Slang Royal wrote: ar fi fenomenal sa reusim sai aducem in tara si sa vedem si jumatate din ce sa intamplat acolo..dar valoarea e scumpa!
E scumpa cand muistii cer numa linkuri de emisiuni toata ziua si nu vin la concerte ca-si scot prietenele urate si strambe-n weekend la o savarina.
iai incet, sa nui speriem si pe aia putini de vin:) dincolo de treaba asta, Iam chiar sunt scumpi, isi merita pana la ultimul banut, dar ceea ce am auzit eu pentru un show comparabil cu ceea ce am vazut la Piramide, se ridica la sume fabuloase:)
Eu personal, nu am vazut o manifestatie de forta artistica mai puternica decat show-ul asta, comparabil cu Pink Floyd live in Pompei.. fenomenal!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
inca mi se face paru' cretz cand ma uit / ascult , desi cred ca m-am uitat de vreo..10 ori. Cheb Khaled parca seamana cu tata , da' e mai tiganos. motiv in plus sa mai ma uit.
off: stie careva un link catre discografia IAM?
si inca ceva, cine-s orchestra de pe intro si outro? is ceva organizati, gen taraful din clejani, au ceva melodii, albume? intro-ul ala ma spart, de-abia am trecut peste el ca sa-i ascult pe iam
Dog Da Hustler wrote:pai iete, mihnea le urcase deja, si daniel a profitat ca sa se dea bine cu mallone
asta-i concertul + documentaire, eu vreau albumele .mp3/4 iam, si cine-s arabii aia smecheri imbracati in negru cu fulare albe de canta la scule traditionale. mersi oricum.