Cd original la vanzare , Antidot - Poarta din rai(mixtape)
- antidot_14
- tanar
Cd original la vanzare , Antidot - Poarta din rai(mixtape)
Cd original la vanzare , Antidot - Poarta din rai(mixtape) , pret 50 lei md , pentru comenzi intrati pe mail : [email protected] !
check this out http://hadesrecords.com/forum/viewtopic.php?t=2800
- antidot_14
- tanar
Re: Cd original la vanzare , Antidot - Poarta din rai(mixtap
antidot_14 wrote:Cd original la vanzare , Antidot - Poarta din rai(mixtape) , pret 10 ron , pentru comenzi intrati pe mail : [email protected] !
- antidot_14
- tanar
- antidot_14
- tanar
hai ma
pt da amcee ,fiecare ce crede despre alt artist nu cred k sa folosit pt reclama,dar sunt niste critici care sunt adevarate chiar dk nu vrem sa ne dam seama ,acuma pt phane : comercial stiu k are mai multe intelesuri ,vanzari au fost cam vreo 250 cduri , defapt se zice mainstream dar fie , acuma sper sa ma intelegi,deci nu o ard pe piese cu planete si alte treburi,pt dino : ma bucur ca tia placut, poti sa dai si un coment la piesele trupei mele partial e tot pe acest forum,in curand o sa scoatem albumul trupei ce o sa fie mult mai bun de ceea ce am facut pana acum ! keep it going

am ascultat materialul dar nu sunt adeptul genului ... si stii de ce ?
pentru ca lirica,ca a ta pot face mergand si vb in acelasi timp cu altcineva (nu o lua ca pe ofensa)
mie-mi plac fazele destepte,cu subinteles ... ceea ce nu se gaseste prin piesele tale.
asta e o simpla parere ... eu iti urez noroc
si la mai multe vanzari 
pentru ca lirica,ca a ta pot face mergand si vb in acelasi timp cu altcineva (nu o lua ca pe ofensa)
mie-mi plac fazele destepte,cu subinteles ... ceea ce nu se gaseste prin piesele tale.
asta e o simpla parere ... eu iti urez noroc