Guru la Bucuresti | Club Gossip | 25 mai

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

asteptam parerea lui mallone.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Blacksun wrote:sa spui ca M U I A ii revine celui care ti la adus pe Guru in Romania deja se da in penibil.
il aduc eu pe mos def in suburbia, la o sonorizare de ca.cat, ridic preturile la 15 ron o bere, scot aparatele de aer conditionat si sa vedem daca mai apreciati voi concertu :lol:

nu mai comentati aiurea. cand aduci pe cineva tare, tre sa fie tare tot. sonorizare, club, preturi, feeling, sa fii pe vibe. nu poti sa-l chemi pe premier si sa-l bagi sa frece si sa nu stii ce freaca. :lol: ca asa dau banii doar sa-l vad.
Suzy wrote:asteptam parerea lui mallone.
si eeu
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

Mi-am dat cu parerea in paginile anterioare. Oricum,in mare parte sunt de acord cu ce a spus Ricarda. Eu nici nu stiam ca a existat flautul in concert.
Imi pare rau doar ca trec niste artisti extraordinari pe la noi prin tara ca trenul prin gara,si nu beneficiem si noi de o sonorizare asa cum se cuvine. Adica pur si simplu ma oftica atunci cand aia la dnb-ul pulii mele au super sound,iar la concertele in care vin niste artisti precum Guru,sonorizarea nu e cum ar trebui sa fie.
Nu-mi place sa dau sfaturi dastea,dar pe viitor ati putea si voi sa schimbati inginerii de sunet ? Mai bine platiti mai mult si aduceti pe cineva super competent.

Oricum,maybe better luck next time :!:
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

piciorus, eu am evitat sa ma pronunt, tocmai ca sa nu se interpreteze aiurea, tocmai d'aia as vrea sa citesti ce scrie koma, ala care a venit la concert / useru ala cu 1000 si nustiucate posturi, si nu koma ala de la hades.
tu te-ai bucurat ca n-ai iesit in gaura si ca l-ai adus pe guru, bravo pentru asta.
dar stii cum e? - cel putin d.p. meu d.v. - e un fel de steaua - real madrid, vine raul, ronaldo, roberto carlos, eee...ooo..super tare, super incasari, dar pleci cu un gust amar ca ti-ai luat-o cu 1-4 :lol:
totusi, un concert de genul asta nu se face asa low budget cu sonorizarea clubului, trebuie adus ceva extra - care costa - si un sunetist care stie meserie - care iarasi, costa.
apropos, cand faci soundcheckul cu sala goala si se aude super bine, tre sa tii cont ca ea se va umple si se va auzi cu totul altfel.

pana la urma, bafta in continuare, speram cu totii ca data viitoare sa fie si mai bine :)

l.e: au mai scris si blue si mallone inaintea mea :lol:
Image
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

nici eu n-am fost multumit in totalitate de concert...dar asa ca fapt divers...a existat vreoata in viata asta amarata de pamantean nenorocit vreun concert rep in Romania care sa va fi satisfacut in plm fara sa comentati numa de rau???9asta asa..offtopic..nu e legat de concertu asta)
sunteti mai carcotasi ca aia de la prima in plm
scoateti la vedere numa partile najpa.
peepee in ya girl's eyebrow
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

sugar hill gang.
99.9%
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

preacher wrote:sugar hill gang.
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

baaaaaaaa deci exact la chestia asta ma gandeam si eu acum sa-mi bag pula daca nu...la concertul ala cred ca n-a fost unul care sa comenteze ceva... mi se pare ca postase un idiot pe forum o mare porcarie,dar i-au sters-o moderatorii.....
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

dj revolution.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

bLuEsHiFt wrote:dj revolution.
si asta.

nu am fost la concert, nu-mi dau cu parerea despre el dar din ce am citit si auzit e ca la noi deci s-o facem ca la noi.

ps: la emc sonorizarea a fost asigurata de catre o firma profesionista care cere bani multi si uite ce a iesit... cred ca pana la urma e vorba de altceva... de fapt si de altceva. sunt spiridusii aia mici care umbla prin cabluri inainte de concerte si se hranesc cu raze de curcubeu no doubt.
99.9%
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ba da... astia nu vin ma cu sunetistii lor ? Intreb asa ca fapt divers... ce cacat l-a luat pe Solar moloz ala care oricum nu a facut decat poze ... cand putea sa aduca EL un competent tinand cont de cerintele pe care le-a avut aici. Cel putin io ca artist smecher ce sunt , asa as face... in loc sa intarzii la concertele din Europa de Est cu orele.. pentru onoarea mea as imparti un loc in avion cu un om care sa se ocupe de toate aspectele ce tin de sunet. La cat de smecher sunt n-as lasa mediile din vocea mea prestigioasa , pe carca est europenilor muribunzi ... serios acum.

Consider ca sonorizarea proasta tine strict de artist. Organizatorii tre sa aibe un loc misto / bautura la discretie si femei frumoase-n public... si-atat.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

prefer un concert in parc sau in aer liber decat unul intr-un club.
e vara, e frumos afara, e aer - de ce sa stam inchisi?
chemati naibii un dj sa puna naibii niste muzica, sa le mixeze, sa le frece, sa faca un beatjuggling, un mai "nu stiu ce"; sa iasa un party de zile mari.

prefer sa ma duc la un party in aer liber unde baga un dj cunoscut muzica si sa faca smecherii decat sa ma duc intr-un club, sa se agite 3 mc-i pe scena, sa nu aud nimic, sa mor de cald si sa vin acasa sa-i iau la pul.a pe organizatori; eu si inca 10 insi.
sunrah
.

