@ tzele: Bolnav s-ar putea sa fiu. Nu intentionez sa copiez pe nimeni, dar prin ascultarea unui album *(daca ascultatorul este si "artist") esti influentat (nu ca faci, ca dregi ce zice ala), prin lirica, poate fara sa vrei (poate nu-mi dati dreptate) scrii ceva asemanator (asta nu inseamna plagiat). Urban I, la phane te referi ?

Uite omule ai ajuns sa te copieze lumea! dupa cum vorbeam mai sus!
Stiu sa citesc, dar am facut asta accidental, fara sa vreau. llllllll ssssssssss, ccccccccc, si iar ssssssssss nu inseamna nimic! Textul a fost putin maltratat, deoarece cand l-am scris (asta fiind la o bere, pe calea ferata in baneasa) nu aveam niciun beat, nimic! "Intr-un an jumate ma las..." astea sunt vorbele generale pe aici, "lasa-te!" o sa ma las in momentul cand nu o sa imi mai placa ceea ce fac. Am scris primele versuri *(catastrofale ce-i drept) in vara lui 2004, iata ca a trecut si anul ala jumate si nu m-am lasat (mai trebuie cumva sa mai treaca vreun "an jumate" ?) Asa e in rap ? ce e asa ? Toata lumea face? Apreciez postu, revin peste un an jumate cu draught keg-ul sa te cinstesc daca ma las.
@Eufonic: Vorbele de generic, de pe acest demo cu handicap mi-au fost rostite de profesorul de fizica, care era mult prea bulangiu sa inteleaga jegosu, ca nu se invata nimic daca esti presat.
@ batranu_records: adica? te abtii de la comentarii ? nu merita e?
@ mithrill: da, sunt sigur, le dati pe raspunsuri unii din voi...
Am aici doar vocea (acapella)
vaaa muuuuuultumesc! (in special lui tzele)