Multiplatinum Producer DOUBLEL
-
- tanar
Multiplatinum Producer DOUBLEL
in curand pe www.doublel.ro ,multiplatinum producer doublel vrea sa dea posibilitatea
tuturor mc-iilor din romania de a se afirma,vizitati www.doublel.ro pentru mai multe detalii
tuturor mc-iilor din romania de a se afirma,vizitati www.doublel.ro pentru mai multe detalii
-
- funk soul sensation
- Anghel Marius
- dimineata verific forumu
Joi,17 iulie, DoubleL primeste un alt musafir special. Incepe productia unei piese pentru urmatorul Street Album al lui Petey Pablo (Interscope/Geffen)
Mai multe detalii despre proiect aflati aici !
Noul album MIMS (EMI Music), multiplatinum artist cunoscut dupa hitul ”This is why Im Hot”,va aparea in toamna acestui an, cu 4 piese produse de DoubleL. La ora actuala the work is still in process.
Pe noul album Cronite, produs de Doublel apare si piesa ”Survivor” cu invitatul roman Pachaman
interesant
Mai multe detalii despre proiect aflati aici !
Noul album MIMS (EMI Music), multiplatinum artist cunoscut dupa hitul ”This is why Im Hot”,va aparea in toamna acestui an, cu 4 piese produse de DoubleL. La ora actuala the work is still in process.
Pe noul album Cronite, produs de Doublel apare si piesa ”Survivor” cu invitatul roman Pachaman
interesant
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
-
- fratele meu tu esti baiat
Re: Multiplatinum Producer DOUBLEL
super producatoru de super platina super abracadabra super kung fu super fara numaar fara fara fara numar!!!!1nicolaielucian wrote:in curand pe www.doublel.ro ,multiplatinum producer doublel vrea sa dea posibilitateai
-
- un domn / doamna