Invitati in tara?
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ai uitat de bulangiul ala emuist Suzy.Alin-San wrote:ce aberatii poti spune. dupa ce tiai schimbat numele ai inceput si sa suferi. dute in alta parte. ia si tu modelul lui dmx sau blueshift si apucate de dnb
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
atunci ce sa zic eu de Oradea - Bucuresti dus-intors...Meursault wrote:*vreun
Da, am fost. Da' tu n-ai ocupatie?
Stiu cum e, si mie imi era ciuda cand venea cineva in Bucuresti si nu aveam bani de deplasare, da' nu veneam cu ipocrizii perfide de genul "mai bine faceti in Timisoara ca aici vine mai multa lume". Pe cei din Constanta ii inteleg da' restu' numai la voi va ganditi.
Cel mai convenabil si posibil loc in care sa vina un nume mare (pt. un oradean) normal ca e Timisoara...
Dar tre' sa recunosc ca locatia care ar fi cel mai "fair" sau "fair enough" pt tot romanul ar fi Brasov

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
sa moara ma-ta. prietenii cui suna ma la 2 noaptea? pisamas pe mortii tai de ratat. nu mai tii minte in mortii ma-tii cand nu a vrut ala sa-ti dea microfonu inapoi si tu ai sunat la ma-sa acasa si ai injurat-o?Mallone wrote:scheitare,nu mai zice nimic de blueshift,ca poate o sa te sune prietenii lui la 2 noaptea sa te ameninte ca vin in pitesti peste tine,asa cum au facut la mine)
fmm de terminat.
pisamas pe ma-ta
m-am carat de pe forumu asta de cacat, pa! ne vedem la un concert rep care chiar merita. pana atunci, ne vedem la dnb.
pisamas din nou pe mallone
Last edited by cafteala on Wed Jun 04, 2008 4:20 pm, edited 2 times in total.
* a nu se intelege ca am spus ceva rau de dnb. fiecare e liber sa asculte ce vrea el. daca ei considera ca e mai bine asa, e ok.
acum cateva zile au fost Sick Jacken & Cynic in Italia, adusi direct din L.A. si din ce am vazut au avut concertul intr-un club normal, dar care era PLIN PANA LA REFUZ. daca vine un artist tare la noi, indiferent de oras (ca e cluj, bv, tm), va merge lumea, aceasi care merg peste tot la concerte. deci nu e panica. de obicei la concertele din buc sunt mai multi din provincie
acum cateva zile au fost Sick Jacken & Cynic in Italia, adusi direct din L.A. si din ce am vazut au avut concertul intr-un club normal, dar care era PLIN PANA LA REFUZ. daca vine un artist tare la noi, indiferent de oras (ca e cluj, bv, tm), va merge lumea, aceasi care merg peste tot la concerte. deci nu e panica. de obicei la concertele din buc sunt mai multi din provincie
-
- Niciodata un nimeni
ba muie nespalatabLuEsHiFt wrote:sa moara ma-ta. prietenii cui suna ma la 2 noaptea? pisamas pe mortii tai de ratat. nu mai tii minte in mortii ma-tii cand nu a vrut ala sa-ti dea microfonu inapoi si tu ai sunat la ma-sa acasa si ai injurat-o?Mallone wrote:scheitare,nu mai zice nimic de blueshift,ca poate o sa te sune prietenii lui la 2 noaptea sa te ameninte ca vin in pitesti peste tine,asa cum au facut la mine)
fmm de terminat.
pisamas pe ma-ta
m-am carat de pe forumu asta de c****, pa! ne vedem la un concert rep care chiar merita. pana atunci, ne vedem la dnb.
pisamas din nou pe mallone

+ ca am mai spus. varmiu a injurat-o pe masa lu ala la telefon,nu eu. bateti-l pe varmiu daca puteti. desi nu prea cred. ca sta in ferentari la ghetouri. si nu cred ca aveti voi curaj sa mergeti dupa el acolo

hai te pup. sa fii cuminte.
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Chill Will
- the funky man
-
- Niciodata un nimeni
nu. si nu asta era ideea. doar ca nu-mi place sa fiu sunat la 2 noaptea de niste agarici din tineretului/vitan sau unde mortii lor or sta,care vorbesc complet aiurea si pe deasupra nici nu vor sa spuna cine sunt,ei considerandu-se niste smecheri. si dupa cum se vede,domnu' blueshift s-a simtit. cum era si de asteptat. mie imi plac astia care in general se simt atunci cand ii ataca lumea cu cate un lucru.RaT wrote:^ si daca stai in Giulesti esti automat smecher?![]()
![]()
gadem nubz
ONTOPIC : nu credeti ca au venit prea multi artisti tari pe meleagurile noastre ? sau cumva va dau banii afara din casa si va e dor de aceeasi 300 de insi care vin la concertele voastre ? eu in locul unora n-as organiza decat la sigur. asa cum a facut si cenzurah cu guru. limitez nr de bilete la 700 sau oricare cifra,iar daca vad ca nu se vand,anulez totul si-mi bag direct pula in ea de treaba,indiferent cat de greu ar fi. cam asa trebuie procedat cu reparii astia...
Degeaba ai entuziasm,ca daca nu te alegi ulterior cu mai nimic,ramai doar cu entuziasmul si cu o amintire oarecare.
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Chewbacca2
- hanzo
Sta in ferentari !? Wow e mare smecher ma pis pe tot ferentariul , aia sunt smeckeri de acolo ?Mallone wrote:
+ ca am mai spus. varmiu a injurat-o pe masa lu ala la telefon,nu eu. bateti-l pe varmiu daca puteti. desi nu prea cred. ca sta in ferentari la ghetouri. si nu cred ca aveti voi curaj sa mergeti dupa el acolo)
hai te pup. sa fii cuminte.

Vedeti ma de viata ta nu mai vb aiurea si din povesti , sunt niste clanuri acolo de tigani in rest ... sunt toti de rahat , pana si clanurile alea