adapter wrote:hahahah...da' tu crezi ca ei vin pe 400 de euro?
ce leg are asta cu ce am spus eu? concluzia postului meu era ca pana la urma lumea va da bani, chiar si 23 lei.
Cat despre mii de euro ptr un eveniment, cele cu doua zerouri au atmosfera mai faina
adapter edit: nu era ptr tine...era ptr baiatu' de mai sus.
da si nu te-a contrazis nimeni..va da lumea 23 de lei..ar fi dat si mai mult...eu cel putin as da..pt ca DA sunt mc foarte buni LIVE
live mai concureaza cu ei doar parazitii si C.I.A.
cam astea trupe fac cel mai tare show live
plm, asa umbla vorba... da' mai bine hai sa-l punem pe mallone sa faca un topic d-ala cu poll de genu "Ce crezi, are Uzzi prostata sau nu" ca suntem off topic...
ba!mergem la asta?!
eu ma pregatesc cu o pancarta cu "Mc JOE!Te iubim,noi,fanii tai"
mancatias... deabia astept maine seara ... hiphop spiritual ... presimt ca va fi trist
Programul băieţilor de la Dunamis pentru această săptămână
Monday, June 16th, 2008 @ 11:43 am | Ştiri
În această săptămână, Boboc şi S3raia vor face o mică “excursie” prin Bucureşti, bineînţeles cu un scop şi ce alt scop ar putea avea Dunamis, o trupă ce cântă hip hop spiritual, decât acela de a-i ajuta pe oameni să depăşească probleme precum închisoarea, bolile şi nu în ultimul rând dependeţa de droguri.
Iată programul lor din această săptămână, redat de S3raia:
Evenimente organizate impreună cu TEEN CHALLENGE ROMÂNIA
Marţi, 16 iunie 2008 la Cafeneaua Teen Challenge
Obiectivul pe care îl urmărim în cadrul programului de cafenea este ca venind într-o atmosferă prietenoasă şi un program bine structurat, tânărul să se simtă încurajat, respectat şi să poată primi consiliere. Cafeneaua are atât un scop practic, cât şi o dimensiune spirituală.
În cadrul programului de la cafenea avem un timp destinat rugăciunii şi cântecelor. De asemenea există un moment în care tinerilor le este adus un mesaj de credinţă şi speranţă (adesea prezentăm mărturiile unor oameni care provin din situaţii similare, dar ale căror vieţi au fost schimbate).
La cafenea oferim şi lămuriri celor care se arată interesaţi de Centrul Rezidenţial. Acesta este punctul în care începem să căutăm posibilităţi de a-i scoate din viaţa de stradă (în cazul tinerelor însărcinate, al celor care au probleme medicale stringente sau al copiilor, recomandăm alte organizaţii specializate şi facilităm procesul de transfer în grija acestor organizaţii). De obicei programul Cafenelei Teen Challenge are loc marţi între orele 17 – 20.
Iată rezultatele acestei activităţi până în momentul de faţă: câţiva tineri au intrat în Centrul Rezidenţial de Recuperare, am reuşit să îndrumăm anumiţi tineri către alte organizaţii care puteau răspunde nevoilor lor imediate. Unii dintre cei pe care i-am asistat au obţinut slujbe şi au început o nouă viaţă. Câţiva au renunţat la droguri iar alţii nu mai trăiesc astăzi pe stradă.
Cafeneaua Teen Challenge locul unde:
Poate avea loc primul contact între tine şi programul nostru unde un tânăr:
1. Este ajutat să treacă peste discomfortul iniţial şi primeşte informaţii de bază despre Centrul Rezidenţial de Recuperare într-o discuţie personală şi confidenţială cu un consilier.
2. Clădim o relaţie de încredere
3. Determinăm cum putem ajuta.
4. Se ascultă mesaje şi cântece creştine.
Vino să ne întâlneşti să dicutăm şi să te putem ajuta. Ne găseşti în fiecare săptămână aşteptându-te:
Marţi ora 17, strada Ţintaşului, Nr 27D. (reper: Gura de metrou Griviţei, în spatele blocului turn)
Miercuri, 18 Iunie 2008
Miercuri este ziua, în care mergem în două spitale, unde stăm de vorbă cu dependenţii de droguri. Echipa se întâlneşte la ora 10:00 în staţia de metrou ‘Victoriei’, după care mergem împreună la aceste două spitale. De obicei, durează până la ora 14:30.
Joi, 19 Iunie 2008
Evenimentul de la Jilava începând cu orele 18:00 la penitenciarul JILAVA, de lângă Bucureşti. Programul în sine va dura 2 ore.
