TEVERE- CAND FIARELE ERAU INCA DEPARTE (ALBUM DOWNLOAD)
TEVERE- CAND FIARELE ERAU INCA DEPARTE (ALBUM DOWNLOAD)
am scos un album , aici e linku de download http://rapidshare.com/files/127111995/C ... e.rar.html auditie placuta !
in arhiva sunt si restu detaliilor, daka intampinati probleme , nu se aude ceva , pareri, orice, astept reply.
merci!
in arhiva sunt si restu detaliilor, daka intampinati probleme , nu se aude ceva , pareri, orice, astept reply.
merci!

versuri, voce, Productie - tevere !cu exceptie piesa Fenomenele naturii produsa de Z0n3
mix/master- Rebel Monk
coperta -Oza (poza facuta de Cristian Mereuta)
Track list:
01-A doua fata a televizorului
02- Soare, gloante si nisip
03-Nevanatorul
04-Interviu cu sperietori
05- Fenomenele naturii
06-Imperfecta in viteza
07-Poezie cu solzi
08-Omul invizibil
09-Castelul meu
10-Azi se scrie
auditie placuta!
-
- fratele meu tu esti baiat
- the_voice_within
- rapperu vostru preferat
Daca esti prieten cu Tevere e ok, dar daca nu poti discuta cu lumea ai o problema de eruditie. Hai, zi ca nu am inteles ce ai zis.Iustin wrote:nu are ce discuta cu mai nimic din ce apare pe la noi.

Eu cred ca unii rapperi de la noi sunt cam brutali pentru tine.
Desi m-am saturat de proiecte in care creatorul este in mijlocul artei sale (tipic rap), o sa ascult albumul asta de cateva ori. Draga DexStaR, sunetul e bun pentru ambianta mea si daca unii experimenteaza cripte la primele metafore nu aruncam un album la cos

- the_voice_within
- rapperu vostru preferat
tocmai ca sunt prieten cu tvr l-as fi luat primu la pula daca era cazul.dar nu este.
cat despre unii raperi sunt prea brutali...nu stiu, nu am facut dragoste cu niciunul, nu ma pot exprima.
acuma serios:ce apare pe la noi? parazitii-aaacelasi lucru nu ma incanta nimic nou nimic nimic la niciun capitol-productie-lirica-mc-ing.veritasaga nu m-a atins cu nimic...albumul nou mai slab decat primul.tot felul de newcomers cu materiale de neluat in seama, Kazi Ploae care intradevar a facut ceva bun dar alt material nu cunosc sa-mi fi atras atentia.DECI nu cred ca am exagerat cand am zis ca nu prea are ce discuta cu nimeni.
cat despre unii raperi sunt prea brutali...nu stiu, nu am facut dragoste cu niciunul, nu ma pot exprima.
acuma serios:ce apare pe la noi? parazitii-aaacelasi lucru nu ma incanta nimic nou nimic nimic la niciun capitol-productie-lirica-mc-ing.veritasaga nu m-a atins cu nimic...albumul nou mai slab decat primul.tot felul de newcomers cu materiale de neluat in seama, Kazi Ploae care intradevar a facut ceva bun dar alt material nu cunosc sa-mi fi atras atentia.DECI nu cred ca am exagerat cand am zis ca nu prea are ce discuta cu nimeni.
Ma bucur daca ii iei in pula pe cei care merita. Scuza-ma daca am fost prea dur, dar mi se pare aiurea sa-i faci tron prietenului tau de pe prima pagina a topicului.Iustin wrote:tocmai ca sunt prieten cu tvr l-as fi luat primu la p*** daca era cazul.dar nu este.

Nici Kazi Ploaie si nici Tevere nu s-au ridicat inca la nivelul Parazitilor