Alin-San wrote:din moment ce a zis dobrescu e oficial. deci nu stiu de ce era nevoie de postu tau.
p.s. daca nu s-a auzit in giulesti de psycho nu inseamna ca nu-s cunoscuti
1.eu nu l-am auzit pe dobrescu spunand nimic oficial legat de psycho realm la bucuresti(a zis doar ca va fi un concert si nu tin minte sa fi dat o zii anume)
2. se pot intampla multe pana atunci....si exista probabil motive bune pentru care inca nu e oficial..gen detalii tehnice care sunt inca nesigure
3.nu cred ca "era nevoie"
mi-am exprimat parerea si am postat pentru ca sunt utilizator si am dreptul si ma plictisesc acasa
le:
am vazut ca e data scrisa la titlu..but stillse pot intampla multe..cum a zis si el...e devreme
concertul va avea loc cu siguranta, detaliile tehnice urmeaza a fi stabilite, e devreme pentru detalii, Vlad a incercat doar sa faca o bucurie rap-ului autohton!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
ba, eu nu prea am ascultat atat de mult psycho realm si nici muggs. adica am compilatiile alea ale lu' muggs, soul assassin, etc.. da' nu am stat sa le ascult bucata cu bucata. si nici psycho realm nu am ascultat asa mult.
bine zice skeitaru' mah, cum pula mea sa zici ca tu vii la concert din respect pentru cei care organizeaza, nu ca-ti place psycho realm ?
esti dilau? si hai sa nu te omori pentru psycho realm ...daca nu era ducele paralizat sa vezi tu ce scoteau astia pe vremea asta...stam jos
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"