preacher wrote:hai mai da-l in c**** si pe nyoil asta ca trebuie sa aibe el o parere despre tot de zici ca-i manole. a facut o piesa care a prins ceva mai bine si acum se crede indreptatit sa isi dea cu parerea oricand, oricum, despre orice. filozofu pulii.
foarte matur
anyway... consider ca are dreptate
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
foarte matur? pisamas pe reparii vostrii moderni. numai bagatori de seama si umflati artificial cu iutubu.
la fel de prosti ca ice-t si cu mancatu lui in cur sa isi faca reclama pe spatele celuilalt prost. la fel si el si gza cand i-a injurat pe alde 50 si gloata impreuna cu solgia boi.
e industria lor. eu ma pis pe ea. asta e. nu mai e muzica. e industrie. zicea bine adapter.
preacher wrote:foarte matur? pisamas pe reparii vostrii moderni. numai bagatori de seama si umflati artificial cu iutubu.
la fel de prosti ca ice-t si cu mancatu lui in cur sa isi faca reclama pe spatele celuilalt prost. la fel si el si gza cand i-a injurat pe alde 50 si gloata impreuna cu solgia boi.
e industria lor. eu ma p** pe ea. asta e. nu mai e muzica. e industrie. zicea bine adapter.
adevarat
dar.. concret ... nyoil desper ice t vs souljah boy ... de ce nu are dreptate? pentru ca ... "a scos o piesa si acum isi da cu parerea despre orice.. etc.. " ... asta nu e un argument ... ai altu mai bun?
ps nu esti obligat sa raspunzi.. doar daca vrei .. astea
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
preacher wrote:foarte matur? pisamas pe reparii vostrii moderni. numai bagatori de seama si umflati artificial cu iutubu.
e industria lor. eu ma p** pe ea. asta e. nu mai e muzica. e industrie. zicea bine adapter.
adevarat
dar.. concret ... nyoil desper ice t vs souljah boy ... de ce nu are dreptate? pentru ca ... "a scos o piesa si acum isi da cu parerea despre orice.. etc.. " ... asta nu e un argument ... ai altu mai bun?
ps nu esti obligat sa raspunzi.. doar daca vrei .. astea
iti raspund.
nu neg ca zice bine ce zice pe piesa si chiar imi place piesa, nu stiu cum era omul inainte dar mi se pare ca de la piesa aia si re-editarea albumului la babygrande i se acorda prea multa importanta. nu e numai parerea lui despre beeful asta. cauta sa vezi cum se da el lup moralist in majoritatea interviurilor. ce m-a scos cel mai mult din sarite e nesimtirea cu care comenteaza despre nas si nigger.
pana la urma e un necunoscut asta. daca stiu de el cateva mii de oameni si asta datorita internetului nu inseamna ca brusc trebuie sa-si dea el cu parerea despre orice.
mi se pare genul ala de om care neavand ce face, il cheama pe unu sa ii ia interviu in care sa-si zica si el parerea despre controversele nou aparute, poate il baga si pe el cineva in seama.
asta e cu nyoil. mi se pare bagator de seama.
goddamit scopul scuza mijloacele... vorbiti de parca n-ati prefera sa fie hiphop adevarat la putere in loc de cacatu' asta de crunk. Cel putin asta e parerea mea. Mi-a placut cand a aparut un review la def jam: icon, ziceau astia ca jocul e beton etc dar ca cel mai misto feature e ca poti sa-l bati pe li'l john pana aproape de moarte. Si scuza-ma mi se pare normal... de la anii 90 cand aproape tot ce aparea pe sticla si in mainstream era cacat stantat calitativ, numa' clasici peste clasici, la porcaria asta? nu mai e numai chestie de bani, isi dau seama oamenii ca se duce de rapa "scena" si asta din cauza crossmarketingului si din cauza ca au invatat casele de discuri sa se uite in gura pustilor prosti (ca multi de pe forumul asta) mai degraba decat inspre chestii adevarate. Deci, da, au toate motivele sa fie indignati, si simplu fapt ca ala e un pusti prost de sap'spe ani nu inseamna ca nu poate fi pus la respect in banca lui, sa-si invete lungul nasului. Nu mai e vorba de nici o maturitate. Poti sa te speli pe cap cu maturitatea peste 10 ani, cand snoop si ice ar putea fi "hasbeens" si toata lumea s-ar intreba ce plm s-a intamplat cu chestia aia numita hiphop. Deci da, muie lil john, muie soulja boy, muie atl si toti care promoveaza cacatu' asta comercial si de doi lei si fara nici o substanta.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
hip hopu adevarat e ala care iti place. restul e fals. fiecare se raporteaza la gusturile lui. daniel, de exemplu, asculta nerabdator si aplaudand toate piesele lui ja rule.