Star
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
mult nationalism in ultima vreme. aceleasi idei expuse, aceleasi stereotipuri, aceleasi lucruri auzite in toate piesele, aceleasi, aceleasi.... ajung sa plictiseasca chestiile astea.
sunt lucruri parca repetate obsesiv.
eu inteleg ca va iubiti tara dar deja e patetic.
daca cativa au facut genul asta de piesa si au facut-o bine nu inseamna ca puteti toti.
cand mai faceti o piesa ganditi-va ca nici unul dintre cei trecuti de 20 de ani nu o sa va asculte pe voi, astia de 16, cum va laudati ca romanii sunt mari si tari, ca avem tara frumoasa, ca totusi viata e grea, ca iliescu e comunist. nu o sa va asculte daca repetati aceleasi idei plictisitoare pe care le stie toata lumea, aceleasi puncte de vedere exprimate la fel ca ceilalti (pronumele nu trupa).
daca vrei sa arati ca iti iubesti tara, ridica o hartie de jos, planteaza un copac dar nu mai face piese din astea fade, fara esenta.
naspa piesa.
sunt lucruri parca repetate obsesiv.
eu inteleg ca va iubiti tara dar deja e patetic.
daca cativa au facut genul asta de piesa si au facut-o bine nu inseamna ca puteti toti.
cand mai faceti o piesa ganditi-va ca nici unul dintre cei trecuti de 20 de ani nu o sa va asculte pe voi, astia de 16, cum va laudati ca romanii sunt mari si tari, ca avem tara frumoasa, ca totusi viata e grea, ca iliescu e comunist. nu o sa va asculte daca repetati aceleasi idei plictisitoare pe care le stie toata lumea, aceleasi puncte de vedere exprimate la fel ca ceilalti (pronumele nu trupa).
daca vrei sa arati ca iti iubesti tara, ridica o hartie de jos, planteaza un copac dar nu mai face piese din astea fade, fara esenta.
naspa piesa.
99.9%
-
- Niciodata un nimeni
piese ca ale tale poate sa faca si aurica,aurolacul care delecteaza in fiecare dimineata toti crangasenii la metrou. o sa vbesc cu el...ii fac eu versurile,il bag in studio,il pun sa cante hip-hap,ii aleg numele de scena "Popeman" si gata...a mai iesit un repar.
Viața e complexă și are multe aspecte.
TITLUL SUBIECTULUI: StarMallone wrote:piese ca ale tale poate sa faca si aurica,aurolacul care delecteaza in fiecare dimineata toti crangasenii la metrou. o sa vbesc cu el...ii fac eu versurile,il bag in studio,il pun sa cante hip-hap,ii aleg numele de scena "Popeman" si gata...a mai iesit un repar.
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
iti faci singur versurile,te bagi singur in studio, te pui singur sa canti hip-hap,iti alegi numele de scena "Popeman" si gataMallone wrote:piese ca ale tale poate sa faca si aurica,aurolacul care delecteaza in fiecare dimineata toti crangasenii la metrou. o sa vbesc cu el...ii fac eu versurile,il bag in studio,il pun sa cante hip-hap,ii aleg numele de scena "Popeman" si gata...a mai iesit un repar.
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
pe mine nu ma atinge şi nu-mi crează vreo emoţie dragosteaPitzi wrote:mai bun decat ce e pe aici. oricum incearca sa vorbesti mai mult despre sentimente, dragoste, lucruri care ne ating si ne creeaza o emotie. ai nota 9 de la mine pt incurajare

bă mallone... vezi-ţi mă de hip-hopul oldschool romînesc al tău ...
- the_voice_within
- rapperu vostru preferat
un beat pt tamagotchi "proiect tamagotchi" -> www.myspace.com/starrapperu - auditie placuta