DILATED PEOPLES LIVE IN ROMANIA 23 NOV BUCURESTI
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- fratele meu tu esti baiat
DILATED PEOPLES LIVE IN ROMANIA 23 NOV BUCURESTI
Cred ca nu gresesc facand thread-ul asta separat pentru ca baietii astia chiar merita:
22 NOIEMBRIE - TIMISOARA
23 NOIEMBRIE - BUCURESTI
Detalii ulterioare privind locatiile vor fi furnizate ceva mai tarziu, dar cum spuneam si in alt thread, datele sunt stabilite, speram sa nu se schimbe nimic, iar detaliile ulterioare vor aparea pe parcurs!
22 NOIEMBRIE - TIMISOARA
23 NOIEMBRIE - BUCURESTI
Detalii ulterioare privind locatiile vor fi furnizate ceva mai tarziu, dar cum spuneam si in alt thread, datele sunt stabilite, speram sa nu se schimbe nimic, iar detaliile ulterioare vor aparea pe parcurs!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
Re: DILTED PEOPLES LIVE IN ROMANIA - Timisoara-Bucuresti
Abia astept, as merge si eu la ambele da' nu pot sa stiu cu 4 luni inainte ce-o sa fac.
Politia gramaticala la datorie: vezi ca "ulterior" inseamna mai tarziu. E pleonasm.Slang Royal wrote:Detalii ulterioare privind locatiile vor fi furnizate ceva mai tarziu [...] iar detaliile ulterioare vor aparea pe parcurs
- Chill Will
- the funky man
km_45 wrote:la ce rost sa ma duc in timisoara pe 22 si sa ajung si pe 23 in bucuresti....nu prea vad cum as putea sa ajung si la bucuresti cu trenul?
trebuia sa fie macar o pauza..cred eu,as vrea sa vin la ambele concerte
cu putin noroc si cu multa dibacie.adica , e trenu de 6 din timisoara spre bucuresti , la 1 jumate esti in bucuresti , de la 2 pana la 7-8 bagi somn , esti fresh, gata de scandaaal!easy...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chill Will
- the funky man
de dragul showului care va fi unul pe masura.sunt si ar trebui sa fiti si voi constienti ca Dilated nu vor mai veni never ever in Romania si de ce nu daca exista posibilitatea?are un prieten o vorba legata de mancat gen "decat sa-mi para rau , mai bine sa-mi fie rau" , cam asa si aici.de ce sa-mi para rau dupaia?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- fratele meu tu esti baiat
DexStaR wrote:si eu as vrea sa merg la ambele...chiar nu ma deranjeaza sa-i vad de 2 ori.
apropos...as vrea sa stiu si eu daca vin cu tot cu dj Babu sau fara...

Da, Dilated inseamna Evident, Babu si Rakaa!
I felt like i learned the alphabet
-
- The Drunken Master
atat!Slang Royal wrote:DexStaR wrote:si eu as vrea sa merg la ambele...chiar nu ma deranjeaza sa-i vad de 2 ori.
apropos...as vrea sa stiu si eu daca vin cu tot cu dj Babu sau fara...Discutia era daca participa la operatiune si Alchemist, din pacate Rakaa spunea ca nu poate sa vina si Alchimistul pentru ca e plecat la randul lui in turneu:)
Da, Dilated inseamna Evident, Babu si Rakaa!
am intrebat pt ca sunt trupe care nu vin tot timpul in formula completa..iar Babu e unul din djii mei preferati.
de Alchemist ma doare undeva...e doar producator..ca mc e slab..nu are cu ce ma incalzi daca sta pe scena
peepee in ya girl's eyebrow
- Chill Will
- the funky man
fmm alchemist
nu mai scapa din romania pana nu-mi spunea daca exista albumu the whooliganz!