Sicriul cu state
- wKd-
- fratele meu tu esti baiat
tu ai 7 posturi... nu inteleg de ce te agiti atat :\
a si da... daca-mi mai sariti pe mess sa ma injurati (aviz branny)... va iau toate rasele de la maimutza pana la pentium 8000 fix in _)_ ... nu trebuie sa fii mc sa critici, nu trebuie sa faci rep sa critici... trebe sa fii ascultator... (asta pt branny... k el e mare mc si a venit cu vital la ploiesti si a castigat un concurs - YEEEEEEEAHHH CE TARE ESTI COAIEHHHH)
si nu inteleg ce va atacati atat knd am zis k e prastie ?
sa inteleg k voi knd ai facut postul asta va gandeatzi "moaaaa.... abia astept sa vad gyehh.... cum spun aia k noi suntem scula, noi suntem ciumegii, noi suntem cartofii prajiti..." .... sunteti infantili...

frate nu-ti convin parerile... STERGE-TI IN PLM TOPICU
a si da... daca-mi mai sariti pe mess sa ma injurati (aviz branny)... va iau toate rasele de la maimutza pana la pentium 8000 fix in _)_ ... nu trebuie sa fii mc sa critici, nu trebuie sa faci rep sa critici... trebe sa fii ascultator... (asta pt branny... k el e mare mc si a venit cu vital la ploiesti si a castigat un concurs - YEEEEEEEAHHH CE TARE ESTI COAIEHHHH)
si nu inteleg ce va atacati atat knd am zis k e prastie ?
sa inteleg k voi knd ai facut postul asta va gandeatzi "moaaaa.... abia astept sa vad gyehh.... cum spun aia k noi suntem scula, noi suntem ciumegii, noi suntem cartofii prajiti..." .... sunteti infantili...

frate nu-ti convin parerile... STERGE-TI IN PLM TOPICU
- 32dedinticariati
- tanar
DE CE COAAAIE? De ce trebuie să fie mai bun? De ce trebuie să fiu eu mai bun ca să-ţi zic că eşti de căcat?32dedinticariati wrote:Nu imi demonstra ca sunt de c****... demonstreaza ca esti mai bun...
E topicul tău în sloboz, despre tine vorbim pe el. Eşti în centrul atenţiei, nu asta ai vrut când l-ai făcut?
-
- Niciodata un nimeni
=)) va raciti mainile pe taste de pomana cu niste muciosi
)
aceleasi replici trase la xerox le vad de-a lungul timpului pe toate forumurile. dc slbz incercati voi sa le aratati cum trebuie sa fie si nu-i lasati in mortzii lor in pace ? daca-i ignorati,n-o sa mai posteze si gata.

aceleasi replici trase la xerox le vad de-a lungul timpului pe toate forumurile. dc slbz incercati voi sa le aratati cum trebuie sa fie si nu-i lasati in mortzii lor in pace ? daca-i ignorati,n-o sa mai posteze si gata.
Viața e complexă și are multe aspecte.