EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

Urban Art Fest @ CLub AK 47 / Constanta / 24 Mai

Image
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
dan
Pop

Post by dan »

Blue Magic HH Party, in mare are loc saptamanal.. cand vineri, cand sambata.. in aceasta saptaman fiind vineri... adica azi si pt care vine, ne vedem/auzim acolo :D
Slang Royal
fratele meu tu esti baiat

Post by Slang Royal »

6 Iunie, Timisoara in Club SETUP , continua seria de evenimente Hip Hop Printr-un nou concert cu o forma inedita, prezentand VERITASAGA SI KAZI PLOAE, 2 modalitati de exprimare care au creat multe controverse in lumea Hip-Hopului.
VeritaSaga, adica Jhivago, Dj Sonia si Dribbler , vin sa reprezinte si sa isi prezinte show-ul deja recunoscut, creatii noi si o prestatie care a incantat si adunat multimi de oameni de fiecare data, prin turneul lor de promovare pentru lansarea oficiala a trupei, albumul „Cu alti Ochi” , care a adus trupa din underground in ochii miscarii hip hop generale.
Deschiderea show-ului va fi asigurata de KAZI PLOAE, un MC controversat care a socat lumea hip-hop-ului prin albumul sau de debut, Gorgone si care este asteptat de toata lumea din tara,si cum neam obisnuit aici la Timisoara incepe totul, fiind prima prestatie LIVE a Mc-ului in afara capitalei, in mod organizat si oficial!
Timisoara se pregateste pentru o batalie in stiluri, intre agresivitatea lui Kazi si conceptul „Nu se asculta se simte” , iar publicul e arbitrul si trebuie sa aplaude.

Image
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
dan
Pop

Post by dan »

bacau 31 mai:

Image
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

e scris uve..nu e uFe?
peepee in ya girl's eyebrow
dan
Pop

Post by dan »

asta e.. au gresit aia afisul. se trreece cu vederea;)

galati:

Image

poate si-l mai amimteste careva pe skiller ala cu beatbox-ul care a fost si la upa4 :D
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Afisul final la evenimentul din Bacau:

Image
Slang Royal

Post by Slang Royal »

foarte foarte foarte tare:) afisu de la Bacau:)
Slang Royal

Post by Slang Royal »

7 Iunie, CLUJUL va fi gazda unei confruntari inedite, Clubul TERRA , continua seria de evenimente Hip Hop Printr-un concert cu o forma inedita, prezentand pentru prima data in aceasta locatie VERITASAGA SI KAZI PLOAE, 2 modalitati de exprimare care au creat multe controverse in lumea Hip-Hopului.
VeritaSaga, adica Jhivago, Dj Sonia si Dribbler , vin sa reprezinte si sa isi prezinte show-ul deja recunoscut, creatii noi si o prestatie care a incantat si adunat multimi de oameni de fiecare data, prin turneul lor de promovare pentru lansarea oficiala a trupei, albumul „Cu alti Ochi” , care a adus trupa din underground in ochii miscarii hip hop generale.
Deschiderea show-ului va fi asigurata de KAZI PLOAE, un MC controversat care a socat lumea hip-hop-ului prin albumul sau de debut, Gorgone si care este asteptat de toata lumea din tara, vine sa preseteze si sa incante la Cluj, generand haosul in multime.
Clujul, la fel ca si Timisoara, se pregateste pentru o batalie in stiluri, intre agresivitatea lui Kazi si conceptul „Nu se asculta se simte” , iar publicul e arbitrul si trebuie sa aplaude.

Image
Mold

Post by Mold »

atat coae, KAZI la Cj !
Slang Royal

Post by Slang Royal »

este este!
bluemagicparty
tanar

Intrare libera @ BLUE MAGIC HIP HOP PARTY_6 IUNIE 2008

Post by bluemagicparty »

BLUE MAGIC HIP HOP PARTY - VINERI 6 IUNIE 2008 @ CORNER CLUB - ORA 22.00 ! TOATA LUMEA ESTE INVITATA!

TINUTA NU ESTE OBLIGATORIE ! :lol:

DJ?! SURPRIZA !!! VENITI SI VEDETI!:)

PROMOVAM HIP HOP-UL BUN, PROMOVAM BLUE MAGIC HIP HOP PARTY, PROMOVAM CONCEPTUL DE INTRARE LIBERA !;)

DECI, INTRARE LIBERAAAAAAAA oameni buni !!!!

avem si meniu:
Avem un bar plin de bautura ieftina ce doreste a fi data pe gat in grup de prieteni, tovarashi, amici, barbatzi, femei etc. !! Bautura super ieftina ! Pretul de supermarket va zice ceva???? DOVADA?! uita-te mai jos

Image
Image

avem si locatie
Image
(mai exact: de la una bucata Piata Romana - ASE se ia usor spre una bucata Piata Victoriei - mai exact - Bulevardul Lascar Catargiu, fost Ana Ipatescu. Good! Mergi aproximativ 3 minute de la ASE - NU UITA !!! SPRE VICTORIEI! :D bun, ai de ales doua variante: prima strada la dreapta - mai in detaliu - Strada Visarion - mergi un minut dai de Biserica Visarion pe dreapta- CORNER CLUB este PE STANGA EXACT PE COLT; a doua varianta - mergi pe Lascar Catargiu 4 minute, de la ASE da??:D faci a doua strada la dreapta, strada dintre magazinul NON STOP pe de colt si SECTIA 1 POLITIE! Mergi un minut si pe dreapta strazii este clubul : mai exact asta: Image )!!!!
Se vede da? E reclama luminoasa :D

BAUTURA IEFTINA VA DAU, LOCATIE CENTRALA VA DAU, MUZICA BUNA VA DAU, INTRARE LIBERA ESTE ! MAI LIPSESTE CEVA CA SA NE DISTRAM ?!?!

AH, DA! FEMEI! NU MA BAG FRATILOR IN CHESTIUNEA ASTA ! NU VA CUNOSC IN MATERIE DE GUSTURI !
ASA CA, PT CEI „SINGLE”: LUATI UNA BUCATA GAGICA – AGATATA IN ROMANA/UNIVERISTATE/PE STRADA/UNIRII/IN SCOALA/LICEU/FACULTATE/FATZA BLOCULUI/VECINA DE LA 5/CARE VA PLACE – O LUATI DE MANA SI O ADUCETI CU VOI LA PETRECERE ! II DATI SA BEA, RESTU’ VINE DE LA SINE ! muahahahahha

PT. CEI „COMMITTED”: LUATI UNA BUCATA NEVASTA/PRIETENA/LOGODNICA/SAU CE O MAI FI EA – O LUATI DE MANUTZA SI O ADUCETI LA PETRECERE SA O DISTRATI ! PUTEM FI SI ROMANTICI !
LA NOI TOTUL E PERMIS !!!

Afisu' e pe vine !!!

Rezervari la je!(aveti la semnatura)
mamc_gus
tanar

Post by mamc_gus »

link sters de admin

admin edit: tu te-ai gandit mult pana sa pui un afis gif animat de 4mb?
dan
Pop

Post by dan »

mamc_gus wrote:link sters de admin

admin edit: tu te-ai gandit mult pana sa pui un afis gif animat de 4mb?
Image

si tot in sibiu:

Image
dan
Pop

Post by dan »

iar conform:

http://metropotam.ro/Evenimente/eve0827 ... -si-Sibiu/

Image
Timisoara, Skatepark, 31 mai,
Concert Zale, Dead Sexy Inc.
Concurs skate/bmx