WeedLadddy
- WeedLadddy
- tanar
am 22 pt totzi care au intrebat...si nu,nu a fo prima piesa...si ink nu e mixata aia u larima
si in fine...fa asta d 2 sapt..si aia u graal nue prima piesa...si da eva d genu breakbeaz
:L)
iui nii nu vreaus ma ompar e stili d.soara iarba
hahaha
11.07.2008 oncert amuflaj,in deschidere weedladdddy p lub new boune...be there are vor s ma auda live are nu,fratzilor respet parerea voastra
dar atzi uitata,eva is l ineput..dar s pare k votzi vatzi nasut u o piesa hit...pakat k maj kre komenteaza is no nameuri
u oitzele at un a d gamalie..si ms mult aelora are nu m.au maelarit si au inteles k is l ineput

11.07.2008 oncert amuflaj,in deschidere weedladdddy p lub new boune...be there are vor s ma auda live are nu,fratzilor respet parerea voastra
dar atzi uitata,eva is l ineput..dar s pare k votzi vatzi nasut u o piesa hit...pakat k maj kre komenteaza is no nameuri

Take me away
Like I overdosed on cocaine
Like I overdosed on cocaine
- WeedLadddy
- tanar
- WeedLadddy
- tanar
- Anghel Marius
- dimineata verific forumu
Claar ! Bine zis.Koma wrote:imi doresc sa vina ziua aia in care nu ma voi mai chinui 5 minute sa citesc 3 randuri. nu mai faultati baaa in halul asta limba romana.
weedladddddy () banuiesc ca ai ras de ralooka aia din timisoara de pe youtube si ai zis in sinea ta "mama ce petarda de asta"
I'm just a Hip-Hop Junkie!
-
- spre 5000 de posturi, e ok
generatia mess
@ DFB nu cred ca-i nimic in neregula cu "is" probabil e din... de pe'acolo de unde se zice "is" in loc de "sunt"
putin offtopic: era o perioada in care si eu scriam k in loc de ca, sau j in loc de i samd... am realizat ca'i o prostie, si ca limba romana e deosebita, atunci cand e vorbita si scrisa corect
chiar o sa incep sa citesc carti
ON: Act like a champion s'ar putea scoate pe piata in state, stilu' americanesc din care lil wayne s'a umplut de bani peste noapte (adica un gunoi de muzica)
imi place accentu' tau englezesc :>
bafta weed gurl

@ DFB nu cred ca-i nimic in neregula cu "is" probabil e din... de pe'acolo de unde se zice "is" in loc de "sunt"
putin offtopic: era o perioada in care si eu scriam k in loc de ca, sau j in loc de i samd... am realizat ca'i o prostie, si ca limba romana e deosebita, atunci cand e vorbita si scrisa corect

ON: Act like a champion s'ar putea scoate pe piata in state, stilu' americanesc din care lil wayne s'a umplut de bani peste noapte (adica un gunoi de muzica)
imi place accentu' tau englezesc :>
bafta weed gurl