10Tone - Cina cea de taina (video)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

NCristian
forumilian

Post by NCristian »

melodia e tare , dar clipu lasa de dorit
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

generalul marz e cel mai tare, clar :D
si ghost cu noul look de pirat :)
in mod normal as baga si niste critica da-mi da benzen ignore si nu-mi permit :P keep up the good stuff
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Si melodia si video imi plac. Bravo
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

piesa e ok , clipu e la fel , da refrenu RUPE mi place mult refrenu
madafacaru
Maica-ta ma place

Post by madafacaru »

daca-mi dau sincer cu parerea, baietii vor sari de gauaza in sus. asa ca nu am sa-mi dau, scriu doar pentru ca m-am uitat la clip.
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

piccolo e fetita.parca se lasase de rep si se apucase de film de ce l ati primit ma inapoi ? :)))
esti penal
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

ba rey ba.. si ti am si zis .. e ok sa i injuri de mama .. dar nu te lua de cablurile lor de internet.. ca nu o sa le placa si nu o sa fie bine.. hahahaha
sa clarificam niste lucruri .. totul e facut de noi iar noi suntem foarte multumiti de ce a iesit.. ne reprezinta.. asta e cel mai important.
nu prea punem noi valoare pe ce zic forumistii .. ca oricum sunt de cacat si nu au nici o treaba cu nimic.. nici cu viata si nici cu repu` =))
parerile de care totusi am tinut cont au fost mai mult sau mai putin pozitive si le am apreciat.. nu ca nu am fi noi receptivi la critica.. dar in incercarea de a fi "cool" pe forum apar posturi de genu ..
Nerub wrote:nu-mi plac decât tobele
SanzEeK wrote:
E.On Lockz wrote:piesa e ok clipul e naspa
Cea ce mi se pare o nesimtire si o lipsa de respect totala.. d asta o sa va zic cum i a zis ice t lu soulja boy.. eat a dick .. sa mi sugeti pula .. ca sunteti de cacat.
Pe waspy nu l bag in seama .. ca oricum nimeni nu o face.. si saracu e deja terminat .. l a terminat leasadragos long time ago .. pe domnul "lasa ta ma, lasa ma sa te las sa bag rime in tine si in mine ca vine cablu si ma curenteaza"
Cine a vrut sa inteleaga ce am facut .. a inteles si a apreciat.. cine nu .. repet .. sa suga pula.. astept critici mai multe si mai detaliate.. :D
Ce nu intelegeti voi .. Nu ne era greu sa facem altceva .. nu am vrut.. facem exact ce vrem si ce ne reprezinta.. nu e loc de compromis.
Clipul si a atins scopul .. :D iar piesa .. sa fim seriosi .. e foarte grava.
Numai bine. Bafta multa .. cu respect si apreciere.

In alta ordine de idei .. daca recunoaste cineva Tico`ul .. sa ma anunte cum pot intra in legatura cu proprietarul .. am un tovaras care face minuni cu o surubelnita si nu poate sa se abtina.. chiar vreau sa inapoiez masina.

LE: da am slabit 16 kg =))
Image
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

koolmarz wrote: nu prea punem noi valoare pe ce zic forumistii .. ca oricum sunt de c**** si nu au nici o treaba cu nimic.. nici cu viata si nici cu repu` =))
Pai si ce pula mea cautati pe forum?!
Asta mi se pare tembelism total: sa pui piesa pe forum, sa soliciti (fie si pasiv pareri) si sa zici: "noi facem muzica pentru noi, nu ne intereseaza ca se zice pe forum".

Pai cand mai faceti muzica pentru voi, ascultati-o voi singuri in casa, cu usa inchisa la camera si cu casti pe urechi (sa nu cumva sa auda si vecinul de mai sus).

Desi eu am o parere pozitiva despre 10 tone, prefer sa nu va mai aud deloc decat sa inghit contradictii d'astea aberante. Daca nu o faceti pentru public, cantati singuri in baie!!
Hipocrisy is the greatest luxury!
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

nu`mi place (clip facut cu webcam gen) ....piesa merge asa si asa !
Image
Benzen
tanar

Post by Benzen »

Sincer sa fiu pe mine nu m-a deranjat niciun post de pana acum.

Nu consider ca ne-am ambalat asa tare cu clipul incat sa fiu deranjat de ratingul slab.

Probabil Marz a vrut sa spuna ca noi nu facem piese doar pentru a obtine aprobarea forumistilor.
Eu (minim) nu fac instrumentale pentru mine, nu ma includeti in afirmatii gen "ascultati-o voi singuri in casa" si "ce p*** mea cautati pe forum" :lol:
pam-pam
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

E foarte tare piesa,clip ok...ce sa mai,imi place.
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Eram cam sigur ca o sa iasa niste scantei imediat ce am vazut titlul subiectului.
'underground' e cuvantul-cheie. E OK.
From the Oxford English Dictionary:
I think I did OK in the exam. (I think I did well, but not too well, on the exam.)
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

e super piesa si clip-ul e ok. Tineti si voi cont ca videoclipul e facut de un membru 10 tone, pentru a se evita cheltuieli. Nu e facut de vre-un profesionist care se lauda doamne sfinte ce clipuri scoate. Daca ai bani poti sa-l rogi pa Spike Lee sa-ti faca clip, daca nu incerci cum poti.
Am simtit si eu miros de hateri muciosi, da n-am zis nimic. Simbad, pun pariu ca nu facea nici o referire la tine. De-altfel nici eu nu ma simt cand zice "forumisti" chiar daca sunt pe forum. Doar si el e forumist, si posteaza.....ce crezi ca-si baga pula singur in gura?
E destul de clar. se referea la putzoii care-si masturbeaza cosurile in vana, o ard pe gusturi fixe, limitati, tari in gura aici.... ca nu-i poti trage de urechi.
Toata lumea accepta pareri gen "nu-mi place" sau pe baza de argumente, da cand apar d'astia cu : "imi plac doar tobele" si mai se crede si amuzant......uita-te in pula mea in oglinda cum areti, si spune sincer...ce te-apuca? rasu sau plansu? :mrgreen:

sa fim seriosi, 10 tone sunt promitzatori... indiferent ca 2-3 "caca lapte" p'aici, caca lapte.
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

Baetii nu s-au prins ca noi i-am futut in gura direct in piesa pe care au ascultat-o.Daca waspi,te intrebai care a fost targetul piesei... ti-l spun acum, ca sa apara un destept ca tine care sa comenteze foarte obraznic. Toata chestia asta cu clipu si piesa poti sa spui c-a fost defapt un fel de "la popa la poarta-i o pisica moarta,cine-o rade si-o vorbi s-o manance toata" si tu ai deschis gura.

Te felicit, am stiut ca n-o sa-ti placa dar nu te credeam atat de incet la minte incat sa comentezi, adica sa te bagi singur in cacat. Ia piesa ca pe un atac la adresa ta din moment ce-ai comentat in halu ala.

Si noi nu suntem gangsteri dupa cum spui, noi macar ne respectam sa venim cand unu ca tine ne ameninta cu bataia din cauza unei piese.
vik
serios, sunt ok

Post by vik »

grow up
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
Post Reply