Events.. here, there..everywhere
- nx
- dimineata verific forumu
Summer Break 2008
Camping Strei (Simeria Veche – judetul Hunedoara)

http://summerbreak.ro/ro/index.html
"trei zile de ritmuri intre 100 si 180 bpm"
Camping Strei (Simeria Veche – judetul Hunedoara)

http://summerbreak.ro/ro/index.html
"trei zile de ritmuri intre 100 si 180 bpm"

Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
-
- agent orange
Formaţiile Def Leppard şi Whitesnake vor susţine un concert la Bucureşti, pe 8 iulie, în parcarea B a complexului Romexpo.
In zona A, preţul unui bilet este de 75 de lei, în zona B, de 55 de lei, la tribuna a doua de 195 de lei, iar în tribuna VIP de 250 de lei. Biletele au fost puse în vânzare joi, în reţeaua de magazine Diverta şi online, pe site-urile www.bileteonline.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.vreaubilet.ro.
În deschiderea evenimentului va concerta trupa Iris. Evenimentul organizat la Romexpo face parte din turneul european „The Good and The Bad”, pe care cele două formaţii britanice îl pregătesc împreună anul acesta.
In zona A, preţul unui bilet este de 75 de lei, în zona B, de 55 de lei, la tribuna a doua de 195 de lei, iar în tribuna VIP de 250 de lei. Biletele au fost puse în vânzare joi, în reţeaua de magazine Diverta şi online, pe site-urile www.bileteonline.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.vreaubilet.ro.
În deschiderea evenimentului va concerta trupa Iris. Evenimentul organizat la Romexpo face parte din turneul european „The Good and The Bad”, pe care cele două formaţii britanice îl pregătesc împreună anul acesta.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cum a fost?ai fost si la trentemoller?Blu wrote:dadada plec la house la han tannana pa
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."