Blondu

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

NskY
#

Post by NskY »

tu te simti bine cand le iei banii prietenilor tai pt niste piese mediocre?
McBlondu
fratele meu tu esti baiat

Post by McBlondu »

:)) eshti putzin penal.... crezi k toata lumea are aceiashi parere ca shi a ta? te insheli amarnic... era doar o metafora "prieteni sau tovarashi" (oricum n`am asa ceva), ma refeream la persoanele carora le place... shi exista...
NskY
#

Post by NskY »

hai beshi de aici cu "esti putin penal" ca nu te`a jignit nimeni.

tu stii ce inseamna metafora ma daca tot de dai zmeu?

tu de fapt ai fani gramada si eu sunt invidios. nu?
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

pai daca sunt de parere ca esti mai presus decat mediocru se inseala amarnic.. serios acum . :|
Image
McBlondu

Post by McBlondu »

dak tu zici... e parerea ta, shi potzi sa ti`o sustzi pana`n panzele albe...
NskY
#

Post by NskY »

bun emsi blondu. sa zicem ca piesele tale nu sunt mediocre. tu cam la ce nivel le vezi? tari? foarte tari? extraordinare? ce transmit ele? iti dau un feeling aparte? ai un mesaj nou, original? lumea se regaseste in piesele tale si incepe sa planga? datorita acestor lucruri lumea vrea sa aiba albumul tau acasa pe raft, la colectie? si culmea, lumea asta sunt chiar prietenii tai, tovarasii. unde e buba? de ce nu sunt din alte orase majoritatea? de ce esti prieten cu majoritatea? crezi ca ei sunt asa de innebuniti de piese? eu nu cred, dar ei se gandesc in felul urmator "ma.... sunt ok piesele, nu extraordinare dar sunt ok. hai sa`i iau si eu albumu ca poate se supara daca nu."

si lasand asta la o parte... de ce vrei sa`l vinzi? eu sunt de acord sa vinzi muzica, la urma urmei e o munca... insa doar dupa ceva vreme, cand ai in spate niste ani si un renume. cand te stie toata tzara.

eu n`am nimic cu tine, dar vreau sa te trezesti asa putin la realitate. e greu in rep. daca pui albumu la download pe cateva forumuri, prietenii tai dau mass si ei cu linkul, si primesti un feedback pozitiv ar trebui sa fii foarte multumit si sa nu ai alte pretentii.

eu ti`am zis acum din punctul meu de vedere, cum vad eu lucrurile. tu poate o sa traiesti in aceeasi lume iluzorie si n`o sa ma iei in seama.

cu drag, bunul vostru prieten, alexandru.
McBlondu

Post by McBlondu »

Te` intzeleg pe deplin... pai itzi zic decat tat ashteapta albumul shi o sa vezi dak au mesaj, sau te fac sa te simtzi intr`un anumit fel sau dak`s jalnice... e munca mea shi oricum dak fac cd`urile alea de`am zis de ele o sa aiba un pretz de kko (adica cu 1 leu peste investitzie). NU MA CRD UNU BUN, asta e CLAR, nu sunt bun, dar sunt mai bun ca multzi altzii... Sper k albumul sa fie cumparat de cei care cred ca merita shi de cei care o sa se regaseasca in el, nu de cei de genu "ba se supara dak nu`l iau". Sunt destul de realist, poate visez shi eu ca oricare dar intotdeauna am un ochi deschis...

Apropo, care e untimu CD pe care l`ai cumparat?
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

destul de bune piesele ... astept sa vad ce iese.
ai bucati in care doar ti ritmul piesei .. incearca "sa crezi" mai mult ceea ce canti.

OffTopic
PS: Lupule imi bag p*** in tigaia ta... nu de alta, da ai cam inceput sa-i dai limbi.
Last edited by nx on Sat Jul 05, 2008 4:52 pm, edited 1 time in total.
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

pfff... astea-i genu ala de mc pe care-l incurajeaza prietenii si se crede cel mai tare rappa... uite sunt hater si cu tine: LASA-TE, MUZICA NU E DE TINE! ;)
Image
McBlondu

Post by McBlondu »

1 buna 1 rea... p*** mea...
Degeaba te strofoci Evil...
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

penal... si nu esti mult mai bun ca altii, esti exact ca ei...
ZiQ
un domn / doamna

Post by ZiQ »

negative bunicele . mc foarte slab , probabil esti la primele piese .se face media aritmetica si iese un mediocru'. mai ai de lucrat in primul rand la dictie , versuri(masura) .bafta pe viitor
My SPACE .. www.myspace.com/ziqproduction

SA MOARA OITZA ROZ !!!!!!!
=============================
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

bah v-ati lovit la cap?sau sunteti doar hateri?pai vinde bibanu,fizz,dms...si toti rasii si sa nu vanda blondu???blondule...nu le mai raspunde pe tema albumului,fa-ti treaba,si vinde-l...bine...eu moka :lol:
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

B0ka wrote:bah v-ati lovit la cap?sau sunteti doar hateri?pai vinde bibanu,fizz,dms...si toti rasii si sa nu vanda blondu???blondule...nu le mai raspunde pe tema albumului,fa-ti treaba,si vinde-l...bine...eu moka :lol:
Jesus, tu nu cred ca esti de pe Pamant...
Soare of Mask Records
tanar

Post by Soare of Mask Records »

:| bah blondule tu vorbesti serios cand spui ca vrei sa vinzi albume ? ......
am o parere diferita sunt hater se poate spune
Post Reply