1) Introducere Prezentare Teen Challenge România (Eugen Tamaş)
2) 2 Piese (DUNAMIS)
3) Mărturie (Dan Drăgan, fost dependent de heroină 5 ani)
4) 1 Piesă (DUNAMIS)
5) Mărturie (Mihai Surugiu, fost dependent de alcool şi pastile 16 ani)
6) 1 Piesă (DUNAMIS)
7) Mărturie (Doru Toma, fost dependent de heroină 8 ani)
8. 1 Piesă (DUNAMIS)
9) Mărturie (Alexander, 30 de ani de consum de droguri
şi 6 ani de puşcărie în California)
10) 2 Piese (DUNAMIS)
11) Mesaj evanghelistic (Dănuţ Capatan, co-pastor la Biserica ‘Râul Vieţii’, Bucureşti)
Duminică, 23 Iunie 2008
Concert în Club Suburbia-Bucureşti. Aici vom fi mixaţi de Dj Undoo şi vor mai cânta: MCipry, Prorocu, Revillo, Pumn de Ţărână, şi alte trupe mai mici din Bucuresti. Noi vom fi main`eventul serii.
ba!mergem la asta?!
eu ma pregatesc cu o pancarta cu "Mc JOE!Te iubim,noi,fanii tai"
mancatias... deabia astept maine seara ... hiphop spiritual ... presimt ca va fi trist
Programul băieţilor de la Dunamis pentru această săptămână
Monday, June 16th, 2008 @ 11:43 am | Ştiri
În această săptămână, Boboc şi S3raia vor face o mică “excursie” prin Bucureşti, bineînţeles cu un scop şi ce alt scop ar putea avea Dunamis, o trupă ce cântă hip hop spiritual, decât acela de a-i ajuta pe oameni să depăşească probleme precum închisoarea, bolile şi nu în ultimul rând dependeţa de droguri.
Iată programul lor din această săptămână, redat de S3raia:
Evenimente organizate impreună cu TEEN CHALLENGE ROMÂNIA
Marţi, 16 iunie 2008 la Cafeneaua Teen Challenge
Obiectivul pe care îl urmărim în cadrul programului de cafenea este ca venind într-o atmosferă prietenoasă şi un program bine structurat, tânărul să se simtă încurajat, respectat şi să poată primi consiliere. Cafeneaua are atât un scop practic, cât şi o dimensiune spirituală.
În cadrul programului de la cafenea avem un timp destinat rugăciunii şi cântecelor. De asemenea există un moment în care tinerilor le este adus un mesaj de credinţă şi speranţă (adesea prezentăm mărturiile unor oameni care provin din situaţii similare, dar ale căror vieţi au fost schimbate).
La cafenea oferim şi lămuriri celor care se arată interesaţi de Centrul Rezidenţial. Acesta este punctul în care începem să căutăm posibilităţi de a-i scoate din viaţa de stradă (în cazul tinerelor însărcinate, al celor care au probleme medicale stringente sau al copiilor, recomandăm alte organizaţii specializate şi facilităm procesul de transfer în grija acestor organizaţii). De obicei programul Cafenelei Teen Challenge are loc marţi între orele 17 – 20.
Iată rezultatele acestei activităţi până în momentul de faţă: câţiva tineri au intrat în Centrul Rezidenţial de Recuperare, am reuşit să îndrumăm anumiţi tineri către alte organizaţii care puteau răspunde nevoilor lor imediate. Unii dintre cei pe care i-am asistat au obţinut slujbe şi au început o nouă viaţă. Câţiva au renunţat la droguri iar alţii nu mai trăiesc astăzi pe stradă.
Cafeneaua Teen Challenge locul unde:
Poate avea loc primul contact între tine şi programul nostru unde un tânăr:
1. Este ajutat să treacă peste discomfortul iniţial şi primeşte informaţii de bază despre Centrul Rezidenţial de Recuperare într-o discuţie personală şi confidenţială cu un consilier.
2. Clădim o relaţie de încredere
3. Determinăm cum putem ajuta.
4. Se ascultă mesaje şi cântece creştine.
Vino să ne întâlneşti să dicutăm şi să te putem ajuta. Ne găseşti în fiecare săptămână aşteptându-te:
Marţi ora 17, strada Ţintaşului, Nr 27D. (reper: Gura de metrou Griviţei, în spatele blocului turn)
Miercuri, 18 Iunie 2008
Miercuri este ziua, în care mergem în două spitale, unde stăm de vorbă cu dependenţii de droguri. Echipa se întâlneşte la ora 10:00 în staţia de metrou ‘Victoriei’, după care mergem împreună la aceste două spitale. De obicei, durează până la ora 14:30.
Joi, 19 Iunie 2008
Evenimentul de la Jilava începând cu orele 18:00 la penitenciarul JILAVA, de lângă Bucureşti. Programul în sine va dura 2 ore.
1) Introducere Prezentare Teen Challenge România (Eugen Tamaş)
2) 2 Piese (DUNAMIS)
3) Mărturie (Dan Drăgan, fost dependent de heroină 5 ani)
4) 1 Piesă (DUNAMIS)
5) Mărturie (Mihai Surugiu, fost dependent de alcool şi pastile 16 ani)
6) 1 Piesă (DUNAMIS)
7) Mărturie (Doru Toma, fost dependent de heroină 8 ani)
8. 1 Piesă (DUNAMIS)
9) Mărturie (Alexander, 30 de ani de consum de droguri
şi 6 ani de puşcărie în California)
10) 2 Piese (DUNAMIS)
11) Mesaj evanghelistic (Dănuţ Capatan, co-pastor la Biserica ‘Râul Vieţii’, Bucureşti)
Duminică, 23 Iunie 2008
Concert în Club Suburbia-Bucureşti. Aici vom fi mixaţi de Dj Undoo şi vor mai cânta: MCipry, Prorocu, Revillo, Pumn de Ţărână, şi alte trupe mai mici din Bucuresti. Noi vom fi main`eventul serii.