Invitati in tara?
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- Niciodata un nimeni
si cu ce ma ajuta pe mine daca iau la cunostinta de niste detalii total neimportante pentru mine ca simplu ascultator de rap ? nu ma intereseaza cine asigura sonorizarea ( aia rea sau buna care o sa fie ),nu ma intereseaza cu ce patron de club vorbiti voi...nu ma intereseaza foarte multe aspecte postate aici de Slang Royal.
Slang Royal,pe mine ma intereseaza ( si pe cam toti ar trebui ) :
- data exacta a concertului;
- pretul biletului;
- locatia unde se desfasoara concertul;
- artistii care presteaza pentru noi + cine asigura warmup-ul.
- eventual sa comunicati celor care nu sunt din timisoara unde se pot caza ( ceea ce am vazut ca ai facut ) + un loc de intalnire ca sa ajungem repejor la locatia unde se desfasoara concertul.
Atat ma intereseaza pe mine si nimic mai mult. celelalte detalii nu trebuie sa le faceti publice,pastrati-le ptr voi...ca nu suntem la OTV cu dan diaconescu sa dam totul pe fata...c-o sa ajungi sa postezi pe forum si ce mic dejun serveste evidence inainte de concert...
Eu unul imi asum riscul sa vin la concertul Dilated ( pentru ca la cum se organizeaza concertele rap la noi,deja e un risc sa platesti pretul biletului,indiferent cine ar veni si indiferent cat indragesti artistul / trupa care vine ).
Repet,vreau sa vad fapte concrete,nu posturi pe forum.
- pretul biletului;
- eventual sa comunicati celor care nu sunt din timisoara unde se pot caza ( ceea ce am vazut ca ai facut ) + un loc de intalnire ca sa ajungem repejor la locatia unde se desfasoara concertul.
Atat ma intereseaza pe mine si nimic mai mult. celelalte detalii nu trebuie sa le faceti publice,pastrati-le ptr voi...ca nu suntem la OTV cu dan diaconescu sa dam totul pe fata...c-o sa ajungi sa postezi pe forum si ce mic dejun serveste evidence inainte de concert...
Eu unul imi asum riscul sa vin la concertul Dilated ( pentru ca la cum se organizeaza concertele rap la noi,deja e un risc sa platesti pretul biletului,indiferent cine ar veni si indiferent cat indragesti artistul / trupa care vine ).
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- fratele meu tu esti baiat
Mallone wrote:si cu ce ma ajuta pe mine daca iau la cunostinta de niste detalii total neimportante pentru mine ca simplu ascultator de rap ? nu ma intereseaza cine asigura sonorizarea ( aia rea sau buna care o sa fie ),nu ma intereseaza cu ce patron de club vorbiti voi...nu ma intereseaza foarte multe aspecte postate aici de Slang Royal.
- pretul biletului;
- eventual sa comunicati celor care nu sunt din timisoara unde se pot caza ( ceea ce am vazut ca ai facut ) + un loc de intalnire ca sa ajungem repejor la locatia unde se desfasoara concertul.-
-22 Noiembrie Timisoara
- pretul undeva intre 30-40 lei
- Cazarea pentru cei interesati se rezolva la 60 lei camera dubla
- loc de intalnire va fi in centru la opera sau la satdionul Paltinisanu
- locatia inca nu o am concret stabilita
- warm-up si ceea ce reprezinta atmosfera inca nu ao stabilito:)
Satisfacut maestre ?
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
-
- christian k.
- vatraș local
Ba da si le multumesc c-au incercat sa-i aduca , dar era aproape imposibil dar am incredere in slang royal ca-i aduce pana la urma , si eu promit ca atunci voi merge la Timisoara chiar daca concertul va avea loc si in fata blocului meu.Pacz wrote:topicu e "invitati in tara" , deci imi permit sa pun intrebarea -> Nu v-a trecut prin cap (voua organizatorilor) sa chemati Atmosphere?

-
daca va fi in centru, lucrurile sunt simple, de la gara ai un singur sens in partea stanga si dai cu botu in piata operei:) de acolo cu siguranta daca vom stabili ca acolo e adunarea, va fi un om al meu care va prelua multimea sa o conduca spre nebunie:)WrongNigga wrote:Slang, pentru asta nu-l lasa pe ghara sa intre la concert.
Cum pot ajunge de la gara la locul ala de intalnire?
Daca e la Stadion, mergeti cu tramvaiu ca va duce direct la botu calului:) cred ca nr. 8 sau ceva de genu!
-
Blacksun wrote:Ba da si le multumesc c-au incercat sa-i aduca , dar era aproape imposibil dar am incredere in slang royal ca-i aduce pana la urma , si eu promit ca atunci voi merge la Timisoara chiar daca concertul va avea loc si in fata blocului meu.Pacz wrote:topicu e "invitati in tara" , deci imi permit sa pun intrebarea -> Nu v-a trecut prin cap (voua organizatorilor) sa chemati Atmosphere?