din cate stiu eu va fi in reluare de 2 ori..dar nu stiu exct zilele. Va va lamuri bogdanPAnaIT wrote:nu stii daca o sa fie si reluare la emisiune...?in alta zi?
URBAN GROOVE
- Bazooka Joe
- trendy guy
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
reluari
nici eu nu stiu inca exact!!! Dar va vom tine la curent. Big up to YO! M-am uitat aseara, si DMC-ul m-a spart. Mai ales dupa aceasta victorie fabuloasa a STELEI. Atentie gunoieri ca venim peste voi in "groapa cu seminte"... 

- BRUGNER_okocha
-
- adevarat sa mor de nu
- The_LyoneSSe
- fratele meu tu esti baiat
[...]
Last edited by The_LyoneSSe on Mon May 26, 2008 8:21 am, edited 1 time in total.
"If Music be the food of Love, play on! Give me excess of it!!"
- BRUGNER_okocha
- The_LyoneSSe
- fratele meu tu esti baiat
stiu... stiu...
ca tot cereai ceva sugestii.. ma gandeam daca se pot realiza deplasari in tara la diferite evenimente de gen...
si ca tot sa fie o emisiune de culturalizare ar trebui sa se faca si cevfa reportaje cu inceputurile din gettourile americane, cu a plecat totul ca o forma de protest...
ca tot cereai ceva sugestii.. ma gandeam daca se pot realiza deplasari in tara la diferite evenimente de gen...
si ca tot sa fie o emisiune de culturalizare ar trebui sa se faca si cevfa reportaje cu inceputurile din gettourile americane, cu a plecat totul ca o forma de protest...
"If Music be the food of Love, play on! Give me excess of it!!"
- BRUGNER_okocha
Va reamintesc a doua oara!!!
Emisiunea va avea loc vineri 28 OCT la orele 21. Va fi reluata de doua ori. Am montat deja prima editie care ii are ca invitati pe CTC. A ieshit foarte tare!!! Vom reveni cu detalii si cu poze de la filmari!!! Aseara am filmat deja a doua editie cu Dagga, care au fost super OK. Hades 4 life!!!
Emisiunea va avea loc vineri 28 OCT la orele 21. Va fi reluata de doua ori. Am montat deja prima editie care ii are ca invitati pe CTC. A ieshit foarte tare!!! Vom reveni cu detalii si cu poze de la filmari!!! Aseara am filmat deja a doua editie cu Dagga, care au fost super OK. Hades 4 life!!!

cum ar fi MTV care are deja emisiune dedicata?
sau poate 5-10 minmute de hip-hop in Tonomatul DP2?
personal cred ca e o alegere buna, iar daca TV Klumea face prin asta o schimbare in bine, sunt de doua ori mai fericit.
vom avea de 2 ori mai mult hip-hop. pe 2 posturi diferite, deci muzica ajunge la 2 target-uri diferite aka afla mai multa lume. si avand in vedere prezentatorii celor 2 emisiuni, nu ma indoiesc de calitatea rezultatelor.
sau poate 5-10 minmute de hip-hop in Tonomatul DP2?
personal cred ca e o alegere buna, iar daca TV Klumea face prin asta o schimbare in bine, sunt de doua ori mai fericit.
vom avea de 2 ori mai mult hip-hop. pe 2 posturi diferite, deci muzica ajunge la 2 target-uri diferite aka afla mai multa lume. si avand in vedere prezentatorii celor 2 emisiuni, nu ma indoiesc de calitatea rezultatelor.
-
- Lucky Striker
Hai sa vorbim aiurea... Nu ne place TV Klumea frateeee...Andreea wrote:no offense da nu-mi place deloc programul ala de muzik dc nu ati putut la alt program...?
Crezi ca se uita prea multzi de pe forumul asta pe TVK?
In loc sa apreciatzi ca TOTUSI, se misca ceva, ca e la o ora accesibila... (oricum, e un plus fatza de Yo! pentru ca io si altzii care se stiu ei, joi la 23-24:00 suntem la concerte)
Conteaza ca Okocha s-a zbatut pt. asta...
Unde-ai vrea sa fie, la MTV UK ???
Later Edit :
mentha wrote:de ce nu te-ai dus cu ei cand au alergat sa obtina acorduri...

Last edited by No Mo' on Tue Oct 25, 2005 12:27 pm, edited 2 times in total.

- BRUGNER_okocha
raspuns...
cred ca este irelevant unde facem. Situatia de la MTV este una de-a dreptul targi-comica. Prima data cand am aparut la YO! in calitate de invitat, m-am gandit la o echipa din cel putin 4 oameni. In realitate, soferul era si cameraman, iar DOX probabil ca mai pune si cate o lumina din cand in candAndreea wrote:no offense da nu-mi place deloc programul ala de muzik dc nu ati putut la alt program...?