Post by sunrah »

Blacksun, reciteste te rog la ce dai quote, cu intonatatie si nu-mi interpreta/denatura spusele dupa propriul tau plac. cuvintele sunt vrute, cu mine, ele intre ele si cu cine le aude. sintetizam: pe cand domnul Florin Dumitru e.. adauga si un "nu mai mancati C A C A T" si-ai sa observi cum solar iese in avantaj.

pana la urma, din partea unui mc, nu ma astept la mare lucru daca se afla intr-un turneu, pentru ca mi-e clar si sper sa fie la toti ca in romania el poate canta sub orice critica, iar maine in franta sa rupa totul in doua / sau invers. m-am simtit bine ascultandu-l live pe guru, dar din pacate, daca tot am ajuns aici - e un afu ra + timbru - schemele de tai. nu mi-am zis nici macar mie asta pentru ca n-am stat sa scriu cronici unde sa primeze vaicareala si parerile de rau. dar aici se afla, gurul nostru. si de nu era trompetistul pe scena, ar fi iesit o mare branza..
Consider ca sonorizarea proasta tine strict de artist.
sonorizarea in cazurile emc/phi/guru nu a tinut deloc de artisti,
asta in genere e valabil la mc, nu si pentru live instruments :!: so give me a flute and an gun, that shoots! :twisted:

bLuEsHiFt, pentru un concert in aer liber ai nevoie de n aprobari si nlax0 sponsori, daca se putea face asa simplu, nu cred ca ar fi ezitat.
you just never know when you're living in a golden age.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Pai n-a tinut..dar ar fi trebuit sa tina... ce plm era asa greu sa vi un pic mai devreme sa dai un mic check si sa constati ca boxele alea erau prea departate-n sloboz... si io Masta Ace fiind ma futeam in ingineria voastra si va spuneam in cacat sa faceti ceva... da nuuu ... e de vina VD sau Ch ca aluia ia convenit. Pana la urma ei au cantat..ei trebuiau sa se asigure , ce plm.Cautati-va adanc prin dexurile de buzunar ce-nseamna organizare.
Mallone2
un domn / doamna

Post by Mallone2 »

bai,concluzia aia cea mai finala ( exprimare de becali si vanghelie ) este ca sonorizarea la concertele rep din romania e o adevarata loterie. si cu asta am incheiat.
Florin Dumitru
rapperu vostru preferat

Post by Florin Dumitru »

Sun|Rah wrote:eh, la un reply de asa natura nu ma asteptam, care, pentru mine, semnifica dublarea pacatelor tale si nu numai (cat de grav suna asta :lol: ).. acum serios, le-ai aprins printr-o hiperbolizare a concertelor ce le faci de obicei sub auspiciile footrecords. nu am fost, poate o singura data, de doua ori, de aceea nu-mi permit sa ma leg de ce-ai facut in trecut, dar faptul ca ai o atitudine infatuata fata de cei "tari" sau fata de cei ce posteaza doar pentru "a face mai multe posturi", (care in acelasi timp au cumparat bilete care detineau doar o amarata de stampila pe spate), ma deranjeaza, tot ziceam ca vreau sa ajung la 6666, ca e pe carca ta, ditamai placerea. (si incearca sa depasesti stadiul ideii "ca ar intra haterii dupa concert pe forum sa discrediteze" pentru ca e mai mult de atat - sau cel putin din partea mea)
asa, nu ai iesit in gaura, ti-ai indeplinit un vis, ai facut destui oameni fericiti, iar detaliile nu te intereseaza, pai scuza-ma, dar unde ti-e etica profesionala, doar organizezi de atata timp concerte. cam critic daca nu reusesti sa observi direfentele de proportie, impersonal.
e vorba de guru, care spre deosebire de cheya, el nino sau care mai sunteti din toplita, vine cu negative masterizate, si mai mult de atat, foloseste si live instruments, re-mem-ber? sa fie vorba de un zeu? faptul in sine nu e atat de grav cat comportamentul tau, sigur ai organizat tu evenimentul?

si ca tot intreba cineva de ce nu am criticat per ansamblu emc/phi-life-ul.. poate pentru ca VD a avut o pozitie ok fata de tot ce s-a intamplat, si-a cerut scuze public, pe cand domnul Florin Dumitru e complet dezinteresat de detaliile concertului, pe care se presupune ca l-ar fi organizat. "m u i a" cred ca nu-i revine lui solar in cazul asta.
n-am sa scriu prea mult la acest post ... am sa zic doar asa... parerea ta putin m intereseaza... iar discutiile care au loc aici nu prea isi au rostu... ce am avut de zis am zis... n-am dc sa-mi cer scuze cum au facut`o altii pentru k nu am dc... am explicat de "n" ori si aici cat si pe alte forum`uri... cat despre stampila ... asta e problema ta?? nu vezi k incerci sa gasesti diverse motive... dc nu ti-ai cumparat de la diverta dk nu doreai carton cu stampila ah??

cat despre muie ... cred k M U I A aia o vei luat tu in particular... :lol: deja o ai promisa de mult... sa vedem cine se baga pentru tine...

nu astept un raspuns... deoarece n-am sa mai intru pe forumu` asta... asa k ne intalnim la next concert sau pe strada...
Last edited by Florin Dumitru on Tue May 27, 2008 1:55 pm, edited 1 time in total.
Post Reply