm ? Sunteti analfabeti sau va prefaceti ?
E discutzie pe mess...
Iar faza cu analfabetzii nu cred c-o s-o intzeleg vreo data, puteai pur shi simplu sa ma corectezi. Merci, oricum :)

Razvan
Fac treaba asta in timpul serviciului, sunt cam grabit shi nici diacriticile nush unde-s pe tastiera, pt ca, nu ma folosesc de ele niciodata. Is ok shi asha. Dar, daca asta pt tine chestia asta e o piedica - nu citi, nu te obliga nimeni. Nu-s "jmecher", is "jmenar" :lol:
P.S. shii...nu prea am vazut in post'urile tale "ş'uri" şi "ţ'uri" :roll:

Meursault
Frate, e textul lui shi...Respectiv - treaba lui cum il face, cum il scrie shi, mai cu seama - sensul - daca il ridica in slavi sau daca il face de cacat - tot treaba lui e... whatever...

PeSe:
Maaaama, de cate ori am fost in Romania n-am intalnit niciodata atatzia oameni deshtetzi LA UN LOC(!), catzi pot intalni pe forumul asta...Shi, atentzie(!) - doar pe un singur topic :D

Fara numar, fara numar... :roll:
Soon - "B-ZAR:Curriculum Vitae"
www.myspace.com/kronycb
www.meritaoviata.ro
Limits Were Made To Be Broken!
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

vreodata se scrie legat in contextul frazei pe care ai folosit-o,prietene.

Propozitie 1 : Nu m-am gandit vreodata ca generatia asta e plina de copii ce nu stiu sa scrie corect.

Propozitie 2 : In vreo data oarecare din calendar copiii din generatia asta o sa invete si ei sa scrie corect.

Lectia de gramatica pe forumul hadesrecords s-a incheiat cu succes. Esti liber sa pleci acasa si sa-ti faci temele.
NICE
rapperu vostru preferat

Post by NICE »

B-ZAR wrote:
Fara numar, fara numar... :roll:
:D :lol:
Mallone2,
omule eu nu honipsesc oameni ca tine care se baga in vileag ca sa para mai purpuriu
asa si nu sta aici sa tragem prieteni sau tabara sa facem fil fil la cer si
etc pur si complicat ma irita chestia care uneori o pupilez pe hades, "cica mai nou esti mai
destept si dai un iban celui care a scris cu "grisili grammoticali" esenta e ca nu
cunosti potentza (am scris cu "tz" caci "ţ" nu am la windows caracterile ro, m-am
prins imi bat joc deci) scriu cum vreau important sa scriu on topic, tu ce faci ?
daca nu doresti nea calea-valea rog moderatoru sa stearga dupa noi covoru...pis my man+ special pentru tine

Ignor complexarea si sfantul absurd
Cu alte cuvinte ma doare in cur
Ma las dus de eros si nu dus de minte
Gandesc cu pula cu alte cuvinte
Suprim vocea rationala cu-alcool
Cu alte cuvinte , in vin ma omor
Refuz sa port crucea celui mai rau dintre vicii
Cu alte cuvinte, urasc ipocritii
Ma retrag de sub umbra, de catarg de subtil
Prefer sa-mi complic viata, intr-un mod inutil
Sfaram si distrug dovezi de frumos
Cu alte cuvinte, sunt un ticalos
Vand sentimente ieftine cu fiece vers
Sau altfel spus, sunt un nebun pervers

Razvan,
nu e locul sa te arati cit de abil esti in tastarea cuvintelor folosind Shift+Alt,
asta e bafata la tatii sa ni vidim cu ghine ...
inca un topic stricat de papagali gramaticali...
vedeti sa nu pierdeti dintii cind dati definitiii...am inteles ca nu aveti limita la gura
Last edited by NICE on Tue May 27, 2008 12:05 pm, edited 1 time in total.
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

daca tu nu honipsesti oameni ca mine,si eu dezvolt o idiosincrazie pentru oameni ca tine. cum adica ma bag in vileag ? ca nu inteleg. ai o exprimare foarte greoaie si incalcita prietene de peste prut,sau de unde esti tu.
daca postezi pe un forum din romania,macar fa-te inteles te rog.
Post Reply