mmm:-?
nu...nu cred ca asta a vrut sa zica...
oricum a zis ca daca te hotarasti sa ii canti sa postezi din timp pe forum ca in functie de asta vine sau nu.
se cauta 5 baieti pentru montarea unor bannere la bestival. se recompenseaza cu un bilet intr-una dintre zile ( la alegere ). pentru detalii,contact mallone_ssd .
Later edit : e nevoie de 10 baieti. i-auziti. 4 ore maxim munciti si faceti rost de bilet moca. hai ca-i super oferta. si e cat se poate de serioasa.
Mallone wrote:se cauta 5 baieti pentru montarea unor bannere la bestival. se recompenseaza cu un bilet intr-una dintre zile ( la alegere ). pentru detalii,contact mallone_ssd .
Later edit : e nevoie de 10 baieti. i-auziti. 4 ore maxim munciti si faceti rost de bilet moca. hai ca-i super oferta. si e cat se poate de serioasa.
prefer sa platesc..ma simt mai bine daca stiu ca am dat bani sa vad cypres
Mallone wrote:se cauta 5 baieti pentru montarea unor bannere la bestival. se recompenseaza cu un bilet intr-una dintre zile ( la alegere ). pentru detalii,contact mallone_ssd .
mallone, tu oricum esti invatat sa muncesti 12 ore pe zi... de ce nu muncesti tu 12 si capeti 3 bilete? si pe urma le vinzi pe forum.. si intri si gratis si ai si bani de cheltuiala.