Nas-Nigger [2008]
Moderators: .etalosed, greuceanu
- psychedeliic
- mr. blonde
- Chill Will
- the funky man
dan xan yan wrote:exista pe lumea asta un album mai smecher ca illmatic![]()
eu nu ma astept al nimic de la nas si de la nimeni. baza sunt anii '90
da exista.si da , cum a zis si riccarda , "illmatic" e (prea) overrated.
p.s. : tare piesa "Be a nigger too".
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
nas e un cacat de om .. si un cacat de rapper .. minte mult si cand nu minte spune cacaturi in care nu crede deloc.
"m am impacat cu 2pac cu o zi inainte sa moara" - strategie de marketing
"jay z e de cacat, pula mea" - strategie de marketing
"hiphop`ul e mort, ba nu ca daca moare fut eu dijeii, defapt a murit" - strategie de marketing
"albumul se numeste nigger si nu schimb titlul ca eu sunt smeker.. dar hai sa l schimb ca nu mai sunt smeker, dar stai totusi sa fac un mixtape" - guess what.. strategie de marketing ..
ma pis pe el .. si ma felicit ca ma pis pe el.. dar voua va place ca suna bine..
in alta ordine de idei e cam greu sa compari illmatic cu documentary ptr ca sunt perioade diferite de timp ..
pacat ca a murit tupac.. ca altfel fraierul nu exista.. this little nigga named nas thinks he live like me..
muie nas
"jay z e de cacat, pula mea" - strategie de marketing
"hiphop`ul e mort, ba nu ca daca moare fut eu dijeii, defapt a murit" - strategie de marketing
"albumul se numeste nigger si nu schimb titlul ca eu sunt smeker.. dar hai sa l schimb ca nu mai sunt smeker, dar stai totusi sa fac un mixtape" - guess what.. strategie de marketing ..
ma pis pe el .. si ma felicit ca ma pis pe el.. dar voua va place ca suna bine..
in alta ordine de idei e cam greu sa compari illmatic cu documentary ptr ca sunt perioade diferite de timp ..
pacat ca a murit tupac.. ca altfel fraierul nu exista.. this little nigga named nas thinks he live like me..
muie nas

asa de ignorant esti tu tot timpul ? sau n ai inteles ce ai citit ?Lecart wrote:Nu e nimic de c**** in a folosi strategii de marketing.
e ok sa faci marketing .. e de cacat sa faci marketing bazat pe minciuni si pe subiecte sensibile si controversate doar ca sa vinzi mai multe cd`uri.
you are his nigga, nu ?!

- Chill Will
- the funky man
asta sa uitat prea mult la raw

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
haha... wordkoolmarz wrote:nas e un c**** de om .. si un c**** de rapper .. minte mult si cand nu minte spune cacaturi in care nu crede deloc.
"jay z e de c****, p*** mea" - strategie de marketing
ma p** pe el .. si ma felicit ca ma p** pe el.. dar voua va place ca suna bine..
m*** nas
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
ia zi tu...de afrika bambaataa, de whodini, de stetsasonic...ca sunt cele mai tari...sa fii cel mai smecher dintre toti.Rey wrote:dan xan yan wrote:exista pe lumea asta un album mai smecher ca illmatic![]()
eu nu ma astept al nimic de la nas si de la nimeni. baza sunt anii '90
Main Source - Breaking Atoms(1991) / A Tribe Called Quest - Low and Theory (1991)
care vrei tu....
nu exista cel mai tare, exista albume tari...si multe altele pe langa illmatic. why all the fuss?
(illmatic...care ptr anu' lui suna foarte alfel si tare, in comparatie cu alte albume..care sunau a '89 in '94) plus ca nu poti sa-ti dai seama ce impact a avut illmatic asupra tuturor care ascultau rep in 94 de ceva ani...si ce vibe a avut respectivul album asupra lor...si de ce-l considera cel mai tare album of all time.
toti astia, noi...tineretu'...care despicam repu'-n 14...nu putem avea aceasi senzatie.
in rest...hai sa vorbim despre "Nigger"
hai ba,unde-i ala cu bunul simtz elementar?nZa wrote:haha... wordkoolmarz wrote:nas e un c**** de om .. si un c**** de rapper .. minte mult si cand nu minte spune cacaturi in care nu crede deloc.
"jay z e de c****, p*** mea" - strategie de marketing
ma p** pe el .. si ma felicit ca ma p** pe el.. dar voua va place ca suna bine..
m*** nas