Vescan feat. Camuflaj & Anda - Alb Negru (2008)
imi place ca au multe view-uri baietii. in orice caz, multa munca investita, atat in piese, cat si in clip.
au lovit exact acolo unde trebuiau
chiar daca vescan aduce a "cumicu", mie mi se pare foarte tare(asa cum bucurestenii aduc aeru de bucuresti, asa si ardelenii..ce pula mea? rapu nu se face doar in bucale, vorba lui cumicu). nu am mai auzit de el pana acum(sunt sigur ca nici voi) si a iesit in evidenta cu ceva foarte bun
am sa merg la lansarea lui vescan si in caz ca o sa scoata cd, o sa il cumpar cu mare placere
au lovit exact acolo unde trebuiau

chiar daca vescan aduce a "cumicu", mie mi se pare foarte tare(asa cum bucurestenii aduc aeru de bucuresti, asa si ardelenii..ce pula mea? rapu nu se face doar in bucale, vorba lui cumicu). nu am mai auzit de el pana acum(sunt sigur ca nici voi) si a iesit in evidenta cu ceva foarte bun

am sa merg la lansarea lui vescan si in caz ca o sa scoata cd, o sa il cumpar cu mare placere

meggadon wrote:cine zloboz e cumicu?
Shnar wrote:asta ma intrebam si io..
cumicu wrote:un user de pe hades
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Knocked out their front teethes
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
felicitari vescane
www.cumicu.ro
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
Word on the street is
They bit my thesis,
Tryin to taste mine
neatza
deci...suna a ardeal...accentu...si negativele gen ardeal poate aduc acelasi aer urechilor dumneavoastra....nu ne copiem intre noi...cel putzin nu intentionat....de fapt...
)vorbesc doar in numele meu....suna putzin altfel hip hop -ul la noi...mai la cj....asa....mersi tuturor ca v-ati facut timp sa va uitati la clip...mersi pt parerile de bine...si pt critici...pt cei care n-au mai auzit de mine...poate au auzit de Re'Vers in 2006...poate...v-am pupat...
ms cumicule...jie

ms cumicule...jie
http://rapidshare.com/files/128232909/V ... _vezi.divx pt a dw clipu...o sa vedeti efecte si detalii pe care youtube-ul nu le vede....
-
- TheRapist
Re: neatza
am vrut sa intreb ....nu eram sigur ...dar imi pareai cunoscutVescan wrote:pt cei care n-au mai auzit de mine...poate au auzit de Re'Vers in 2006.

-
- spre 5000 de posturi, e ok
si the dood caruia nu i se vede fata, cu vioara... e prea tare... n-am mai auzit de Vescan pana acum... e tare omu', in schimb de Camuflaj stiam, iar Blazon rupe !! la fel si celalalt, nu stiu cum ii zice. foarte tare si videoclipul, si instrumentalul si versurile, iar gagica rupe rau !! cam cea mai tare melodie + clip de la rubrica Download. paceGecko wrote:preaaa smechera faza cu tatuajul...si imi place ideea la a doua parte de clip...cand "vibreaza" imaginea