Fantasticul Zoné si Cleg cel Minunat - justitiarii sectoarelor 3 si 4 din galaxia Bucuriilor - lupta impreuna pentru un viitor mai luminos in hiphop/electro/chill/rave/pop/other. Calare pe situatie si nu numai devoreaza carte de bucate dupa carte de bucate in vederea unei tocanite picante cu ambrozie si corn zdrobit de inorog si corn de inorog zdrobit. In dragoste. Emisiunea se va chema "Nu ma face sa ma ridic la tine" si se preconizeaza ca va da in clocot vara/toamna 2008 d.Hr. Nu schimbati canalul si ridicati capacul. Pace frate.
Merci again
Anunt si pe aici cand e gata, o sa fie disponibil free la download si pe CD audio pentru cine vrea sa cumpere. Voi reveni cu detalii dar in principiu in maxim 2 luni apare.
tzele wrote:asa da.
se pisha pe tevere de pe stanci si e doar promo.
abia astept
Nu cred ca poti sa compari... sunt stiluri diferite. Oricum Tevere a facut un mare pas, e primul album produs de el so...
@O.N. --> Te referi la "Mihai Albu" si "Moartea filmului mut"?
Daca da --> am decis sa renuntam la ele momentan, piesele sunt inregistrate dar nu vor mai aparea (cel putin nu in forma in care sunt acum). Nu suntem multumiti 100% de ele asa ca le-am lasat in hibernare...