Immortal Technique - The 3rd World [2oo8]
Moderators: .etalosed, greuceanu
si despre ce ai vrea sa cante ? daca ar fi trecut pe 22" rims si shakin' asses sunt sigur ca nu-ti convenea
a declarat ca nu o sa sune deloc ca revolutionary 2 pentru ca nu mai e acelasi om si n-are cum sa cante la fel, ceva de genul...
a declarat ca nu o sa sune deloc ca revolutionary 2 pentru ca nu mai e acelasi om si n-are cum sa cante la fel, ceva de genul...
'' iţ nat ă trend or ă feşăn, iţ ma laif end ma peşăn ''
Tehnica Nemuritoare
Tehnica Nemuritoare
- Kaen Shine
- Shiftee
problema e ca-s prea PUTINI mc cu teme ca ale lui. Incerc sa-mi aduc aminte altul in afara de ZDLR si-s "stucked" si euamas wrote:mie imi suna bine, nu ca revolutionary 2 intr-adevar, care e bun, bun, bun. o singura problema....are anumite teme pe care pur si simplu le repeta la nesfarsit. nu poa sa treaca peste. he's stucked

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Ba hai ca sunteti prosti rau... scrieti o petitie si lu Krs One ca face abuz de acelasi subiect. Si lu Primo ca nu schimba tobele... Daca omu ASTA E EL?! Asta e mesaju lui.. d-aia face hh ca poate baga cineva la cap ce striga de ani de zile... ba-n cacat ca nici acum nu intelegeti ca asta nu e doar muzica. "Nie nie se repetaaa...se repetaa , nimic nouuu...e bashit..." Muie!
-
- spre 5000 de posturi, e ok
dead prez.Kenshin wrote:problema e ca-s prea PUTINI mc cu teme ca ale lui. Incerc sa-mi aduc aminte altul in afara de ZDLR si-s "stucked" si euamas wrote:mie imi suna bine, nu ca revolutionary 2 intr-adevar, care e bun, bun, bun. o singura problema....are anumite teme pe care pur si simplu le repeta la nesfarsit. nu poa sa treaca peste. he's stucked
- Blanquito
- eu sunt acela
Stefan P wrote:Ba hai ca sunteti prosti rau... scrieti o petitie si lu Krs One ca face abuz de acelasi subiect. Si lu Primo ca nu schimba tobele... Daca omu ASTA E EL?! Asta e mesaju lui.. d-aia face hh ca poate baga cineva la cap ce striga de ani de zile... ba-n c**** ca nici acum nu intelegeti ca asta nu e doar muzica. "Nie nie se repetaaa...se repetaa , nimic nouuu...e bashit..." m***!

- Motel6Devil
- un domn / doamna
- relaxxatu
- fratele meu tu esti baiat
KrafTu wrote:http://rs353.rapidshare.com/files/123443914/Immortal_Technique-The_3rd_World-2008-C4.rar
gata, a aparut?
http://lararararara.mybrute.com unde scrie TAPE HERE tasteaza un nume apoi apasa VALIDATE pt o lupta cu bruta mea 

-
- spre 5000 de posturi, e ok
productia e acceptabila, green lantern asta produce misto(era un mixtape facut de el in colaborare cu eminem care mie mi-a placut foarte mult la vremea respectiva).pana acum lick shot, harlem renaissance si bineinteles the 3rd world au iesit foarte mult in evidenta.Sunt multumit de album pana acum, cred ca o sa stea ceva in player, beaturile se potrivesc cu vremea de afara.(bine nu cum merge keith murray-intellectual violence cand pasesti pe bitumul incins
)