The album is laced with guest appearances by RZA, Raekwon, Mos Def, Sean Price, Killah Priest, and Bronze Nazareth to name a few.
The album's production will be done by the RZA himself as well as DJ Muggs, Nottz, Bink!, and Bronze Nazareth.
snp wrote:mie imi place genu asta de beat. baga prea misto pe el
Stii ... daca Picasso ar fi facut doua puncte pe o panza .. ar fi spus astia ca e cel mai tare tablou... asa si cu RZA ( cred ca el l-a facut ) in 2008 . Frate ... zici ca e stilu oprisani... racfm produce de 30 de ori mai bine... si nu e nimic nou cum pretind unii ca ar fi... e pur si simplu jeg.
fiecare cu parerea lui.negativu e slabutz fata de altele , dar mie imi place cum da gza pe el . poate el a vrut ceva in genu asta.
tu fiind producator ai alte conceptii.. Lightsun ala a tau e adevarat..dar nu cred ca s`ar potrivi gza pe el..tre sa te gandesti si la asta.
a se intelege de ce mi-a placut beatul de la none shall pass (nu din prima, but still) e genul de beat care creste chit ca e simplut.
lirica e tare. nu vad sens in alte parti, cum ar fi de ce o arde asa boring. pentru ca e diss la 50 si-ar fi nepotrivit sa se agite?
de ce vine cu un diss cand asteptam album si normal ar fi sa iesi cu un single.
probabil e un diss de prin 2004 de care a uitat si-a zis hai sa-l scot. lol.
hai cu single-ul. (din moment ce albumul iese pe 19 august, ma astept ca asta sa fie singleul, iar albumul sa fie in colabo cu nokia )
you just never know when you're living in a golden age.