Jah Weise, ultimul artist venit sub aripa mea (o sa fac in vara asta cateva concerte cu el prin Ro)
Tipu e din Jamaica, MoBay mai exact
Label: Must Rich Records
myspace: www.myspace.com/jahweise
Aruncati o ureche
Bless
Jah Weise - raggae directly from jamaica
Pana acum am fost in cooorganizare la mai multe concerte locale (nu ma refer la hiphop, ci pe mai multe genuri, inclusiv rock). Insa gata, am terminat scoala si pot sa ma ocup cum trebe de treaba.creTzu wrote:zi-mi un concert pe care l-ai organizat tu
Asta pentru ca pana acum m-am axat pe promovare, si daca in hiphop m-am lovit de hateri si ziduri, am reusit in alte genuri (muz eletronica, CD scos ca manager la MArionette Records, UK).
Deci stai chill, va fi ok. acu mai am 2 sapt de stress, ca dau BACu (si da, am numa 19 ani)
hai sa explic, m-a contactat ala care a facut Must Rich Records - Dj Stunna
Ca sa facem ceva proiect gen riddims etc, si a zis ca daca se poate face promovare pot prelua artisti de la Must Rich, si mi l-a dat pe Jah Weise. Un fel de fac concert, toata lumea iese in castig, toata lumea-i multumita. Am primit acordul de la Stunna sa merg under Must Rich records, si acuma am inceput sa-i fac reclama omului, daca in vara fac concert sa se stie macar ceva de om.
alte neclaritati?
Ca sa facem ceva proiect gen riddims etc, si a zis ca daca se poate face promovare pot prelua artisti de la Must Rich, si mi l-a dat pe Jah Weise. Un fel de fac concert, toata lumea iese in castig, toata lumea-i multumita. Am primit acordul de la Stunna sa merg under Must Rich records, si acuma am inceput sa-i fac reclama omului, daca in vara fac concert sa se stie macar ceva de om.
alte neclaritati?