scuze ca ma folosesc de topicu asata da nu vreau sa mai deschid altu. Mariansky de ce nu ai inchis topicu cand toti bateau pulla de mine si il inchizi aku plm ca ti sa nazarit tie asa dintr-o data .ti-ai dat tu seama ca nu se vorbeste despre piesa .cum ai reusit ??daca astea ar fi criteriile ar trebui inchise mai mult de jumate din topicuri da plm .u inteleg ce ti-a venit asa din senin.nu inteleg ce vina am eu ca ceilalti fac offtopic plm dale lor ban nu imi inchide mie topicu. da nui problema ca o sa ma folosesc de alte topicuri daca o sa mai am nevoie:D Pace
Respect wrote:scuze ca ma folosesc de topicu asata da nu vreau sa mai deschid altu. Mariansky de ce nu ai inchis topicu cand toti bateau pulla de mine si il inchizi aku plm ca ti sa nazarit tie asa dintr-o data .ti-ai dat tu seama ca nu se vorbeste despre piesa .cum ai reusit ??daca astea ar fi criteriile ar trebui inchise mai mult de jumate din topicuri da plm .u inteleg ce ti-a venit asa din senin.nu inteleg ce vina am eu ca ceilalti fac offtopic plm dale lor ban nu imi inchide mie topicu. da nui problema ca o sa ma folosesc de alte topicuri daca o sa mai am nevoie:D Pace
ciocolata e a mea...ba a mea...ba a mea...ba a mea...ba a mea...si n-o dau la nimenea...ba baieti...cplm,aveti 5 ani? decat sa va certati d'ampulea pe aici,mai bine v-ati baga in studio,si ati trage ceva calumea,voi nu vreti sa fie o concurenta constructiva,din care sa iasa ceva misto?si mie mi-au zis ca sunt naspa...si?le-am raspuns cumva?nu!!!dar in curand o sa scot niste piese mai bune decat precedentele...voi de ce nu faceti la fel?numai asa poate iesi ceva superior calitativ...