emisiunea ne-a fost amanata!!! Din cauza faptului ca, noua grila de programe TVK Lumea incepe pe 1 noiembrie, iar emisiunea de HIP HOP face parte din aceasta grila, am "hotarat" sa amanam emisiunea pe vinerea viitoare. Este foarte interesant ca staff-ul TVK Lumea a aflat abia azi ca 1 Noiembrie este marti. NU ESTE NICI O GLUMA, ci pur si simplu incepem cu o saptamana mai tarziu. E bine si asa decat deloc!!!
desi emisiunea a fost amanata, noi continuam filmarile. Luni, vom filma cu La Familia. Iubitorii de gen ii vor putea revedea in formula completa!!! Noutati la cald cu "baietasii" din Salajeeean...peace
BRUGNER_okocha wrote: ne vom indrepta atentia spre underground, pt ca artistii mainstream sunt deja consacrati si este greu de crezut ca o emisiune difuzata pe TV K Lumea le poate creste foarte mult cota.
si tot BRUGNER_okocha wrote:Luni, vom filma cu La Familia
Aha... dar ce underaie sunt "La Familia" astia, ca n-am auzit de ei...
Chill, Okocha, tachinam si io
muzica hip hop trebuie apreciata la fel indiferent de unde vine ea. Cred ca la ce productie au in spate cei de la La Familia, merita macar din curiozitate sa vezi ce au de spus. Parerea mea este ca, dupa un apogeu, a mai ramas doar numele, urmand ca ei sa revina in forta spre culmile "mainstream-ului", pt ca e clar ca sunt datori!!! Acum, daca am zis underground, nu inseamna ca o sa invitam fiecare participant la un battle Hades in cate o emisiune separat!!!
vikloth wrote:va fi micutzu coae moderator alaturi de tine?
nu, micutzul coaie este prezent implicat intr-un proiect ce va fi de anvergura si asteptam sa vedem ce va iesi. Urban Groove va fi acolo sa va dea primul vestea.
Vedeti la provideru' vostru de cablu TV, ce pachete de programe aveti, daca la pachetele mai mari e inclus si TV Klumea...sau daca sunteti la Astral, mutati-va la RCS, ca exista la primul pachet...bla bla