Suna binisor. Atat caterinicile, cat si tehnica verbala.
Pe alocuri (Primu Episod, Latino) se simt influente Explicit si Parazitii, atat la versuri cat si la intonatie.
La Vorbeste lumea, ritmul si dialogul MC-iilor e foarte misto.
De esenta e si Era mai bine, atata doar ca la final simt ca mai era ceva de spus care nu s-a spus despre vremurile bune de odinioara. Oricum refrenul cu "vorbit din tastatura si mouse" e de efect.
Fata de pe refren de la Femeia perfecta e recomandaare de "skip that" pentru cei care traiesc hip-hop-ul dupa filozofia lu' Vexx.
am pus chestionar, topicurile cu albume beneficiaza si de chestionar.. in fine
am votat foarte bun.
imi place mult cum o ardeti. felicitari. m`a binedispus si n`am ajuns decat pana la a 3a piesa. poate revin cu o parere mai ampla. cine a facut beaturile astea tari ?
Dator de raspuns
Influenta Explicit probabil e reciproca , o ardeam cu omu DurX prin 2000 la greu , la faza cu Parazitii tin sa te contrazic totusi , mai repede ne-am lasat influentati de latin industry , pur si simplu vroiam sa incercam o piesa de genul asta . E totusi un Street CD . In rest multumim de aprecieri si critici , sunt foarte constructive .Femeia perfecta e o piesa remake cu radacini in inceputurile noastre , e light , dar totusi e copilul nostru ... handicapat sau nu
PS daca Explicit mai traieste Big Up de la noi si o tigare Maron , stiu ei ...
Cand arati pe cineva cu degetul , 3 degete arata spre tine .
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
romania mea mi se pare cea mai slaba piesa... iar cele mai tari: primu episod, cu dedicatie, vorbeste lumea. mai aveti si alte piese? pe cand episodul 2?
cand v`am vazut la urban groove nu mi`a placut... nici nu am dat download cand am primit massu, insa acum imi place mult. bafta
Taraganat plictisit / exemple : Control Machete , Tego Calderon , Big Pun , Calle 13
Inspiratie pentru Parazitii: Psycho Realm - Psycho City Blocks , Loreena McKennitt - Tango to Evora , Enigmatik feat. Diams - Au meme niveau , Atmosphere - If I Was Santa Claus , Cage - suicidal failure .
Asta doar ca sa demonstrez ca tot la radacini tragem cu toti . Lucru care nu e deloc rau . Decat un cover dupa 5o Cent mai bine un cover mai apropiat de noi prin sange .
Last edited by Johnny Estradda on Fri Aug 01, 2008 10:39 am, edited 1 time in total.
Cand arati pe cineva cu degetul , 3 degete arata spre tine .