Ice T vs. Soulja Boy

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Cine are dreptate

Ice T
45
85%
Soulja Boy
8
15%

Total votes: 53

Meursault
confuz

Post by Meursault »

DFB wrote:DFB: Soulja Boy a aparut clar ca sa faca bani
Suficient cat sa il condamn. Nu sunt de acord cu faptul ca muzica a devenit un produs. Un instrument prin care sa-ti atingi scopul capitalist-egoist.
Insa nici unul nu are "dreptate", Ice-T greseste ca isi pune minte cu un copil prost care daca asa gandeste la 17 ani, n-are sa progreseze prea mult din punct de vedere mental/moral nici mai tarziu.
Baiatul Soldat nu a ucis hip-hop-ul cum spune Ice-T, el e doar reprezentantul unui procent ingrijorator de mare al tinerilor americani educati de mtv.
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Ce dreptate sa-i dai lu cacatu ala :roll:

Nu conteaza ce au spus ei si conteaza despre ce e vb , nu conteaza ca Ice T ia spus "eat a dick" si conteaza de ce i-a spus asta.

Cu ce ii dati dreptate lu ala , ca a muncit sa castige banii aia ? Ca el face HH ? Ca e bun ?

E ca si cum ati spune ca-l respectati pe Copilul de aur ca a ajuns sa castige o gramda de bani , dar nu conteaza cu ce muzica.

Ice T s-a luat de Soulja Boy ca denigreaza HH-ul prin ce canta , nu ca , castiga multi bani.
N-am nimic cu cei care fac muzica pentru bani ca oricum 90% din artisti din lume fac muzica pentru asa ceva , si am cu cei care fac o muzica de cacat.
De ce sa nu se ia atitudine acum cand nu e prea tarziu ?
sunrah
.

Post by sunrah »

go bwoooy, go!

mi-ai placut dfb. :lol:
you just never know when you're living in a golden age.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

crunk is nicee
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Meursault wrote:
DFB wrote:DFB: Soulja Boy a aparut clar ca sa faca bani
Suficient cat sa il condamn. Nu sunt de acord cu faptul ca muzica a devenit un produs. Un instrument prin care sa-ti atingi scopul capitalist-egoist.
Insa nici unul nu are "dreptate", Ice-T greseste ca isi pune minte cu un copil prost care daca asa gandeste la 17 ani, n-are sa progreseze prea mult din punct de vedere mental/moral nici mai tarziu.
Baiatul Soldat nu a ucis hip-hop-ul cum spune Ice-T, el e doar reprezentantul unui procent ingrijorator de mare al tinerilor americani educati de mtv.
muzica e un produs de ceva vreme..toti reparii isi fac clothing line, label, sloboz and shit..toti reppari au clip pe mtv care ruleaza de zeci de ori, toti repari au emisiuni penale pe mtv etc...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
adapter
moderator astea

Post by adapter »

astia cu salvarea repu' adevarat...a fost nushce concert de hiphop spiritual. you should have been there!
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

ai inebunit si ice t...adevarat ce-a zis ala mic...de ce nu m-ai sunat sa-mi zici ce sa fac diferit...fa scoala de hip-hop si salveaza-l...p mea sunt fan ice t dar aici cauta promovare...sa te iei de copilu ala iz not gangsta...si crank that e da shizznit in da club...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cQf5poAK4s0[/youtube]
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Eco
fratele meu tu esti baiat

Post by Eco »

raspunsu lu soulja mi s-a parut destul de bine argumentat, desi el asa ca persoana pare cam retard..oricum nici ice-t nu e prea departe

si nu inteleg cum ar putea sa omoare soulja boy hip-hopu cand el canta cu totul altceva, face muzica pt ringtoneuri in slbz
'' iţ nat ă trend or ă feşăn, iţ ma laif end ma peşăn ''

Tehnica Nemuritoare
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

Eco wrote:face muzica pt ringtoneuri in slbz
adevarat...se fac bani buni in state cu treaba asta
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

bah cine pla mea sunteti voi sau ice-t sa-i spuneti pustiului ala ca ce face e gresit?...piesele sunt de club...au o linie melodica... suna bine... pizdele si bulangii danseaza si fac consumatie in timp ce asculta genul ala de piese...care e problema?.. cumva ca e ice-t hai sa fim toti under frate, mesajul conteaza, nu trebuie sa faceti bani din muzica...parca ati fi de la peta in plm de oagari... ice-t trebuia sa-si tina gura sau sa-l sune pe pusti sa-i zica ba nu imi place ce faci... da s-a gasit el...veteran sa dea sfaturi... eu daca eram in locul pustiului cand il vedeam pe strada il scuipam si nu-i ziceam nimic
FOUS TA CAGOULE!!!
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

ce caterinca e negru ala din stanga care-si arata bling blingu =)) :lol:
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Gecko wrote:bah cine pla mea sunteti voi sau ice-t sa-i spuneti pustiului ala ca ce face e gresit?...piesele sunt de club...au o linie melodica... suna bine... pizdele si bulangii danseaza si fac consumatie in timp ce asculta genul ala de piese...care e problema?.. cumva ca e ice-t hai sa fim toti under frate, mesajul conteaza, nu trebuie sa faceti bani din muzica...parca ati fi de la peta in plm de oagari... ice-t trebuia sa-si tina gura sau sa-l sune pe pusti sa-i zica ba nu imi place ce faci... da s-a gasit el...veteran sa dea sfaturi... eu daca eram in locul pustiului cand il vedeam pe strada il scuipam si nu-i ziceam nimic
bah baiatule,ala se da RAPPER,HUSTLER...plm...RAPER...asta e marea problema-n sloboz...l-ai scuipa pe yce-t? :lol: tu esti constient de postu asta?
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

and a hustler he is, my friend...
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

da sunt foarte constient...si asa as face cu oricine ar face o faza de genul, poate sa fie el cel mai smecher rapper... pustiu ala e mai bun decat jumate de forumul asta ...asta inseamna ca toti astia ar merita un "eat a dick"?...nu stiu daca ti-ar place sa primesti un mesaj de genu din partea lui ice-t
FOUS TA CAGOULE!!!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ba..daca as fi pizda mi-ar placea sa-mi spuna ice-t "eat a dick".
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Post Reply