awaky wrote:daca se vrea lume multa la acel concert, gen.. jedi mind, il faci la bucuresti. vrei sa fie 400 de insi, poti sa-l faci si-n turda atunci. ca tot e vara, litoralul ne asteapta
le : la 600 e ok atunci bafta
coae..cred ca ar veni mai multa lume daca ar face concertul in timisoara decat daca l-ar face in buc.
repari de c**** aici la noi in oras.
vine o pula. ia uneste orasele de repari spre timisoara si vezi cum iti iese.
Krayzee Funksta wrote:nu bai planta , nu ca sa fim gigi contra...sa se faca si in alte parti in afara de Bucuresti , cel putin partea asta de vest e cam prea moarta cand vine vorba de deplasari in Bucuresti si lumea ar prefera sa vina aici exact cum tu preferi sa mergi la bucuresti.in loc sa te bucuri ca ar putea veni cineva tare , faci mofturi ca o p**** ce esti.daca nu-ti convine stai acasa coane , nu-ti permiti sa vi , asta e alta problema.
Ar fi frumos sa nu-i chemati la Timisoara si aici in Bucuresti sunt mai multi fani Atmopshere ( ) , si ganditi-va cat facem noi pana acolo si cat platim ( bine astia care merg cu trenu )
cum p*** mea sa nu ma enervez?da te-ai bagat repede in seama.
si termina cu faze gen carnat ca nu sunt femeia ta aka kitu.
awaky wrote:daca se vrea lume multa la acel concert, gen.. jedi mind, il faci la bucuresti. vrei sa fie 400 de insi, poti sa-l faci si-n turda atunci. ca tot e vara, litoralul ne asteapta
le : la 600 e ok atunci bafta
coae..cred ca ar veni mai multa lume daca ar face concertul in timisoara decat daca l-ar face in buc.
repari de c**** aici la noi in oras.
vine o p***. ia uneste orasele de repari spre timisoara si vezi cum iti iese.
AHAHHAHAHAH
omuletu nu m`a uitat. a facut sageata catre sebes
mai ok ar fi sibiul. e centrul tzarii... pot veni toti din toate partile
sau brasov... aveti si puncte turistice pe acolo, o bataie cu zapada, o pestera misto.. vedeti voi
eu zic ca cel mai bine e sa iasa unu in fata si sa infiinteze asociatia forumistilor repari si sa primeasca fonduri ca sa organizeze concerte.
parca hotarati voi unde trebuie organizat si unde nu. aici sunt chestii mai dificile la mijloc cred. chestii ce tin de marketing, de buna cunoastere a "pietei" de consum rep, a facilitatilor (cluburi cu sonorizare buna + cateva pile sa nu platesti toata chiria), etc.
Timisoara e prea departe pentru constateni - se ajunge la un total de ore (pe drum + concert) care e greu de suportat - mai ales daca nu ai unde sa dormi.
Bucurestiul ramane cea mai buna solutie, zic eu, Brasovul suna cel putin interesant.
In orice caz, mi-ar placea sa vad si alte orase, ca aceiasi rapperi i-am tot vazut.
LE: @Blue: e ok sa-si dea lumea cu parerea pe unde i-ar conveni sa ajunga la un concert - e trist sa ai super sonorizare si 100 de oameni langa scena.
multi comentati aiurea. tu meursault ai fost la vre-un concert de iti permiti sa comentezi? care din voi ati facut deplasarea in vama cand a fost jeru? hai sa va aud.
*vreun
Da, am fost. Da' tu n-ai ocupatie?
Stiu cum e, si mie imi era ciuda cand venea cineva in Bucuresti si nu aveam bani de deplasare, da' nu veneam cu ipocrizii perfide de genul "mai bine faceti in Timisoara ca aici vine mai multa lume". Pe cei din Constanta ii inteleg da' restu' numai la voi va ganditi.