Damnat Enzima

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

tux
since '91

Post by tux »

nu imi place. piesa asta nu zice nimic.
flotarea de seara
tanar

Post by flotarea de seara »

nu..nu m-am atacat niciun pic .. respect parerile voastre :) multumesc pentru ele!
flotarea de seara
tanar

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

asta e tare :lol: o stiu de pe myspace-ul tau :lol:
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

piesa e ok..ca sound... ca mesaj ...mi-am mai exprimat odata parerea despre genul astia de piese (gen ce pot eu nu poate altu va rup capu ie ie)... instrumentalul e foarte ok(la fel ca si cele a lui timbaland)
FOUS TA CAGOULE!!!
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

e chiar draguta piesa
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Mi se pare foarte buna (ca sound, stil de mc-ing, timbru vocal). Versurile nu sunt foarte penetrante si se leaga rar, dar nici nu sunt de rusine.

Oricum stil au baietii, mai ramane sa faca si versuri.
Hipocrisy is the greatest luxury!
flotarea de seara
tanar

m-ai daramat simbad :)) .. mi-a placut post-ul tau asa ca nu o lua in nume de rau..dar te-as ruga sa imi dai un exmplu de piesa hip hop, romaneasca preferabil, in care se leaga versurile si sunt penetrante asa pe placul tau :) astept!
paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paranoic »

whatever flotearea de seara, inca n-am ascultat piesa, dar mi se pare ca Simbad a fost destul de diplomat, nu te umfla in piept (revin cu parerea mea despre piesa)

LE: daca avea link de download... n-o downloadam. productia e adevarata, lipseste lirica memorabila care sa puna piesa in heavy rotation. nivel mediu, nici jalnica, sa dau stop dupa primele 10 secunde, nici de repeat (instrumentalu' rupe intr'adevar). pace
bogdantem
un domn / doamna

Post by bogdantem »

Unii o "arde" aiurea folosind numele "Killah Records"... Cunoscatorii din Valcea "stie".
vrei aventura? ...

www.subacvatic.ro
flotarea de seara
tanar

inca astept un exemplu de piesa romaneasca(hip hop) cantata de oricine, piesa care sa va satisfaca pe deplin auzul.(vorbesc serios, fara mistouri ieftine)

bogdantem..sunt sigur ca ai cunostinte evoluate de limba romana, nu mai e nevoie sa demonstrezi!

PS: vorbim despre piesa nu despre Killah!
NskY
#

Post by NskY »

flotarea de seara wrote:inca astept un exemplu de piesa romaneasca(hip hop) cantata de oricine, piesa care sa va satisfaca pe deplin auzul.(vorbesc serios, fara mistouri ieftine)
frate, nu despre asta e vorba, vezi la hh romanesc ca sunt cateva topicuri despre asta.

http://hadesrecords.com/forum/viewtopic ... 13&start=0

http://hadesrecords.com/forum/viewtopic ... 66&start=0

check this out
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Dj STM wrote:pfff...nu-mi place :D...negativu zici ca`i facut de timbaland :))
pfffff... mori... piesa merge...
flotarea de seara
tanar

nu ma pune sa citesc forumuri ca ma supar ... mai bine citesc oracolu din clasa a 6-a ca e mai amuzant! .. iti lua mai putin sa dai un titlu de piesa si artistu decat sa imi dai lunku si era mai relevant pentru mine, parerea o asteptam de la altcineva, dar vad ca e greu sa ai o parere personala.

totusi sunt cateva persoane care au inteles cat de cat piesa si mesajul, cred ca ei asculta piesa gandindu-se la ce aud, nu la clisee, sau la cine o canta, sau din ce label face parte.ma bucur pentru asta!
cristi_yori
rapperu vostru preferat

Post by cristi_yori »

flotarea de seara wrote:nu ma pune sa citesc forumuri ca ma supar ... mai bine citesc oracolu din clasa a 6-a ca e mai amuzant! .. iti lua mai putin sa dai un titlu de piesa si artistu decat sa imi dai lunku si era mai relevant pentru mine, parerea o asteptam de la altcineva, dar vad ca e greu sa ai o parere personala.

totusi sunt cateva persoane care au inteles cat de cat piesa si mesajul, cred ca ei asculta piesa gandindu-se la ce aud, nu la clisee, sau la cine o canta, sau din ce label face parte.ma bucur pentru asta!
In primul rand vreau sa zic ca melodiile sunt ok, imi dau o stare de bine dar nu sunt sustinute de versuri. Omul are potential clar, instrumentale misto, dar versuri....

In al doilea rand referitor la oracol....pai daca preferi sa ramai la clasa a 6-a atunci o sa tot primesti aceleasi pareri de la noi...omule e important sa citim, sa invatam, sa ne exersam creierul...cu atat mai mult cu cat vrei sa fi MC iar un MC trebuie sa fie un sensei al liricii si nu al rimelor....bafta pe viitor
Loveste cu umbra sabiei tale
Post Reply