koolmarz wrote:nas e un c**** de om .. si un c**** de rapper .. minte mult si cand nu minte spune cacaturi in care nu crede deloc.
"m am impacat cu 2pac cu o zi inainte sa moara" - strategie de marketing
"jay z e de c****, p*** mea" - strategie de marketing
"hiphop`ul e mort, ba nu ca daca moare fut eu dijeii, defapt a murit" - strategie de marketing
"albumul se numeste nigger si nu schimb titlul ca eu sunt smeker.. dar hai sa l schimb ca nu mai sunt smeker, dar stai totusi sa fac un mixtape" - guess what.. strategie de marketing ..
ma p** pe el .. si ma felicit ca ma p** pe el.. dar voua va place ca suna bine..
in alta ordine de idei e cam greu sa compari illmatic cu documentary ptr ca sunt perioade diferite de timp ..
pacat ca a murit tupac.. ca altfel fraierul nu exista.. this little nigga named nas thinks he live like me..
m*** nas
you just never know when you're living in a golden age.
koolmarz wrote:marz e un c**** de om .. si un c**** de rapper .. minte mult si cand nu minte spune cacaturi in care nu crede deloc.
"m am impacat cu 2pac cu o zi inainte sa moara" - strategie de marketing
"jay z e de c****, p*** mea" - strategie de marketing
"hiphop`ul e mort, ba nu ca daca moare fut eu dijeii, defapt a murit" - strategie de marketing
"albumul se numeste razboi de secesiune si nu schimb titlul ca eu sunt smeker.. dar hai sa l schimb ca nu mai sunt smeker, dar stai totusi sa fac un mixtape" - guess what.. strategie de marketing ..
ma p** pe el .. si ma felicit ca ma p** pe el.. dar voua va place ca suna bine..
in alta ordine de idei e cam greu sa compari illmatic cu documentary ptr ca sunt perioade diferite de timp ..
pacat ca a murit tupac.. ca altfel fraierul nu exista.. this little nigga named rey thinks he live like me..
m*** vudu
hai,acum sa va vad care imi mai cere sa mai am un bun simtz elementar,si sa spun ca nas e tare dupa ce A COPIAT CU NESIMTIRE VERSURILE LUI EAZY-E DE PE NWA-NIGGAZ FOR LIFE-1991:"i'm a nigga,he's a nigga,she's a nigga,we're some niggaz,wouldn't you like to be a nigga too?"da e tare nas,nu-i asa?
ba zepelin de ce pula mea ai copiat versurile lui grasu de pe privesc in sus?
ba jay-z de ce pula mea ai copiat versurile lui nas de pe dead presidents?
e bine ca nas are strategii de marketing,orice raper are,si macar nas le foloseste pt a promova rap,nu cacat! are si el esecuri,dar pula mea,Nas e o legenda , parerea mea!
eu ii ascult MUZICA si asta ma intereseaza,la o adica fiecare artist vinde sometimes o imagine ,eu zic sa nu mai criticam atat ci sa ne bucuram ca exista emcee`s ca NAS pe lumea asta !
ps: sunt fan Nas mare,poate cel mai mare din Romania si asta e!
ps2: e parerea ta iar si n`am treaba,ziceam si eu
B0ka wrote:hai,acum sa va vad care imi mai cere sa mai am un bun simtz elementar,si sa spun ca nas e tare dupa ce A COPIAT CU NESIMTIRE VERSURILE LUI EAZY-E DE PE NWA-NIGGAZ FOR LIFE-1991:"i'm a nigga,he's a nigga,she's a nigga,we're some niggaz,wouldn't you like to be a nigga too?"da e tare nas,nu-i asa?
Word! Quit tryin' to look tough niccus, you look like some assholes...
Da Boka, eu tin cu tine.. Fuck Nas, cine pwla mea e el sa ia versuri de la Eazy E ? EAZY E niccus... Desi daca ma gandesc mai bine, "Remedy" al lui Game de pe Doctor's Advocate are un negativ dubios de cunoscut, cum a indraznit ?