USM baby
Moderator: dan
- Sexy Loops
- tanar
- Sexy Loops
- tanar
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- tanar
in numele trupei usm multumesc celor care au venit..si mai ales celor care au ramas si dupa pana de curent...sperand ca o sa avem pana la urma "voce"...si chiar asa a fost....cei pe carei vedeam in fata erau INCREDIBILI...o atmosfera memorabila...cu sau fara raceala si ragusheala...
MERCI inca o data BAFTA si PEACE .... pt asa public merita sa prestezi...
vickdasick
ps : imi pare rau ca a plecat andrada si nu am mai cantat "de ce"...nu e panica...o sa mai fie....
MERCI inca o data BAFTA si PEACE .... pt asa public merita sa prestezi...
vickdasick
ps : imi pare rau ca a plecat andrada si nu am mai cantat "de ce"...nu e panica...o sa mai fie....
Gangsta' Rap
-
- Lucky Striker
Adika vrei sa zici ca , Kombat e la pamant, Aforic e paralel si Underman are nasu' mare, nu?DogDaHustler wrote:a fost tare rau...USM au fost la inaltime. p langa ei, pe scena au evoluat (concomitent) kombat (la sol), aforic (la paralelele) si underman (la barna).
despre pana de curent, pana care a durat cca. 20 mins ...

U.S.M. tari rau... multumim pt bis-are

Pana de curent doar 20 de minute?

Foarte shmecher concertul.
A fost pana de curent dar tot raul a fost spre bine. USM au cantat iar in intuneric s-a incins un ODD foarte misto cu Dragonu', Fanas si Waspy. Lumea nu se plictisea si da, in ciuda publicului restrans ( dar inimos ) am simtit the hip-hop feeling ... cu freestyle-urile, cu show-ul USM. Prea frumos. Bravo baieti!
A fost pana de curent dar tot raul a fost spre bine. USM au cantat iar in intuneric s-a incins un ODD foarte misto cu Dragonu', Fanas si Waspy. Lumea nu se plictisea si da, in ciuda publicului restrans ( dar inimos ) am simtit the hip-hop feeling ... cu freestyle-urile, cu show-ul USM. Prea frumos. Bravo baieti!