Immortal Technique - The 3rd World [2oo8]

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Post by creTzu »

nu stiu .. nu`mi place deloc directia in care se indreapta productia lui . e in mare parte mc`u meu preferat . ma ashteptam la ceva in genu revolutionary 2 care a fost EXACT pe placu meu . o sa vedem .
amas
fratele meu tu esti baiat

Post by amas »

mie imi suna bine, nu ca revolutionary 2 intr-adevar, care e bun, bun, bun. o singura problema....are anumite teme pe care pur si simplu le repeta la nesfarsit. nu poa sa treaca peste. he's stucked :D
Eco

Post by Eco »

si despre ce ai vrea sa cante ? daca ar fi trecut pe 22" rims si shakin' asses sunt sigur ca nu-ti convenea

a declarat ca nu o sa sune deloc ca revolutionary 2 pentru ca nu mai e acelasi om si n-are cum sa cante la fel, ceva de genul...
'' iţ nat ă trend or ă feşăn, iţ ma laif end ma peşăn ''

Tehnica Nemuritoare
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

amas wrote:mie imi suna bine, nu ca revolutionary 2 intr-adevar, care e bun, bun, bun. o singura problema....are anumite teme pe care pur si simplu le repeta la nesfarsit. nu poa sa treaca peste. he's stucked :D
problema e ca-s prea PUTINI mc cu teme ca ale lui. Incerc sa-mi aduc aminte altul in afara de ZDLR si-s "stucked" si eu :roll:
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ba hai ca sunteti prosti rau... scrieti o petitie si lu Krs One ca face abuz de acelasi subiect. Si lu Primo ca nu schimba tobele... Daca omu ASTA E EL?! Asta e mesaju lui.. d-aia face hh ca poate baga cineva la cap ce striga de ani de zile... ba-n cacat ca nici acum nu intelegeti ca asta nu e doar muzica. "Nie nie se repetaaa...se repetaa , nimic nouuu...e bashit..." Muie!
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

Kenshin wrote:
amas wrote:mie imi suna bine, nu ca revolutionary 2 intr-adevar, care e bun, bun, bun. o singura problema....are anumite teme pe care pur si simplu le repeta la nesfarsit. nu poa sa treaca peste. he's stucked :D
problema e ca-s prea PUTINI mc cu teme ca ale lui. Incerc sa-mi aduc aminte altul in afara de ZDLR si-s "stucked" si eu :roll:
dead prez.
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

Stefan P wrote:Ba hai ca sunteti prosti rau... scrieti o petitie si lu Krs One ca face abuz de acelasi subiect. Si lu Primo ca nu schimba tobele... Daca omu ASTA E EL?! Asta e mesaju lui.. d-aia face hh ca poate baga cineva la cap ce striga de ani de zile... ba-n c**** ca nici acum nu intelegeti ca asta nu e doar muzica. "Nie nie se repetaaa...se repetaa , nimic nouuu...e bashit..." m***!

:lol: :lol: :lol: :lol: nu te mai obosii mah.. ca astia mici nu inteleg
Sanjuro

Post by Sanjuro »

mie mi se pare foarte tare the 3rd world. payback nu are nimic deosebit intradevar.
sper sa iasa cat mai repede. vad ca are feat.`uri interesante (chino xl, psycho realm).
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

Motel6Devil
un domn / doamna

Post by Motel6Devil »

:!:

Bine, Kraaaft!

Thanks! :D

Downloading...
Head, pressure, senses, clutch
Date, divinity, wouldn't, fuck
Touched, hazy, god, change
Rush, floor, life, veins
relaxxatu

Post by relaxxatu »

KrafTu wrote:http://rs353.rapidshare.com/files/123443914/Immortal_Technique-The_3rd_World-2008-C4.rar

gata, a aparut?
http://lararararara.mybrute.com unde scrie TAPE HERE tasteaza un nume apoi apasa VALIDATE pt o lupta cu bruta mea ;)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

E Mixtapeu oficial
nZa
oblomovian

Post by nZa »

creTzu wrote:nu stiu .. nu`mi place deloc directia in care se indreapta productia lui . e in mare parte mc`u meu preferat . ma ashteptam la ceva in genu revolutionary 2 care a fost EXACT pe placu meu .
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Da..productia pare a fi la pamant... cred ca daca dadea de Jupiter iesea de 30 de ori mai smecher materialu ...
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

productia e acceptabila, green lantern asta produce misto(era un mixtape facut de el in colaborare cu eminem care mie mi-a placut foarte mult la vremea respectiva).pana acum lick shot, harlem renaissance si bineinteles the 3rd world au iesit foarte mult in evidenta.Sunt multumit de album pana acum, cred ca o sa stea ceva in player, beaturile se potrivesc cu vremea de afara.(bine nu cum merge keith murray-intellectual violence cand pasesti pe bitumul incins :) )
Post Reply