........ stiu..
sper sa nu va plictiseasca multitudinea de topic'uri.. am multe curiozitati.. asta e.. !
Voi sunteti doar cateva dintr-ale mele victime
Juice = Phonte
Large Pro = Big Pooh
Consequence = Lupe Fiasco
Digable Planets (Ladybug Mecca) = Jean Grae
Ras Kass = Vakill
Altele nu-mi vin acum in capsor.. astept sa vad ce credeti si voi..
you just never know when you're living in a golden age.
nu mah .... ala incearca sa fie pac ... dak l-ai vazut in videoclipu lu jay-z can i get .. o sa iti dai seama dc ... + ca il mentioneaza mult p pac .. cand asta nu avea nici o treaba cu el ... he a wannabe... he a pussy rapper...
chucho(royala&baxter) nu-l imita pe twista ci pe bone thugs...si da ja chiar se chinuia sa-l imite pe dmx...si acum ceva timp am ascultat guerilla black care il imita perfect pe biggie
meggadon wrote:chucho(royala&baxter) nu-l imita pe twista ci pe bone thugs...si da ja chiar se chinuia sa-l imite pe dmx...si acum ceva timp am ascultat guerilla black care il imita perfect pe biggie
Fuck that... m-am gandit si eu la BTNH... dar ce mi-e Twista, ce mi-e Bone Thugs-N-Harmony... au stiluri asemanatoare. Singura diferenta e pe partea 'melodica', beaturi, instrumentale care sunt parca mai ritmate in cazul Twista (dar lipsite de 'continut' - parerea mea) si mai pline, cu "inteles" in cazul BTNH.... (probabil din cauza ca nu sufar Twista.... o singura piesa mi-a placut cu adevarat )